Regisztráció Blogot indítok
Adatok
170 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A hetvenhét éves édesapám, az újpesti aluljáróban aláírta a Momentum mozgalom gyűjtőívét. Szabad akaratából. Úgy gondolta, hogy nem adja meg a sanszot senkinek erre a rohadt nagy lopásra. Mert ez egy ilyen ország. Ami nincs lebetonozva, azt ellopják. Minél magasabb szinten megy, annál nagyobb…..
A Momentum Mozgalom tegnapig a szükséges 138 ezer aláírásból 55 ezret már össze is gyűjtött a budapesti olimpia ügyében tartandó népszavazás kezdeményezése érdekében. Alig kezdték el a gyűjtést, így ez már most komoly eredmény. Az utcákon és az aluljárókban sorok kanyarognak a pultoknál aláírni.…..
Órák teltek el azóta, hogy a bíróság kimondta, megalapozottan nevezhető bűnözőnek, de semmi reakció...
170 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.01.26 12:08:03
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Hogy a magyar történelem legkorruptabb bandája "

Ezt azert gondold at, ugy szetloptatok a negyes metrot, hogy vegul az Orban kormanynak kellett befejezni.
Szeretném a főigazgató úrnak külön is megköszönni a munkáját, Csató Gábor néhány napja vette át a szervezetnek a vezetését úgyhogy ez valóban egy tűzkeresztség volt, ha lehet ilyet mondani...
170 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.01.24 00:06:57
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "Évente 3000 honfitásunk hal meg kórházi fertőzésben, mert nincs elég pénz gumikesztyűre, fertőtlenítőszerre és a nővérkék fizetésére"

Ostoba demagog libbantsag. Amerikaban tobben halnak meg a korhazi fertozesekben, mert ez NEM, az anyagi lehetosegekkel fugg ossze, hanem az antibiotikumok tulhasznalatanak mertekevel. Vagyis az antibiotikum rezisztens bakteriumok virusok elterjedesevel, mert ezekre a szuperbakteriumokra, meg nincs ellenszer.
Ez olyan buta demagogia, mintha az Orban kormanyt vadolnad az autobalesetekkel, es ugy allitanad be, hogy csak nalunk es kizarolag az Orban kormany miatt tortennek.
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
Hogyha 80-100 ember halt volna meg mondjuk egy terrortámadásban, akkor valószínűleg már „nemzeti szükséghelyzet” lenne érvényben, a politikusok egymást taposva tartanának sajtótájékoztatókat és a TEK emberei fürtökben kommandóznának a zsúfoltabb köztereken. Azonban így,…..
170 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.01.20 02:58:25
@sZulamith: "Szerintem a kormány szociális intézkedése érzelemmentes, az a baj. "

Szerintem inkabb a te gondolkodasod agynelkuli.