Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senior Lópici Gáspár

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen csak irónia, és elég szomorú, hogy a német választásokon is már kampánytéma lett Magyarország :(( Magyarország, így szeretlek! /Forrás: http://pecs.varosom.hu/ 2017, Európai Unió...
Senior Lópici Gáspár 2017.09.24 14:10:35
Sajnos azt kell látnunk, hogy az EU-tagok java részének vezetése nem meri kimondani a tényt. Iszlám invázió zajlik.
Slussz.
Egyezkedni(!) kívánnak a betelepülőkkel, akik viszont csak a saját érdekeiket kiszolgáló helyzeteket fogadják el.
A probléma - észrevenni nem akart - oka az, hogy az iszlám szerint egy "hitetlennel" kötött szerződés semmire nem kötelezi az igathitű muzulmánt.
Hiába beszélsz te meg bármit egy muszlimmal, hiába írod le, hiába próbálod érvényesíteni az abban foglaltakat - egy iszlám bíróságon esélyed nincs az "igazhitűvel" szemben.
Ugyanígy basszák majd át Európa összes vezetőjét. Aztán fog majd fegyvert a sok német és francia, meg a spanyolok és olaszok is - mert látják, hogy mibe keényszerítették bele őket.
Németországból egyre többen jönnek haza a magyarok, mert tarthatatlan már a helyzet az utcákon. Este nem tudsz biztonságosan közlekedni ha nő vagy, mert hamar megfarkalnak a kiéhezett férfiak.
Csakhogy ezeket a híreket nem szabad a médiában közzétenni, mert "hangulatot" keltenek. Ja.... a szegény menekülő férfiak.
Azt tudjátok ugye, hogy az egyébként két éve, undorító módon felrúgott apuka aki a kisfiával lógott be a magyar határon - a feleségét és a lányait hátrahagyta a "háborús övezetben"?
Most Spanyolországban él a gyerekkel és rájött hogy bábu volt ezidáig egy futballberkekben ismert spanyol ember hatalmi játszmájában.
Most meg van sértődve és készül hazamenni a családjához. A szegény ember....
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
Senior Lópici Gáspár 2017.09.24 12:37:06
Szomszéd srác bevonulása után laktanyaisten lett, mert a cégem tördelte a címben említett ÖKM, az Inside és 69 magazint a kezdetektől egészen 2007-ig.
A saját mintapéldányainkat - rajta a Szerkesztőségi példány stemplivel - mindig neki adtuk át. Ő pedig kikölcsönözte(!) a bakáknak.
Akkoriban zajlott az átállás VHS-ről VCD/DVD-re és megkaptuk, hogy adjuk el a magyar magazinban az osztrák készleten maradt VHS videókat.
Naná, hogy kerítettünk belőle az m....-i helyőrség kantinjába is jó vegyes összeállításban. Arrafelé nemigen volt elfoglalva senki a haza védelmével, amíg minden videót kívülről nem tudott.
Állítólag külön vetítés volt a legénységnek a kultúrban, és külön a tiszteknek - ez utóbbiak nőket is vittek magukkal...
A végén már amolyan "Önök kérték" lett a dologból, mert a kiskatonák üzentek, hogy milyen csajokat látnának szívesen a magyar ÖKM verzióban. Mivel az osztrák laptestvér kéthetente jelent meg mi pedig havonta, ezért a magyar verzió mindig két osztrák lap legjobb írásaiból állt össze. Ilyenkor óvatosan beválogattuk a magyar kiskatonák kérését a m....i laktanyából. Hármasszex, három pasi egy csaj, aztán fordítva, stb...
Soha nem felejtem el, hogy mekkora öröm volt, amikor végre sikerült betenni egy "rendelt" csajtípust. Vörös, göndör, szemüveges és kismellű legyen - na ezt az egyik tiszt kérte, mert nem hitte el, hogy a szomszéd srác el tudja intézni.
Persze rámentünk a dologra és hamarosan került is az archívumból egy ilyen csajszi a hozzávaló cikkel.
