Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nigel1992

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Eddig főleg a Digi Homár-portfóliójában voltak ilyen komikus elemekben és ismétléses humorban gazdag történetek, de úgy tűnik, az eddig főleg számlázásos vagy szerződéses sztorikban erős UPC-nél is csikorognak a fogaskerekek. Tisztelt Homár Blog! Küldök egy szaftos sztorit a UPC…..
Nigel1992 2019.01.22 19:23:57
@Csokis: Na, ez az igazság. Amit a júúúpííííszíííí- csinál az pedig gazság!!!
Bayer Zsolt ismét szólt egyet. Megint csúnyát persze, ismét megszegi ígéretet, amit a meghatottság pillanatában, nagy állami kitüntetése kapcsán közhírre tett: “Felhagy a trágár es durva politikai publicisztikák irásával. Ideje,hogy felnőljön a kitüntetéssel járó felelősséghez”- nyilatkozta...
Rengeteg szó esik mostanában (a beszéd szintjén mindenképpen) a munkaerőhiányról, és arról, hogyan lehetne megkönnyíteni a határátkelők hazatérését. Nos, Roland mai története azt mutatja, egyelőre elég nagy a szakadék a szöveg és a tettek között. Mi az a tárgy, amit…..
Nigel1992 2018.08.16 16:10:16
@Dikusz: Az öcsém ebben a hónapban egy éve hogy nem látta a saját lányát. A volt élettársa arra hivatkozik, hogy a tízéves lánya nem is akarja látni.Ez persze nem igaz.A szomszéd településen laknak. Mikor külön mentek a tisztelt hölgy vitte a két hitelkártyát és leürítette.De persze a befizetések már nem az ő terhei lettek.
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Nigel1992 2018.02.26 17:28:49
@Csaba121: Olyan hazug a királyi tv, mint király viktor.....
Nigel1992 2018.02.26 17:40:48
@Behajtó70: Az é-afrikai és tálib családok már itt vannak. Behozta őket a nép tudta nélkül a fidesz a habony- rogán műveknek köszönhetően. - 20 ezer kötvényest és 2300 oltalmazottat, akiknek a 98 %-a muszlim bogárzabáló! Megvédtek bennünket is mint a devizahiteleseket ezek.
Egy kisvárosban a hétvégén kiderül, hogy mennyire lehet az embereket behülyíteni, zsarolni, megfélemlíteni. A Fidesz kirakta a faszát az asztalra Hódmezővásárhelyen, megmutatta, mire képes. Ocsmány hazug lejáratókampány az ellenzéki jelölt ellen, helyben tisztelt polgárok listázása és bemocskolása,…..
Mind elméleti, mind gyakorlati lehetőség van arra, hogy az ország leváltsa az immár túlságsoan is régóta regnáló Fidesz és KDNP irányította kormányt. Persze még a béka segge alatt sincs az ellenzék, de a lehetőség már adva van. Nemcsak a valamilyen módon koordinált jelöltállításra vagy a józan ész…..
Nigel1992 2018.02.04 14:54:40
@megamedve: Akkor mi ketten már biztos hogy pezsgőzni fogunk! Volt egy főnököm aki azt mondta értekezleten az üzletkötőinek hogy " a hülyék a tulsó parton vannak".Szerintem meg az okosak már az EU.-többi tagállamában élnek nyugisan, 4x-es jövedelemmel a zsebükban!!
Nigel1992 2018.02.04 17:00:37
@Lévai András: A kormánypártoknak annyi programja sincs ami volt 2014-ben, -hogy "folytatjuk". Tessék már a Jobbik programjának utánnanézni, mert igen is van nekik! Településről - településre megy Vona Gábor, és az utcákon tereken az emberek között van. Lehet beszélgetni vele, kérdezni tőle.Nem dölyfös és nem is nézi le az embertársát azért sem "amilye van". Még a NAV "pártoktól független" vezetője Tállai András is elszólta magát, hogy a Jobbik programját koppintják le.Lehet kígyót békát mondani okos magyar módra bárkire, azért még a tények tények maradnak.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! Segítséget szeretnék, kérni mivel egy olyan kaotikus helyzetbe kerültem, mely megoldása számos olyan kérdést vet fel, melyre eddig sehol sem találtam választ. A munkaviszonyom kezdetén 3 hónapos próbaidőt…..
Nigel1992 2017.04.20 10:40:38
@Sörömpőőr: De ha ezen tényekbe minden "birka magyar" ezután is beletörődik, (természetesnek veszi) marad is ez így 1000 évig! A társadalom miért is asszisztál a törvényszegő munkaadóknak, és a politikus bűnözőknek? Mert akik a törvényeket alkotják azok is a munkavállalók kiszolgáltatott helyzetének elkonzerválásának asszisztálnak tudatosan!
Nigel1992 2017.06.09 16:28:36
@Sörömpőőr: Ja meg az UK.-ban mikor dolgozol akkor minimum 4x annyit keresel mint orbánisztánban. Ismerem a kinti viszonyokat sokkal jobb még csövesnek lenni is ott.
Kicsit Júdea Népe Front érzésem van (a mit adtak nekünk a fideszesek párhuzam természetesen nem áll). Sorra alakulnak a pártok, jaj, de jó, hahaha, reszkess, Fidesz, mert most mi jövünk! Aha. Tegye fel a kezét, aki tudja, hogy áll Pukli igazgató úr pártja! Vagy Gémesié, aki sokkal…..
Végigkampányolja az ország nagyvárosait a miniszterelnök. A Modern Városok fantázianevű turné lényege, hogy Orbán népszerűséget hajhásszon azokkal a beruházásokkal, amelyek az Európai Unió pénzéből valósulnak meg. Annak az Uniónak a pénzéből, amely ellen Orbán egyébként évek óta…..
Varánusz Orbán, takarodj! 2017.03.10 08:40:48
Elég csúnyán állon verte az Unió és a Európai Néppárt a lengyel kormányt, bónusz az odacsapó kemény ököl egyik összetartó ujja Orbán Viktor volt. Mire az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten.  Néhányan addig merészkedtek, hogy Viktor monnyonle mostazonnal, mert így…..
Nigel1992 2017.03.10 18:09:29
@Oxica: Orbán az igazi nyúl!!!! Ezt Brüsszelben és itthon is bebizonyította!!!
Nagyon őszintén mondom, a Theresa May beszédével foglalkozó poszt után nem akartam megint ilyesmivel foglalkozni, de belefutottam egy cikkbe, ami arról szól, miként csuklóztatják a brit hatóságok az Egyesült Királyságban élő uniós állampolgárokat, így aztán mindez erősen érintheti és érdekelheti az…..
Nigel1992 2017.01.21 12:22:58
@Golf2: A Kormány "megmentő" akcióiból nem hiszem hogy kérnek az UK.-ban dolgozó, és élő magyarok.Nem vagyok meggyőződve arról hogy jót tett az ügynek a 6-órás tárgyalás annak idején Budapesten David Cameronnal. Teresa May a külföldön élő brit polgárokhoz való bánásmódot említi feltételnek.Vajon hány UK. polgár él Magyarországon? Jelentéktelen.Szerintem ez csak mellébeszélés.Nem áll túl jól a helyzet.