Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LKerekes

0 bejegyzést írt és 780 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..
LKerekes 2019.01.15 06:48:20
@Pif:
Igen. Filmezés és pereskedés.
De 100 000-forintos árunál nem éri meg 2000-Ft pluszköltség a kibontásos eljárásra.
Amúgy általában a neten rendelés árengedményes és ha 2000-et rászánsz még mindig olcsóbb, mint a bolt.
LKerekes 2019.01.15 06:50:34
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
Miért lennék rosszindulatú? A valóságot , a jogszerűséget és ezáltal a lehetőséget nézem. Egy üzlet nem érzelmi kéréds, még ha annak is akarják egyesek bemutatni.
LKerekes 2019.01.15 07:01:00
@Le a spammerekkel:
Tévedsz. De hát ennyi eszed van. Nulla.
Az a faramuci helyzet áll elő, hogy alighanem úgy lesz igaza a magyar miniszterelnöknek, hogy ő semmit nem profitál belőle. ..
LKerekes 2019.01.13 21:00:13
@taga20:
De csak a fasszopó kurva anyád után, te szarevő buzi köcsög geci!
LKerekes 2019.01.13 21:01:41
@Toportyán Zsóti:
Annak a pénznek hányad részéből szokott leszopni a kurva anyád buzikám?
LKerekes 2019.01.13 21:58:00
@taga20:
Nagyon.
A magyar miniszterelnök nyomathatja a vágyálmait és Brüsszelnek is beinthet, de azért közeleg a fekete leves, Tusk azt mondta, hogy az nem az erő, hanem a gyengeség jele, ha egy kormány semmibe veszi az EU szabályait; Az Orbán-rezsim nem viccel, bár nyílt erőszakra idáig nem adta a fejét, ebből…..
LKerekes 2019.01.13 07:03:05
@taga20: És ki a lófaszt érdekel a jó kurva anyád, aki ellett, te szarevő geci senki.
Bazd szájba a harapós lovat. Fasszopó jovbbágy. Ez a ti liberális demokráciátok, hogy le van szarva a másik és a hite?
Men a kurva anyád bús picsájába! Soha nem fogtok nyerni.
Az a rés a fenti képen ugyan remek macskabejáró vagy drogrejtekhely lenne, de ilyenekre az átlagember nem szokta használni a vadiúj mosógépét, hanem azt egyszerű, hétköznapi módon csak szeretné bekötni és a ruháit tisztítani vele. Szegény Ádám ezzel már nem fogja. Története pedig szolgáljon…..
LKerekes 2019.01.08 15:02:09
@Keményen Trollkodó Kisember:
Egyetértek Én is leszoktam Whirpool-ról a nagyon leromlott minőség miatt. A 100 000-es mosógép 4 évig bírta.
Aztán vettem egy kis osztrák cég (gondolom kínai tulajdonú ??) Törökországban összeszerelt mosógépét harmadáron, mint csomagoléssérültet. Ez azt jelentette, hogy az oldala meg volt karistolva. Most 6 éve működik és a jelek alapján még elmegy ugyanennyit.

A visszavétel valóban sérülésmentes árura vonatkozik. És még indokolni sem kell.
LKerekes 2019.01.10 05:13:09
@LKerekes:
Ja és sajnálom a panaszost. Nem kétlem, hogy így is jöhetet a mosógép, de hogy nem vette észre, az az ő hibája lehet.
Mivel nem városban lakom, 15 év tapasztalat van mögöttem.Rájöttem anno, hogy ha valamit (pláne nehezet) vennék, akkor a benzinköltség, egy segítő beszervezése legtöbbször többe kerül ( nem beszélve a fél nap időről ) kerül mint a házhozszállítás. Ami probléma volt a megrendelttel, az a garanciahibás vagy gyengeminőségű készülék miatt volt és nem szállítás vagy hanyag kezelés. Ez meg vagy az én hibám, hogy beugrottam egy márkának vagy Murphy törvénye, hogy ami elromolhat az el is romlik. Eddig egyetlen egyszer buktam 2000 forint értékű "külső behatás lehetséges" áruval. Ez az életbe belefér és éppen az értéke miatt nem foglalkoztam vele.
És még valamit. Nyeszlett szállítóval nem találkoztam még. A mosógépnél is szépen megkértem, hogy ugyan már vigye be rögtön a kis molnárkocsijával a fürdőszobába és tegye a helyére. Egy 136 000-forintos készüléknél egy ezrest megért, hogy nem én küzdtem vele és az árba is belefért. A szállítónak ez meg fél vagy egy perccel több idejébe került.
Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy ugyan megígérik, jelzik a szállítást, de sokszor nem teszik meg. Olykor a futár is az "utca elejéről" telefonál. Hát hogy érjen haza időben szegény ember a kocsmából átvenni? Amúgy eddig még ez sem volt igazán probléma.Egyszer volt, hogy az országúton vettem át az árut, mert a futár tólem el én meg hazafelé.
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
LKerekes 2019.01.10 04:19:09
@Dezsike: @MrZed001:
Itt is lehetne.
