Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ice Queen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Ice Queen 2017.06.06 17:42:55
Ennek a párnak nem ingatlanügynökre, hanem személyes pénzügyi tanácsadóra van szüksége, méghozzá sürgősen.

Először is el kell fogadniuk, hogy az élet igazságtalan. Attól, hogy a környezetükben másokat anyagilag támogatnak a szüleik, ez még nem egy alapjog és nem is általános dolog. Ha szegényebb családból, hátrányos helyzetből indul valaki, mindenért tízszer többet kell dolgoznia, de végül sokkal önállóbb és találékonyabb is lesz. (Nemes de terhes önlábunkon állni.)

A hosszú távú tervek előtt rövid távon kellene rendbetenni a pénzügyeiket, például egy vészhelyzeti alap létrehozásával, hogy egy betegség vagy elromlott háztartási gép miatt ne kelljen az álomházra félretett megtakarításukhoz nyúlni.

Sürgősen csökkenteni kellene a kiadásaikat. A cikk alapján ajánlom például, hogy adják el az autót és költözzenek közel a munkahelyükhöz, ez máris havi 30-40 ezer forint megtakarítást jelent. Tudom, hogy nehéz ezt lenyelni, hiszen az autó nemcsak közlekedési eszköz, hanem státusszimbólum is, de erre nincs szüksége annak, akinek elég nagy az önbizalma. Nem kell feltétlenül lépést tartani az új ismerősök költési szokásaival, nem árt, ha étkezésben, ruházkodásban, életstílusban inkább nem nagyon változtatnak ahhoz képest, ahonnan indultak, hiszen ahogy félnek is tőle, nem biztos, hogy ez az álommeló nyugdíjig ki fog tartani. Egy magasabb életszínvonalat könnyű megszokni, de nagyon nehéz visszavenni belőle. Ha valaki nem becsüli meg a munkatársait, ismerőseit azért, mert nem költenek annyit, mint ő, az őt magát minősíti. Érdemes olyanokkal barátkozni, akiknek a belső értékek számítanak.

Megértem, hogy jó lenne fészket rakni és egy szép házba szülni a gyerekeket, de őszintén szólva egy baba tényleg kis helyet foglal, ezért a családi házba elég eljutni a nagyobb gyermek hatéves korában, hogy az iskolát már azokkal kezdje, akikkel fel fog nőni. Ha ilyen időtávban nézzük, akkor teljesen megvalósítható a cél ha megtanulnak bánni a pénzzel, valóban takarékoskodnak és jól fektetik be a pénzüket.
  Ha volt már olyan napja a kedves olvasónak, amikor is úgy érezte, hogy minden, ami történik vele, olyan, mintha valami felsőbb hatalom rángatná dróton, és nem tudja levetkőzni azt az érzést, hogy egy kibaszott nagy Truman Showt forgatnak a főszereplésével, na akkor tudja, milyen lehetett Pumped…..
Ice Queen 2017.04.14 10:30:31
@Burgermeister: Ez nem sci-fi, hanem trash reality.
Pumped és a kanapé Van pár székeléssel kapcsolatos legendás bejelentés az egyetemes film- és tévétörténelemben, nekem a mai napig a Brad Pitt féle "Need to have a shite!" a kedvencem, de nem sokkal marad le mögötte Pumped "kurvára kel szarnom"-ja sem, amivel indul az epizód hajnal 11:55-kor, amikor…..
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..