Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HadaAdam

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az elkövetkező videókban is csak én B vagyok jelen, mert nem tudam felvenni a kapcsolatot Tvel a felvételt illetően. Elézést ezért...
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
A raktár a Industrial District egyik tagja, a Nafta és a Gyár közt található. Nem szoktak túl sokan lenni itt, a legtöbben csak áthaladnak rajta. Nincs fontosabb szerepe a kemperkedés szempontjából sem, habár a kisebb felső emeletéről jó rálátás nyílik a…..
Készülget az új KlánBázis (pontosabban a régi teljesen újraírása), tegnap elkészült a harcmodul, akinek van kedve, itt kipróbálhatja: http://bazis.stickman.hu/v2/harc_szimulator.phpKis emlékeztetőül, ez a jelenlegi:http://bazis.stickman.hu/s1/bazis/harc_szimulator.php..
Meghsszabbítottuk a versenyt 1 héttel, tekintve hogy kevesen szavaztak. Így még lehetőség nyílik A hónap végéig, 06. 30. -áig szavazni a bannerekre. Ez után nem sokkal lesz az eredményhírdetés. A bannerek, amikre lehet szavazni: imagerz.com/QEMSX0tvAwJXXl1KEgVT - KisRévaY…..
HadaAdam 2010.06.23 17:21:56
Gondolom az elmúlt időben sokan hiányolták a beígért tutorialokat és leírásokat a modellezéssel kapcsolatban. Mint mondtam, ilyen jellegű írások majd a saját blogomon fognak megjelenni, innen majd csak egy link fog oda mutatni. Ellenben felvetődött, hogy írok egy bejegyzést ide is,…..
Sziasztok! A mostani számban a modellezést egy kicsit más szemszögből fogjuk megközelíteni. Ezúttal a vázlatok, tervek fontosságára szeretném felhívni a figyelmet. Eldöntöm, hogy készítek valamit. Valami maradandót. Egy házat. Nem, inkább egy egész várost! Szeretném, ha ez a…..
Megrendezésre kerül az első fotópályázat, melynek célja megtalálni a legjobb képet a játékról, de csak a megadott kategóriában.A témakör: JátékpillanatA témakört eléggé tág így elsőre. A "játékpillanat" azt jelenti, hogy egy olyan pillanatot kell lefotózni,…..
HadaAdam 2010.04.17 07:47:35
imagerz.com/QFdCDl0DC1Y

én ezzel a képpel gondoltam (egyenlőre) nevezni :)
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..