Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strtwrkt

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
strtwrkt 2011.01.21 10:48:49
@tuttitiz84: Az a baj, hogy most mindenki a reklámosokat szidja, de ne felejtsük el, hogy az ügyfél fizet, és az ügyfél dönt. Egy reklámügynökség 3-4 féle koncepcióval megy el az ügyfélhez, és az esetek túlnyomó többségében nem a szakma által kreatívnak vélt győz. Persze van jogalapja a kritikáknak is, de egy jó reklámhoz egy kreatív, bevállalós ügyfél is kell, akinek van kellő művészi érzéke hozzá, hogy elfogadjon egy minőségi kreatívot, vagy azonosuljon egy koncepcióval. Természetesen azt a közhelyet se felejtsük el, hogy az a jó reklám ami elad...
Futóblog HU-RA 10k 2k9 2009.10.04 14:51:00
Avagy hurrá, idén is lesz Human Race 10 kilis Nike megmérettetés, méghozzá október 24-én. Idén nem annyi helyszínen és nem úgy szerveződik, mint tavaly. Most virtuális futást gondoltak el a Nike önjáró marketinggépezetei a központban (egyébként én is szeretnék a marketing…..
strtwrkt 2009.10.05 14:47:43
@zsolababe: csá.

na, semmi kipécézés, te voltál az első, aki azt irta, csinál egy csapatot. meg van az első embered. fix tizest sztolgáltatom, ha összeszedem magam talán a húsz is megy. Szerezzünk pár embert és támadjunk. segitek a recruitmentben is.
strtwrkt 2009.10.06 13:49:40
@zsolababe:
Gondolom a Nike plust kell figyelni, addig korul nézek kit lehetne becsabitani, mindenestere a blog olvasókat is lehet invitálni...:D
Kedves fiúk, lányok, és a többiek. Engedjétek meg, hogy bemutassam Chales-t (ejtsd: Csárlsz). Első találkozásom emléke Ch-val – az akkor még Diákszigetnek nevezett rendezvényen, valamikor ’97 augusztusában – elveszett. Jobban belegondolva az is lehet, hogy ezt az…..
Sörtúra Törzsvendég. 2009.06.29 18:53:35
Jó dolog!Bővebben:nagyon jó dolog!Az sem szar ,ha új helyekre veti bele magát a Szomjazó.De!(-vel nem kezdünk mondatot),de nem elhanyogható,ha az piára Epedő"hazamegy".Gondolom vágjátok,mi ez az érzés?Ismerős szagok,a bútorok(a humán alapúak is)helyükön,ami nem…..
Sörtúra A lényeg! 2009.06.04 13:12:00
   ..
strtwrkt 2009.06.06 20:22:58
@Jobbik: Igen, kikaptad az egyik hányást a kettőből. :D A srác még elég gyakorlatlan volt, de böcsülettel tolta végig az addigi megállókat. Ők télleg hulla ismeretlenül jöttek oda, senkit nem ismertek és már akkor alig álltak a lábukon mikor elkezdték :D
Mindenesetre ők is helytálltak.
Amúgy életem egyik legjobb estéje volt nemsokára cikk áradat!
Azt nagyon nem kell részleteznem egy fővárosi illetőségű egyénnek sem, hogy csepelinek lenni egyfajta életstílus, életérzés. Nekünk van Víztornyunk, HÉV-ünk, Kis-Dunánk és Nagy-Dunánk, Bady Hamink (hú de éhes lettem:D), sőt még a TSz-ünk is áll! Van továbbá bicajunk,…..
Sörtúra A kocsmakultúra csúcsa 2009.05.08 18:32:00
Már elhangzott egy-két poszt az angliai kiruccanásunkról ("A ANGLIA", KINGFISHER), most az egyik legizgalmasabb esténk folytatásáról szeretnék beszámolni. Csak hogy elhelyezzétek a tér-idő kontinuumon, kis emlékeztető: március első napja, 10 fok, szitáló eső, a…..
Sörtúra KINGFISHER 2009.05.02 15:52:00
Avagy a sörök bevándorlója „Ahhoz, hogy jól lakj Angliában, reggelizz háromszor egy nap” mondta egykor William Somerset Maugham, aki az akkor még meghatározó, de már fakuló fényében tündöklő brit birodalom honpolgáraként biztosan tudta mit beszél. Azt is joggal…..
Sörtúra Viva Espanya! 2009.03.06 07:17:00
Spanyolhon nedvei.Köztumású, hogy Ibéria a kocaivók számára, a vörösborral (ami természetsen über, hogy latin szavakkal is színezzem eme kis irodalmi gyöngyszemet) ki is fújt. Ám! Vannak még Lokál (itt kocsma) patrioták, sörivó FÉRFIAK. Kezdjük a szemezgetést (Gergő hiteles…..
Sörtúra Sörválság 2009.02.16 11:28:00
Elnézést kell kérnem, hogy sokáig tartott újabb publikációm közzététele, de ilyen ez a pop szakma. Néhány nappal ezelőtt Verda Fehérbálna kollégával igen mély és magvas okfejtésekben merültünk el. Az eszmecserénk lényege, hogy bajban van a Sör fogyasztásunk, illetve…..
Sörtúra Ez a kemény nem a.... 2009.02.08 18:24:00
20 perce érkeztem meg a szlovákai sörkostolásról, melybe némi sportolás is belepréselődött. Már szedem össze a gondolataimat hogy a megkóstolt söröket pellengérre állítsam de előtte egy kedves kis történetet szeretnék összehozni.Szomszéd országainkban -bevallom…..
     Azt hiszem, ezen nem akasztja össze velem senki a bajszát, ha kijelentem, a sör legautentikusabb fogyasztási ideje a nyár. Illetve ezen évszak bármely pillanata. A szezon kitolására természetesen mindig voltak leleményes emberiségünknek különféle praktikái.…..
Józsi mostanság az elméleti munkának szenteli magát. Úgy tudom, egy nagyobb tanulmányon dolgozik, melyben vázlatosan ismerteti majd a sportswear és a technical gear közti különbségeket. Én pedig rárepülök a gyakorlati kísérletekre.A nagy téli ráérésben elhatároztam, hogy…..