De ahogy én ismerem sok eseten keresztül a magyar "panaszkodókat" bizony 100 esetből 98-ban kiderül, hogy "nem egészen úgy történt". Ez nem jó, mert néhány jó kis kártérítés kifizettetése egy szolgáltatóval csak javítana a dolgokon.
Ugyanakkor tapasztalatom szerint, ha tényleg csont nélküli az eset, akkor a szolgáltató helyrehozza a hibáját . Nem mondom, hogy első szóra, de a harmadikra igen.
Én immár 75-ön túl fentartással kezelem ezt a "pénzforgalmazást", pedig a számítástechnika volt a szakterületem. Az emberek azt hiszik, hogy minden csak értük van, a kényelmükért, a kedvükért. Pedig......Mit gondoltok miért hatalmas milliárdos nyereséget termelő ez a pénzügyi iparág?
De odafigyeléssel és nem feltétlen bizalommal ki lehet védeni vagy elkerülni a veszteség nagyrészét.
A panaszosnak: ha tényleg van kinyomtatható nyoma a fizetésnek, a levonásnak, visszajelzésnek, akkor én jogi útra terelném.
De.
Csak egy példa: Hiába rendelem meg a mozijegyet neten, hiába fizetem ki a pénztárnál és hivatkozom erre , a jegyszedő csak akkor enged be, ha a kezébe nyomom a jegyet.
Orbánnak még nem okoznak fejfájást a tiltakozások, de ráfizethet, ha túlságosan rátarti, mert még az általános sztrájk sem lehetetlen, ám a tüntetések előtt-utóbb kifulladnak; Valószínűleg az európai konzervatívok és a szociáldemokraták is szemet fognak hunyni a magyar és a román tekintélyelvűség…..
LKerekes 2019.01.09 07:00:10
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
LKerekes 2019.01.08 03:54:29
Szinte a semmiből kapott új esélyt a magyar ellenzék arra, hogy megizzassza a harmadik kétharmadát a választókat sokkoló törvények meghozatalára használó kormánypártot. A kiélezett helyzet még abszurdabb kormányzati kommunikációt, ugyanakkor egyre tudatosabb ellenzéki akciókat eredményezett. A…..
Orbánnak még bajt okozhat, ha az ellenzék össze tud fogni a helyhatósági választásokra, Európában viszont továbbra is fedezi a Néppárt, amely a magyar tüntetőket is elárulja ily módon.  Lassanként beleütköznek saját korlátaikba a világ erős emberei, de az európai választások után a populisták még…..
• Orbán tisztában van azzal, hogy a nehéz kő könnyen elrepülhet, és akkor ki tudja, hol áll meg, s kit hogyan talál meg • Weber szóban ismét elítélte a magyar illiberalizmust, de változatlanul épít a Fidesz támogatására, hogy a Bizottság elnöke lehessen, a CSU ugyanakkor kiállt Orbán mögül • A…..
LKerekes 2019.01.06 06:31:41
@paraszthajszal:
Gondold el, mennyi üzem , bolt be lesz zárva. Lehet mondani, hogy a sztrájk miatt.
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
LKerekes 2019.01.05 01:11:13
@Csokis:
Ha a kereső jelezte, hogy egy boltban 5 db van abból a könyvből, akkor miért nem mentél oda egyenest megvenni?
LKerekes 2019.01.05 01:28:00
@Csokis:
Ezt nem értem.
Neten megrendelsz egy olyan könyvet egy boltból ahol 5 példány van raktáron és a szállítást ugyanabba a boltba kéred, azaz ott marad a könyv a helyén. Akkor miért nem tudtál simán elmenni és egyszerűen megvenni azt a könyvet ? Elvégre a netes rendelésért is ugyanoda mentél volna.
Szóval miért kellett a netes rendelést, mint többletet belevinni a dologba?
Én ezt úgy csinálnám, hogy ha van a boltban 5 példány, akkor buszra/villamosra szállok és elmegyek megvenni. Legfeljebb email-ben vagy telefonon megkérem őket, hogy ugyan már legyenek szívesek félretenni a nevemre néhány órára.
Igaz én csak buta vidéki vagyok és nem hohe budapesti.
"Csak én érzem magam átverve, vagy ez már a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat határát feszegeti."- teszi fel a költői kérdést Gábor, akibe erősen befészkelte magát a gyanú, hogy a weboldalon az általa kiszemelt termék ára csak mézesmadzag volt, nem ármegjelölés. A…..
LKerekes 2019.01.05 01:17:05
@Terézágyú: e
Bőven elég. Ha a pénzt elfogadták az egyértelmű szerződésnek számít, mert már több is, mint ráutaló magatartás.
Semmi csoda nincs az ellenzék feléledésében: nincs hová hátrálniuk. A Fidesz mostanra egyszerűen levegőnek néz mindenkit magán kívül. Az ellenzéket is, a választókat is. ..
