Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyalógép

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt századokban "rendes"-nek mondott, tekintélyes templomba járó férfiak (sokszor a feleségük tudtával) éretlen kislány szeretőket tartottak Szentpétervártól Párizsig; hol balett táncosnőket, hol cselédlányokat. Ezt nem tartották erkölcstelennek, ahogy azt sem, hogy a magyar országgyűlés múlt…..
nyalógép 2021.07.04 10:29:02
@ulpius66: Emlékeztetlek, hogy ha a fiú buzik száma nő, ugyanúgy nő a női buzik száma is. Úgyhogy végül sajnos nem lesz nagyobb a merítés sem.
Ofra Haza, a leghíresebb izraeli énekes 1957. novemberében született és hét éve halt meg. A world musictól a Gothic rockon át Iggy Popig: pillanatképek rövid pályafutásából. Ofra Haza úgy ötvözte a tradicionális zenét a poppal, hogy egy személyben volt Izrael Sebestyén…..
nyalógép 2021.05.04 22:53:52
@?!: Minden tiszteletem a művésznőnek, de sajnos őt sajnos már nem tudjuk megkárosítani.
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
nyalógép 2020.05.16 10:27:58
@pusztafári: A középmezőnnyel mi baj van? Az is kiemelkedőnek tehinthető, ha egy ország, ilyen szegény egészségüggyel egy szinten lehet a legfejlettebbekkel. Engem legalábbis büszkeséggel tölt el.
Ment a huzavona Nem kell a maszk. Mégis kell a maszk. Csak arra jó, hogy mi magunk ne fertőzzünk. Hatékonyan csökkenti a megfertőződés veszélyét. Csak a legprofibb maszkok segítenek. Bármilyen maszk is hatékony lehet. Mindannyian tanúi voltunk a maszköt övező, egymásnak ellentmondó…..
nyalógép 2020.04.22 11:44:51
@SMFB: Muszáj, mert az emberek hajlamosak csak a saját érdeküket nézni és nemtörődve azzal, hogy a szakdolgozóknak kell az ami van, varrás helyett közelharcot vívtak volna inkább a fellelhető készletekért.
Megható idézetek jelennek meg sorra az ellenzék által – kissé hisztérikusan – kritizált újdonsült NAT-szereplők tollából. Kinek ne olvadna egy pillanatra a lelke, amikor szeretteinkről, az otthon melegéről olvas olyan gondolatokat, amelyekkel bárki szívesen azonosulna – különösen azért, mert nincs…..
nyalógép 2020.02.17 10:03:54
@megvagyhadnagy: Valóban, ezzel a kifogásolt versel semmi probléma nincs, szépen bemutatja a jámbor ember viszonyulását akár még a számára káros elemekhez is, de mindenkinél van egy pont, mikor elpattan a húr és vége a toleranciának. Ezzel a pofátlanoknak is illene tisztába lenniük.
Éppen ezért van helye a trantervben, hogy mindenki megtanulja, a tetteinknek esetenként súlyos következményei lehetnek. Megoldás, tessék rendesen viselkedni és nem lesz baj.

A poszt szerzőjével az a gond, hogy csak a jámbor ember tűrőképességét szeretné kitolni, a károkozók pofátlanságáról jótékonyan hallgat
nyalógép 2020.02.17 10:37:32
@erol: Nem vagyok előítéletes, úgyhogy mikor ki, a helyzete válogatja.
nyalógép 2020.02.17 11:09:31
@erol: Végülis igen, de igazából nem is azokkal van bajom akiket az igazságszolgáltatás vendégül lát, mert azok törvény által több kevesebb sikerrel, de megvannak regulázva.
Sok olyan cselekmény van, ami úgymond kívül esik az igazságszolgáltatás keretein. Pl. egyszer ellopták három libánkat.
Rendörség tette a dolgát, elkövetők meglettek, egy liba vissza lett szolgáltatva, igaz már élettelenül, az ügyészség meg küldött egy levelet, hogy csekély társadalmi veszélyesség miatt ejtik az ügyet.
