Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pali041

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval most a gomb és a kabát helyzete állt elő, vagyis azért készítettem el egy könnyű és gyors tonhalpástétomot, hogy ezen keresztül meg tudjam mutatni azt sok kis csodát, amit az elmúlt napokban fedeztünk fel - én és a párom. Ezek a csodák pedig a mikrozöldek, amiket én elsősorban tálalási, dekor…..
Bocs, tényleg, néha kibuknak belőlem dolgok, mint Vincent Hannah-ból (tessen megnézni a Heat című műalkotást). Szóval, az ország első számú lovasszínésze, a szegény ember sörényét vesztett Sámsonba oltott élő Vallejo-illusztrációja és gyakran nyers és durcás csaja, Friderika lett A legbátrabb páros…..
Csak mondom Szemétség 2018.10.28 02:17:48
Előre megmondták, akik értenek hozzá, hogy ebből baj lesz. A szemétszállítás jól működött, de persze a Fidesznek ehhez is hozzá kellett nyúlni. Már évek óta tapasztaljuk, hogy nem az igazi a dolog, nekem például fogalmam sincs, hogy tartozom a szemétszállításért vagy túlfizettem, mert totális káosz…..
Makovecz síházát, rétet és forrásokat, gyönyörű patakpartot és remek vendéglőt is érint ez a hosszú, de nagyon szép út. Ennek a szakasznak a teljesítésével befejeztem a dunántúli részt. Buborékos naplementével ünnepeltem meg a Duna vizén! Fél tízre értem csak fel Dobogókőre, mivel a HÉV helyett…..
Jó Étvágyat, Szabadnapomon, bringával mentem a belvárosba, mindenféle ügyeket intézni. Szép idő volt, meg úgyse jó Budapesten autózni a belvárosban, a tömegközlekedést hanyagolom, maradt a bringa. Már majdnem mindennel megvoltam, amikor is elkezdett korogni a gyomrom a Mester utca elején. Nem…..
pali041 2018.10.10 10:29:00
Az online társkereső oldalakra regisztrálva a nők többsége már az első 48 órán belül több száz levél között válogathat! Na de ezek nem feltétlenül minőségiek, a legtöbbet azonnal a kukába lehet penderíteni.   Szűkszavú Az e-mailek egyharmada  a "Hi", "Helló" ,"Jó…..
pali041 2017.02.28 12:31:09
@Croma Soma: Nagyapád megmondta a tutit, igaza volt.

Viszont nekem már volt olyan kapcsolatom társkeresőről, ahol én kezdeményeztem, nem a lány. Nem is egy ilyen volt. Persze ehhez nagy tömegű levél kellett, kb. 50 levélből lett 1 kapcsolat.