LKerekes 2019.01.04 12:37:26
@kolomparlole1114:
Tényleg ilyen hülye vagy? Azért mert pár szarzsák forradalmat kiált , gondolod, hogy ez elég az emberek mozgósítására. Faszfej vagy geci.
LKerekes 2019.01.04 12:38:26
@morph on deer:
Te tényleg egy kibaszott seggfej vagy !
LKerekes 2019.01.04 12:42:43
@Anna Villiam: @morph on deer:
Te tényleg egy kibaszott seggfej vagy !
• A lengyel kormányfő az euruszkeptikus erők áttörésére számít a májusi európai választásokon és máris diktálni igyekszik az EU-nak  • Magyarország és Lengyelország a nosztalgikus populizmus megtestesülése  • A magyar politikában főleg ott vannak alapvető bajok, ahol Orbán Viktor szét akarja verni…..
LKerekes 2019.01.02 12:02:04
@az EU pénzek zsákolója:
Tényleg ilyen hülye maradtál az új évben is, mint a régiben?
LKerekes 2019.01.03 06:25:53
@azigaziraptor: Előbb ajó édes kurva anyádat és a családodat akszd fel te szarzsák geci barom!
A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig...
LKerekes 2019.01.03 02:42:35
@Orbán veje:
Rohadjon meg a kurva anyád és a családod.
LKerekes 2019.01.03 02:47:26
@Orbán veje:
Szopasd tovább anyádat, mert nagyon hülyeséget beszélsz.
Az idén talán egy kicsit könnyebb lesz a demokrácia helyzete a világban - reménykedik az egyik legtekintélyesebb amerikai politológus, ám ha Macron felsül, akkor hosszú időre el lehet temetni az EU elmélyítésének tervét. Orbán Horthy nyomdokain halad. Románia egyre közelebb kerül az illiberális…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
A német kormány jövőre határozottabban ki akar állni a világban a saját értékeiért és szorosabb nemzetközi együttműködést szorgalmaz. Orbán annyira önhitt, hogy el sem tudta képzelni, lehet még érdemi tiltakozás a politikája ellen, pedig a demokrácia felszámolásában lefőzte Trumpot. A populizmus…..
LKerekes 2018.12.31 06:39:15
Macedóniában ki akarják deríteni, nem magyar diplomaták szöktették-e át Gruevszkit a macedón-albán határon, ha igen, akkor nagy ...-ban vagy nyuszika!  Macron államfőként igyekszik sínre tenni Európa sorsát, szemben a populista percemberkékkel, akik azonban még nagy bajt okozhatnak, ha a migráció…..
LKerekes 2018.12.30 10:56:30
Az éj leple alatt lerombolták Nagy Imre, a forradalom mártír miniszterelnökének a szobrát a budapesti Vértanúk (azelőtt Ságvári Endre) téren. Nagy Imre több okból is útjában áll az Orbán rezsimnek. Egyrészt, mert most azt kell hazudni, hogy a forradalmat a „pesti srácok” csinálták, (A mindig…..
LKerekes 2018.12.30 10:48:53
@rasztaszív:
Akkor téged is el kell takarítani, mert egy igazi rakás szar vagy.
LKerekes 2018.12.30 10:53:38
@taga20:
Anyád meg a faszod minden csöppjét nyeli. Te beképzelt senkiházi szarevő!
LKerekes 2018.12.30 10:54:58
@Erick Hofi:
Anyád a zsidó-cigány bárcás kurva.
2018. december 28-án, a hajnali sötétség leple alatt bontották le és szállították el Nagy Imre szobrát. A múltat nem csak vésővel és kalapáccsal, de szájkaratéval is bontja a NER, de még ahhoz is gyávák, hogy mindezt felvállalják...
Magyarország a tüntetésekkel visszaszerzi nemzetköz becsületét, már látni, hogy a király meztelen, az udvar pedig sebezhető; Orbán Viktornak továbbra is a bajkeverésen jár az esze, ajánlatos, hogy az EU és a NATO minden eddiginél éberebb legyen, az emberek pedig igenis vonuljanak ki az utcára,…..
LKerekes 2018.12.27 09:37:08
@az EU pénzek zsákolója:
NEKED MEG A JELEK SZERINT A LEGFONTOSABB A KURVA ANYÁDAT SZÁJBABASZNI.
LKerekes 2018.12.27 10:43:09
@az EU pénzek zsákolója:
Érdekes Ti bárkit minősíthettek, bárkire mondhattok otrobaságot, de megsértődtök ha visszakapjátok!
Szopjál lófaszt csak nyugodtan , amíg egy Miniszterelnököt gecizel.
NBaszod anyád! És te ugtasz diktatúráról? Rényleg ilyen hülyék vagytok?
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
LKerekes 2018.12.27 07:15:49
@az EU pénzek zsákolója:
Bazd szájba a jó édes kurva anyádat, te geci fasszopó buzi!
Na ez is van olyan jó?
LKerekes 2018.12.27 07:16:47
@taga20:
A jó éde szopós kurva anyádat és a szar családját minősítsd, te buzi!