Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szicsoo

126 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Here come the Sun KingEverybody's laughingEverybody's happyHere come the Sun King Mielőtt még újfent elvágódna az időjárás, kipörgetjük magunknak a Kismarosról nekilóduló királyréti kisvasutat. Külön bejáratú, precíziós élménydetektorom, szenyorita Bogyeszláv (barátainak csak Bogyó) alaposan…..
 You're so squareBaby, I don't care Külön bejáratú házi konzultációnk alapján 99% a nemek aránya a renyheségre. Ezzel megint igazoltan leszük távol. Még ez a szolidan jelentkező másnaposság sem gátolhat meg abban, hogy újból nekivágjunk Bogyóval a Velencei tó északi csücskét kicsit…..
I know it's true It's all because of you And, if I make it through It's all because of you Kissé még egy kótyagos tegnap utóízével a számban, bár jobbára már az új élmények előszelétől kísér(t)ve újra úton vagyunk. A hirtelen kelt kalandozás célpontja egy kisebb település Székesfehérvártól…..
We're like a train that's left the tracksThe world is falling apartI'd gladly help to put it backBut tell me where to start Új év, újabb nekilendülés a természet lágy öleinek! Bár a Jancsivárra, és a Godóvárra még várni kell (vagy az Godot volt?? Kettőt, és különben is könnyebBeckett!), de…..
"Her Majesty is a pretty nice girlBut she doesn't have a lot to sayHer Majesty is a pretty nice girlBut she changes from day to day" Végre újra karácsonyi képeslapokat idéző hóhelyzetben van lehetőségünk kirándulni. Ezúttal azonban nem húzunk lapot tizenkilencre, és csak egy könnyedebb…..
He got early warningHe got muddy water... Rajtaütésszerűen meglátogatjuk a budai oldal egyik kevéssé ismert vizenyős lapályát, a Mocsárosdűlőt. Olyannyira félreeső ez a fertály, hogy tényleg a meglepetés erejével hat ránk ez az szarvasmarhák, lovak, szamarak, birkanyájak által is legelészett…..
How many people go for a ride How many people never make it through to the other side? If you can tell me I'll gladly listen… A talán utolsó nyárias jelleget öltő októberi szombaton a Rám-szakadékot vesszük célba, amit úgy tűnik velünk együtt TTT (turisztikai terheléses támadás) ért, újabb és…..
Got a good reason For taking the easy way out Got a good reason For taking the easy way out, now A hidegfrontot még a kanyarban beelőzendő kivételesen hétköznap ejtjük szerét egy újabb laza kirándulásnak. Ezúttal Zsámbékra huppanunk le, az egyelőre még nullkilométeres őszi évadunknak is…..
Alright all you horse ridersGet your horses outWe're gonna go for a ride come on Up! ... It's never too late to celebrateAnd no one said you had to wait Az utóbbi napokban joggal érezhettük úgy, mintha a Jóisten összevissza kapcsolgatná annak a nagy légkondinak a gombjait, amit mi csak…..
Breezing through the deadwood on a hot summer day I saw a human being lazybonin' out in the hay I said, "Uh, hey Mr. Human, can ya rainmaker too?" He said, "I guess it's okay, ya know, the only thing we need is water Cool, clear water, water, water, water Veszprém-bázisú elvonulásunk másnapján…..
Why don't we do it in the road? Mm Why don't we do it in the road? Ah Megérett már egy visszatapsra a királynék városa, de Bogyó még nem érett meg a tapsolás jelenségének a higgadt nyugtázására. Legalábbis ennek adja egyértelmű jeleit mind ahányszor az idei Veszprémi Utcazene Fesztivál…..
...He got early warningHe got muddy water... Persze, hogy a forrongó nyár velünk se bánik kesztyűs kézzel és buzgó bagázsunkat szépen pöcköli is ki (iszkiri) egy értelmezhető közelségben lévő kutyás strandra. A hely nívójára vonatkozólag több forrásból is megerősítést nyerve egy nem túl korai…..
What's the use of worrying What's the use of hurrying What's the use of anything Ho, hey-ho, ho, hey-ho Na, tessék, megint jól elkalandoztunk! Miután Mosonmagyaróváron előzőleg aludtunk rá egyet, a zenekarunk soron következő turnéállomására, Sopronba látogatunk el. (Különben ha már zenei…..