Előre megüzentük, hogy hányas oldalon kezdődik majd a cikk.
A szomszéd srác pedig a laktanya királya lett. Állandóan hazaengedték hétvégére mert vagy magazint, vagy új VHS kazit vitt a laktanyába az eltávozás után. Úgy tudom, hogy mikor leszerelt, komoly búcsúztatót rendeztek neki, mert a laktanya szexuális élete a szürkeségbe süllyedt vissza nélküle...
Senior Lópici Gáspár 2017.09.24 12:44:01
@i_d: Attila az ÖKM-ben is hirdetett, a vezetékneve S-sel kezdődött. Nagyon forró volt szegény és ebből akart megélni.
Állandó vívódást jelentett neki a melegsége és a megélhetése. Ha a meleg érzület győzött benne, akkor ingyen is leszopta a jelentkező pasikat ahogyan ő írta minden hirdetésében "bő nyállal."
Amúgy meg némi ellenszolgáltatásért térdelt csak a kuncsaft elé.
Kedves Olvasóink! Küzdelmes öt éven vagyunk túl, az emberi hülyeség nem csillapodik - az internet terjedésének köszönhetően pedig mára olyan emberek kerülhettek hatalomra, mint Donald Trump vagy Orbán Viktor.  Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok,…..
Senior Lópici Gáspár 2017.09.23 10:20:24
@legitim puccsista: Status queó - jót röhögtem.
A DK elnöke megvehette volna az állítólagos banki papírokat, de nem tette, mert saját politikai túlélése ezúttal is fontosabb volt Orbán leváltásánál...
Senior Lópici Gáspár 2017.05.05 06:15:07
@morph on deer: Botka nem észleli, hogy a baloldalnak semmi esélye. Gyurcsány egy megosztó broki. És most már nyilvánosan hiteltelen is. (Nem mintha eddig hiteles arc lett volna.) Csakhogy képes még mindig számos szavazót megvezetni a dumájával, ahogyan a minielnökünk is pont ugyanennyit tud. Csakhogy a fidesznyikeknek elég a kasszánál maradáshoz a rideg tény, miszerint a Nemzet Ferije és a faBotka egymást nyírja. Ezzel aztán el is úszik a lehetőség az egyes választókörzetek ellenzéki megszerzésére.
Sötét ló a játszmában a Jobbik. Mifelénk nem szopják be a dumájukat, de elkeseredettebb vidékeken lehet hogy "jobban teljesít" a Vona csapata.
A blog kicsit hosszabbra nyúlt téli álmából nem mindennapi hírrel sikerült felébredni: költsünk 1500 milliárd Ft-ot arra, hogy a Balaton partján, 110 hektáron pufi fóliának álcázott vizes szórakoztató központot húzzunk fújjunk fel és 30 méter mélyre hotelt építsünk fúrjunk a tóba. Igen,…..
Senior Lópici Gáspár 2017.01.20 07:23:20
1. Ha igaz a "terv", akkor az egész a hatástanulmányok és előkészítési tervek "elkészítése" által ellopható - haveri cégek bucira tömésére alkalmas - pénzre megy ki. Megvalósíthatónak nem mondanám ezt az agyament lázálmot.

2. Ha nem igaz az egész, akkor jót anyázott mindenki és ezzel beteljesítette az országot rabló mindkétoldali politikusbanda elképzelését - olyasmivel foglalkoztunk amivel nem kellett volna, illetve olyasmivel nem, amivel viszont kellett volna.

3. A jövőt illetőleg:
- MUSZÁJ (
www.muszaly.hu)
- NYAVALYA
- a "Hol?" kérdéshez -ban, -ben
- a "Hová?" kérdéshez -ba, -be rag tartozik.

4. A hozzászólóknak gratula, mindenki tiszteletre méltó módon közölte véleményét, ami pedig ritkaság a bérkommentelőkkel sújtott magyar fórumokon. Élvezet volt olvasni a véleményeket, ami alól csak egy-két jól azonosítható pártkommentelő "vívása" volt kivétel, de az ilyesfajta a hozászólást hamar felismeri az ember annak erősen korlátozott ideológiai-, erkölcsi- és szókészlete miatt.