Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Topa Márton

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legtöbbször nincs választásunk, mikor keljünk, csak arról dönthetünk mikor szeretnénk az ébresztőt kikapcsolni. Te például szunyókálsz az utolsó pillanatig, és adsz magadnak még egy kis időt, hátha könnyebb lesz a felkelés? Vajon a szundizás valóban könnyebbé teszi a…..
TudományON Szuperképesség otthon 2017.02.27 12:11:00
Szupererő és szuperemberek a tévében, a mozikban és a könyvekben, a videójátékokról nem is beszélve. Vajon hogy áll a tudomány és technika az emberi fejlődéssel kapcsolatban? Milyen felfedezések és eszközök megjelenése várható a közeljövőben? Előző cikkünkben szó esett…..
Ki ne gondolkodott volna már el azon, hogy különféle szuperképességei vannak? Ha megtehetnénk, melyiket választanánk, és mire használnánk? A mozik és a tévé tele vannak szuperhősfilmekkel, és szinte minden nap találkozunk a jobbnál jobb szuperképességekkel rendelkező ember fikciójával. A mai…..
Lehet, hogy a kávé gyulladáscsökkentő hatású? Egy friss tanulmány szerint - amely a koffein immunsejtekre kifejtett hatásait vizsgálta – igen. A tudósok azonban vakarják a fejüket, ugyanis nem tudják, hogyan lehetséges ez...
Hihetetlenül összetett és pozitív hatásmechanizmust okoz szervezetünkben egyetlen nevetés is. Nézzük csak pontosan, milyet!..