Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falcao

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hasonló termékkel - az iPhone-nal és az iPod Touch-csal - alapított új hangszerplatformot az Apple, új szoftverek sokasága jelent meg pillanatokon belül hozzájuk - és a folyamat a tegnap bemutatott iPaddal még jobban begyorsulhat. A hardveres-szoftveres feltételek megegyeznek a…..
Újabb csodaszoftver a láthatáron: a Prosoniq nemrég még Windows-szoftvereinek leállításáról adott hírt, most viszont egy igazi pozitív szenzáció, a sonicWORX Pro van terítéken: ez a program állítólag ki tud venni egy tetszőleges hangszersávot a kevert zenéből. Ezt nyilván…..
Falcao 2009.04.20 23:53:48
Nem, ennek a posztnak nincs köze a reklámokhoz, hacsak valaki nem éppen ebből merít ihletet egy Arany Pengét érő reklámötlethez. Ez viszont egyáltalán nincs kizárva, mert a ToneMátrix nevű alkalmazást használva egy pillanat alatt feltöltődhetünk, úgy beszippantja ugyanis az…..
Falcao 2009.04.15 20:04:16
www.najle.com/idaft/
Ezzel is el lehet lenni legalább másfél percig! :)
Mivel is lehetne ünnepélyesen megnyitni az F3 nemhivatalos bolgját, mint egy meghitt Karácsonyi bejegyzéssel. A társaság hétvégén, két részben ugyan, de megtartotta karácsonyi búcsúbuliját, és sokakat a MÁV sztrájk ellenére már haza is csalt a gőzölgő bejgli illata. Pénteken…..