Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gordos Erik

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Részlet Egri László rövid összefoglalójából közvetlenül az idei akció után: Az idei feltárás az ún. Öreg-aknatól kezdődik, ez a rendszer DNy-i részén található. Egy viszonylag mély szinten volt minden amit találtunk. Tengerszint feletti magassága az új járatoknak kb. 1185m és 1240m között van.…..
Dizseri Barni '16 tavaszán kezdett el szervezkedni, hogy esetleg a közelgő esküvője előtt csak mi fiúk elmehetnénk valahová barlangászni. Valami nagyott szerettünk volna, de nem túl sok bonyodalommal. Eleinte a PF által sokszor látogatott Kačna jama merült fel ötletnek. Teltek-múltak a hetek és…..
A nyári tábor fő célja: a már évek óta magyarok által ostromolt Abisso Prez mélyebb részén előző évben talált feltárás továbbkutatása volt. Utólag kijelenthetjük, sikeresnek bizonyult és van inspiráló ok a jövőben ismét visszatérni oda… A Canin-fennsík, ahol: nappal leégsz, este izofóliában…..
Emlékszem 2013 nyarának egyik estéjén Pozsonyban ültem frissen végzett alapfokús barlangász vizsga után,   amikor a Lacc rámírt, hogy mehetnék egy szlovén barlangba mert szerinte az nagyon tetszene nekem... Utólag belegondolva addigi legnagyobb barlangász élményem kötődik ahhoz a barlanghoz, a…..