A napokban minden újság megírta, és minden politikus a maga szájíze szerint kommentálta a Természettudományi Múzeum Debrecenbe költözésének hírét. Mi sem akartunk kimaradni a jóból, csak a nagy sietség helyett megvártuk, hogy ki mit mond a témáról. Elolvastunk mindent, majd összeszedtük az érveket…..
Biztosan veletek is előfordult már, hogy megláttatok egy dögös ruhát a kirakatban, fel is próbáltátok, és még jól is állt, viszont mozogni, sőt egyáltalán lélegezni is művészet volt benne. Mi nők jól ismerjük a "csak állni lehet benne, de szexi ruha" és a "csak ülni lehet benne, de jól néz ki cipő"…..
Azaz teltebb, kerekebb, egészséges keretek között. Korábban megvető szemekkel néztek az emberek ezekre a nőkre, leginkább a többi nő, de ebben a haladó korban ez is változni látszik. Valószínűleg a médiának köszönhetően, hiszen így olyan világhírű plus size nőket ismerhettünk meg, mint Ashley…..
nyalógép 2019.03.31 16:31:49
@MPL firstlady: Korrekt hozzászólás.
  Voltak a nemzet életében daliás idők. Daliás idők, amikor így szavalt a költő: Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a haza becsülete.   Hova lett a haza becsülete? Mennyit ér ma egy magyar ember? Vácon 5 kiló krumplit, Zuglóban 2 liter tejet,…..
asztahűha Féltekék 2019.02.26 00:32:22
A jellemzően áltudományos világ úgy tartja, hogy agyunk működésében élesen elkülöníthető a jobb illetve bal oldal tevékenysége...
Az óvodások szülei valószínűleg hallották a nyáron, hogy módosítottak az „ovis Nat-on”, azaz az Óvodai nevelés országos alapprogramján. A sajtóban főleg arról lehetett olvasni, hogy „előírták a nemzeti nevelést”. Posztunkban részletezzük, milyen változások léptek életbe, és megkérdezünk egy…..
Az óraátállítás eltörlését tervezi az EU. A téli nyári időszámítás szvsz. nem kapott semmilyen figyelmet a döntés előtt, nem volt társadalmi egyeztetés. Helyette volt egy internetes "szavazás", aminek az eredménye erősen kérdőjeles. Magyarországon a téli időszámítás eltörlése azt jelentené, hogy…..
nyalógép 2018.09.04 19:41:48
@Frady Endre: Jelentem nekem bajom volt a téli időszámítással és üdvözölném a nyárit.
A közlekedésre visszatérve aki reggel 6-ra vagy 7-re ment dolgozni és egy órával korábban indult, az eddig is álmosan sötétben ment dolgozni és mégsem történt semmiféle tömegbaleset.
Volt az érdi emelkedő réme és papírjaguár, mégis egy nemzedék legszebb élményei kapcsolódnak hozzá. Milyen érzés volt akkoriban Trabantot vezetni?..
Tatjána a cseljabinszki repülő iskola után sokáig nem talált magának állást, mert sehol sem akarták pilótanőként alkalmazni...
nyalógép 2018.08.24 03:40:08
"A legdöbbenetesebb mégis az volt, hogy megtapasztaltam, az emberbe mennyire belerögzültek a régi, hierarchikus orvos-beteg kapcsolat viselkedési szabályai... Feszengve ültem a széken, mint egy vizsgabiztos előtt, mintha valamiről számot kéne adnom, vagy megbuktatnak, a doki meg minden alkalommal…..
Érdekes dolog ez a kovászkészítés. Sokan sokféleképpen indítják a kovászukat, a végeredmény pedig jó esetben hasonló: egy fickós, dinamikus kovász. Persze mindegyik módszer kicsit más, ezért fontosnak éreztem, hogy idővel én is leírjam a magamét. És akkor az ember már ugye kicsit el is merül a…..
