Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dekorep

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben nagyon sok új hokibarát született Magyarországon. Ez nagy dolog. Jó lenne megtartani őket a sportág mellett, elkötelezettként. Mit kell ehhez tenni? És mi szükséges ahhoz, hogy a világ legjobb sportja fejlődni tudjon Magyarországon? Egyáltalán, hol tart most?…..
Hat európai élcsapat részvételével rendezik meg idén az immár negyedik alkalommal kiírt Red Bull Salute elnevezésű nemzetközi tornát, augusztus végén. A házigazda Red Bull Salzburg invitálására a svájci bajnok ZSC Lions, a szlovák aranyos Slovan Bratislava, a német ezüstérmes…..
Jól elkúrtuk a tegnapi ajánlót, hiszen meg sem emlékeztünk a Jégkorong VB első napjáról, amit az időeltolódás ellenére egészen normális időpontban közvetít a sport1 és a sport2, ezért mai első ajánlónk csak és kizárólag sportól szól majd, a hagyományosabb ajánlót…..
TOMPA MR2 buli Szeged & FTC vs. KTE 2008.04.30 12:56:00
Update:1:2......Na izé amikor a Bári hívott akkor tényleg gáz volt mert lementünk a lelátóról és kintről dobálták az üvegeket csakúgy röpködtek az nagyon para volt,aztán leértünk a bejárathoz de azt épp akkor rohamozták a fradisták aztán mondták a zsaruk h menjünk vissza a…..
Erwin Koeman nagyon akar magyar szövetségi kapitány lenni. Okai nehezen követhetők. Egyszerűen csak jönne az egy éve csapatot kereső edző. Lehet, a munka hiányzik neki, lehet a havi tízmillió forint. A lényeg, hogy napok óta Pesten téblábol, tárgyal, fizeti a számláit, és…..
A keddi válaszig már nem bírom ki. Mint az élni vágyó pilóták Takuma Szatót, olyan ívben kerülöm el a könyvesboltok szótárpolcait, nehogy véletlenül kikeressem, hogy is van a "vesztébe rohan" hollandul. Akut gyomoridegemben osztozom Várhidivel, akiről önkéntelenül…..
Eddig azt hittük, hogy minden tud. Hogy ő a nagy titkolózó. A végső dolgok tudója. Az új mágus. Hogy csak azért nem beszél, mert trükkjei nem tartoznak a nyilvánosság elé. Repkedtek a nevek Trond Solied, Dany Blind, Aad de Mos, Erwin Koeman. Jön, majd jön a szövetségi kapitány! A…..
A mai nap egyik csapás jön a másik után. Várhidi Péter távozása után, amit mondjuk nem önként és dalolva tett, robbant egy másik (mondjuk fél) bomba. Az MTV berágott és közölte, nem hajlandó közvetíteni a férfi kézilabda döntő egyetlen mérkőzését sem. Az ok egyszerű. A…..
Martin Koeman nem szomorkodhatott sokáig, hogy nincs kisfia, aki padkoptatásból élne. Alíg pár nappal azután, hogy az idősebb testvért Ronaldot felálitották a Valencia padjáról, a tesó már le is üllt egyre. Erwin Koeman a Magyar válogatott szövetségi kapitánya lett. Az MLSZ…..
Szabadrúgás Koeman-korszak 2008.04.24 17:28:00
Helyesebben most az Erwin Koeman-korszak jön. Hiszen van másik. Tizennyolc hónappal fiatalabb öccse, Ronald. A miénk, május 1-től Erwin. Mit is tudok róla? Először is: foci-család. Apja, Martin is holland válogatott volt. Akárcsak ő és fivére. A két fiú különböző alkat. Ronald…..
"- Mikor látogat ki először egy magyar bajnoki mérkőzésre? - Egyelőre erre nem tudok időt szakítani, így ezt a megfigyelői feladatot most még a szövetségen belül kell majd megoldani.Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a legfontosabb feladatom a játékosok megismerése, így…..
Nincs életem Importedző 2008.04.24 14:00:00
Erwin Koeman.Ő legalább elmondhatja magáról, hogy járt már EB-n és VB-n. Játékosként, nem ám nézőként! Ráadásul 1988-ban diadalmaskodtak is a "narancsosok", így egy európabajnoki aranyat is tudhat a családi vitrinben, ahova az öccsével összehordtak "némi"…..
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..
ez van lapát 2008.04.24 13:49:41
reggel - egy nap kihagyás után - megérkezvén a munkahelyemre, mindenki azzal fogadott, hogy "hallottad? kirúgták a főnököt!" a főnöknél egy név szerepelt természetesen, de nem személyeskedünk. természetesen a következő mondat az volt: "de ez még titok, ne mondd…..
Már többször idéztünk komplett cikkeket, vagy rövidebb gondolatokat kedvenc focis oldalunkról, az NST-ről. Ezúttal a méltán népszerű, elképesztően informatív, szerteágazó és napra kész jégkorong blogról szemezünk. Az A csoportba való hősies feljutásról már szinte…..
Tegnap megérkeztek a Sapporói Hősök. Ahogy ilyenkor dukál, megérkezési ünnepséget is szerveztek Nekik. Sajnos, a kora délutáni időpont miatt nem tudtam kimenni, ezért izgatottan vártam az esti beszámolókat. Ezek a fiúk hatalmas tettet hajtottak végre. Mi sem bizonyítja jobban,…..
Elérkezett az értékelés ideje. Szövegesen-elemzősen-érzelmesen sokat írtunk a vb-ről. Ezúttal a számokon keresztül kutatjuk a magyar válogatott sikerének kulcsát. Két részt tervezünk. A mostaniban az aktuális világbajnokságot pásztázzuk végig, a következőben az elmúlt…..