Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nat_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Az orosz autós videókat mindig csodálattal nézem. Az őrülteknek kijáró tisztelet természetes, de közben kicsit furcsának is tűnik azt a nyers kannibalizmus, ami náluk van. A látszólagos rendből, tempós haladásból egy pillanat alatt káosz lesz, ahol "az erősebb kutya…..
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
Nat_ 2011.01.28 11:26:05
@Secnir: Volt nekem egy hasonló ügyem. Jogalap nélküli követelés, hosszú levelezés a követelővel, elpazarolt pénz és idő. Tárgyalás: biróság nekem ad igazat. A birónak jeleztem, hogy kártéritésre tartok igényt (nem kártérités a helyes szó, de most az nem jut eszembe). Birónő elhúzza a száját, és annyit mond: "Most mit akarja itt még húzni az időt?" Ennyi.
A Genesis énekese (a korai időkben dobosa) a Rolling Stone magazinnak adott interjúban bevallotta, hogy az elmúlt években többször gondolt az öngyilkosságra. Phil Collins amellett, hogy soha nem tudott mit kezdeni a sztársággal, még a karjait bénító gerincbetegségével is küzd,…..
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
Ficeren 271 ezer forint vízfogyasztás díját szeretnék behajtani, bár ekkora vízmennyiséget fizikailag akkor sem tudtak volna elfolyatni, ha az összes csapot egész hónapban nyitva hagyták volna:Tavaly júlisban "hatósági" vízóránk hirtelen 600 köbmétert volt képes…..