Elsőre képrejtvénynek tűnhet a fenti fotó, pedig valójában a magyaros csavaros észjárás és lelemény nemzetközi szinten is elismerésre méltó There, I Fix It díjas alkotását ábrázolja, ami a poszt alján kicsit más fényviszonyokkal állókép verzióban is kiélvezhető, élőben pedig Szegeden lehet…..
nyalógép 2018.06.01 20:26:54
teszt program - diagnosztika - használt laptop vásárlás - Tippek és tanácsok a hardver diagnosztizálására Amikor használt laptopot vásárolsz, nagyon sok kérdés merül fel. Elsősorban az érdekel, hogy milyen hardvereket találsz a gép műanyag burkolata alatt, másrészt jó lenne megtudni, hogy ezek az…..
nyalógép 2018.02.28 02:50:07
@Leone_510: Annyit hozzáfűznék, hogy nem szerencsés az ASUS-t gyaláznod, mert egyrészt minden gyártónak vannak jobban és kevésbé jól sikerült modelljei. Továbbá a belépő kategória ha gyártanak olyant, minden gyártónál többé-kevésbé a spórolásról szól. Mintha almát hasonlítanál a körtével, olyan a 80 ezres gépet egy 300 ezreshez mérni.

@Online Távmunkás: Egyébként én is a használ de minőségi gép vásárlását preferálnám, lehetőleg garanciával.
Minden kis kőháznak megvan a saját maga története, hát még akkor, ha egy közel kétszáz főt leültetni tudó panziónak az étterméről van szó. "Miket nem láttak ezek a falak?!" - hallom még most is az öreg ősz hajú tulaj sok-sok évvel ezelőtti szavait, s akkor még gondolni sem mertem arra, hogy mi…..
A professzionális fotózás rengeteg tudást és még több pénzt igényel. Főleg ha valamit profi szinten szeretnél csinálni. Ám nem minden esetben van szükség egy-egy drága eszközre, mivel otthon is tudsz csinálni pár egyszerű kelléket. Most pedig a BoredPanda segítségével mi is meg tudjuk ezeket…..
nyalógép 2017.09.15 06:00:50
Sajátos kategóriát jelent a mozgókép világában a terrorista akciókat, bevetéseket, Közel-keleti témákat, muszlim merényleteket feldolgozó filmek. Aktualitást ad a témának az a világpolitikai helyzet, melyben sajnos a terrorista akciók egyre nagyobb problémát jelentenek Földünk számára. Kiemelendő:…..
A Maxim magazin közzé tette néhány napja a TOP HOT 100 listáját, ahol nem kisebb nevek szerepelnek, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Zow Kravitz és Emma Watson. De a listán van még John Legend dögös felesége, Chissy Teigen is. Szóval elég szép listába került bele a magyar…..
nyalógép 2017.06.03 21:35:07
Csak gratulálni lehet annak a megátalkodott iskolai szakembernek, aki szerint a képeken szereplő szoba emberi tartózkodásra alkalmas. Azért meg még külön a mosdóhoz kellene kötözni a rendszer kitalálóját, ha még ezt szállóvendégek számára jó magyar forintokért kiadja, és még csak elnézést sem kér…..
OneBall Zarzio, te drága! 2016.02.04 12:52:28
Hmm, elég régen írtam az utolsó bejegyzést, de szerencsére nem azért, mert azóta meghaltam. :D Szóval ott fejeztem be, hogy megvolt a második kör. Időközben letoltam az esedékes záróvizsgámat az iskolában, plusz elmentem egyet kiegészítő érettségizni is. A tanulás egy mókavonat volt abban az…..
Sziasztok! Egy rendhagyó történetet osztok meg veletek alább...   Budapest, XII. kerület,  hajnali 1 óra.  Egy utasomat  igyekeztem hazavinni Budára, és elég érdekes időjárás volt ebben az időszakban. Esik az ónos eső, az utak nincsenek letakarítva. Konkrétan a több hetes hó-jég-eső és egyéb…..