Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teklaland

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cím: Ördögi játszmák Szerző: Angela Marsons Fordító: Imre Balázs Kiadó: General Press Oldalszám: 368 oldal Kiadás éve: 2016 Tavaly az egyik legolvasmányosabb regénynek tartottam Angela Marsons első könyvét, és alig vártam, hogy újra olvashassak valamit tőle. Nem hiába volt ez, ugyanis már az…..
Mostanában igyekszem kicsit jobban odafigyelni arra, hogy mit, mikor, és mennyit eszek, így például a nassolást is próbálom egészségesebbre, kalóriamentesebbre fogni. Ennek eredményeképp találtam ezt a receptet, ám kicsit továbbgondoltam...
teklaland 2017.01.31 11:57:02
@alwaysthesun: javítottam :)
Szóval sziasztok, Tekla vagyok, aki évek óta a blogger.com-ot (közismertebb nevén Blogspot) használja, de eljött az az idő, amikor valami másra, valami újabbra, valami frissre vágyott. Na és persze az is vonzott, hogy mióta a bloggeren változtattak, azóta az alap kezelőfelület elég kusza lett,…..
Még november elején volt egy kissé kalandos kirándulásunk a Mátrába, pontosabban az ottani kalandparkba. Én azzal a nem titkolt szándékkal indultam útnak, hogy leginkább csak fotózni fogok, és így is tettem, nem nagyon másztam fel sehova...
teklaland Szeged tavasszal 2016.04.03 13:50:00
Szeretnék valamiféle rendszert abból, hogy amikor jövök Szegedre, akkor mindig csinálok néhány képet. Vagy minden második alkalommal. És videózni is szeretnék. Szeretem ezt a várost, és szeretném azoknak az ismerőseimnek is megmutatni, hogy mennyire gyönyörű, akik még életükben nem voltak…..