I don't want to spoil the party so I'll go, I would hate my disappointment to show, There's nothing for me here, so I will disappear … Ahogy érkeznek a futószalagon ezek az alaposan kimunkált kánikulai napok, úgy kerekedik fel bennünk a vágy, hogy valami újabb szépet ránduljunk. Mondjuk egy…..
 Welcome to our island Glad you came to call Now you've made yourself at home You're welcome to us all Bogyó egy (víz)cseppet sem vonakodó megkezdeni az idei strandszezont, és fürgén adja át könnyű habtestét egy kis dunai fürdőzésnek. Ehhez a Népsziget siet a segítségünkre, annak is az északi…..
Well, I can find my way, I know my left from right Because we never close, I'm open day and night I know my way around,I walk towards the light Ezúttal hirtelen felindulásból elkövetett félnapos vártúrába bocsátkozunk meglesve a már régóta repertoárra kérezkedő Komáromi erődrendszert. Bogyó…..
Dear friend, what′s the time? Is this really the border line? Does it really mean so much to you? Are you afraid, or is it true? A szezon ajtaját hivatalosan is berúgó vállalkozásunk egyenest Nógrád megyébe vezet, ahol csak úgy halmozzuk a tutit. Elsőre rögvest kipipálunk két várromot, de egy…..
JET, WITH THE WIND IN YOUR HAIR OF A THOUSAND LACESCLIMB ON THE BACK, AND WE'LL GO FOR A RIDE IN THE SKY Megyünk, hogy jól megnézzük magunknak ezt a fennen kanyargó Dunát, és ehhez nem átallunk több szemszögből is alkalmat keríteni. Kilátópontok, ormótlan ormok mellett ráadásul újabb barlangok…..
Oh please, believe me, I'd hate to miss the trainOh-yeah (yeah), oh-yeah! Ugyan kissé vegyesbazár jellegűvé kerekedik ki ez a mi húsvétvasárnapi  túránk, de legalább az örökbecsű locsolóversikék első sorát ("Zöld erdőben jártam") sikerül hitelesen hoznunk. Az ünnepi menünk főbb fogásai pedig: a…..
RUN DEVIL RUN, THE ANGELS HAVING FUNMAKING WINNERS OUT OF SINNERS BETTER LEAVE BEFORE IT'S DONE A tél szavatossági ideje hivatalosan is lejárt. Az utolsó próbálkozásai olyan erőtlenek, hogy inkább csak szánalmat keltenek mikor a tavasz könnyedén kétvállra fekteti. Így aztán púpozott adag…..
'Cause I told you once before goodbyeBut I came back again... Újra a Börzsönyben. Naná, hisz az elkövető mindig visszatér a tett helyszínére. Igaz ezúttal Drégely várán ütünk rajta. Ez a 13.században épült vár jobbára a Szondy György kirohanásának, és a két apródjának a történetét idézheti fel…..
It took a long, long, long time Now I'm so happy I found you Van egy parányi restanciánk kirándulásainkat illetően, de két gitárest is előzött a kanyarban. Február végén a lantot letéve aztán csak elkezdjük belelógatni a lábainkat a kirándulás egyelőre még kissé kihüledezett vizébe. A nyakunkba…..
When I find myself in times of trouble Mother Mary comes to me Speaking words of wisdom, let it be Soron következő elvonulásunknak Budakeszi környéke biztosít terepet. Nagy erőkkel vonulunk ki a helyszínre a reggeli órákban. A csatlakozás, a lejutás is olajozottan megy. Maga az élmény meg…..
Don't want to be a drag Everybody got to bag I know you know About the emperor's clothes Bár Bogyókám a póráza értelmezési tartományát (és vele együtt olykor-olykor engem is) egy alapból maximálisan kimerítő jószág, azt gondoltam talán nem teljesen érdektelen vagy hasztalan kísérlet számba venni…..
  Here we go againHere we go again and againWond'rin' how it all beganWond'rin' will it ever end Round and round we goWhere it's going, nobody knowsThough I know we've been this place beforeSomeone keeps on moving the door Visszaeső kirándulókként rongyolunk is bele az új évbe. Vitányvár…..