Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jakab József

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarországi sárkánylegendák széles körben elterjedtek szerte a világon, ez tagadhatatlan. Hogy csak egy, szinte mindenki által ismert példát említsek, a Magyar Mennydörgő (Hungarian Horntale) az egyik legveszedelmesebb bestia a Harry Potter könyvekben. Ebben a cikkben azonban egy valós…..
Megannyi pécsi, valamint környékbeli járt már Égervölgyben, ahol a fák lombjai hűs árnyékot adva lengenek a szélben, miközben a tavat éltető patakocska vígan csordogál a meredek dombtetőről. Ha nem sajnáljuk a lábunkat, s vesszük a fáradtságot, akkor még a híres kilátóról is szétnézhetünk és…..
Mint az a címből is kiderült, a következő héten felmelegedéssel kell számolnunk. Nem azért, mert egyre többen comingout-olnak hazánkban, hanem a Föld és a Nap távolságának okán...
A következő héten kegyetlen mínuszokkal zárjuk a hónapot, valamint világot megrengető eseményeknek nézünk elébe. Részletek a leírásban!..
Jakab József 2017.04.02 10:08:40
@nu pagagyí: Sajnos rosszul értelmezted a cikket. Azért köszi, hogy itt voltál.
@Phteven: Rendben van. :)
Nincs egy hónapja sem, hogy megírtam a cikkem, melyben közöltem, hogy Pécs csatlakozott az Illuminátus rendhez. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, valami mégsem hagy nyugodni. Már az első nap figyelemmel követtem a cikk olvasottságát, amikor az 600 fölé emelkedett. Örültem, hiszen ez…..
Pécs polgármestere a hét elején erősítette meg a rémhírt, miszerint a város hivatalosan is csatlakozik az 1776-ban alakult rendhez, amely Adam Weishaupt filozófus és egyházjogi tanácsadó vezetésével 1785-ig működött. Legalábbis törvényesen és nyíltan...
Az 1800-as évek óta nem történt ilyesfajta észlelés Baranya megyében, de most végre sikerült lencsevégre kapni egy lényt, ami gyanúsan hasonlít egy boszorkányra!..
Jakab József 2017.02.04 11:34:40
estP Kiss Gábor verse 2017.01.25 16:39:26
A blog első verse egy székesfehérvári szerző tollából származik, aki a művében egy budapesti randevú érzetét igyekszik visszaadni. A vers egy idilli találkozót ír le, melynek vége fájó, ám reménnyel teli. Csütörtök Fáradtan zakatolnak nyúzotthétköznap fülkébe zárt percei.Nagy magyar valóság szépre…..
A sokak által ismert liberalista, Gulyás Márton 2017.01.21-én levetített videójáról szeretnék néhány szót szólni.Nos, a vetítés maga 19:10-kor kezdődött az FKSE - Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület galériájában, ahol egy igencsak barátságosan berendezett terem várta a nézőket, akik a kisfilm…..
estP Az estP 2017.01.24 17:15:08
Az Est című napilap után szabadon. "A lap a 20. század eleji magyar sajtóélet egyik legnagyobb vállalkozása volt. Tulajdonosa és főszerkesztője, Miklós Andor előzőleg a Pesti Napló közgazdasági rovatvezetőjeként működött, de 1910-ben a laptulajdonos, Surányi József elbocsátotta. Ekkor saját újságot…..