Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti Balliberális

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Úgyis hazajönnek 2018.06.05 06:30:00
A jelek szerint kommunikációs váltás történt a magyar kormány környékén a külföldi munkavállalás kapcsán. Míg korábban (igaz, nem túl sikeres) programmal is próbálkoztak a határátkelők hazacsábítására, most az a mondás, hogy ilyesmire már semmi szükség, hiszen akik…..
Anti Balliberális 2018.06.05 20:00:00
@kronikas:
"Kifejezetten politikai okokból jöttem el. S mondok majd le állampolgárságomról is"

Ez igazán nagyszerű hír!! ! Légyszi mielőbb tedd meg és próbáld meg erre rábeszélni a többi hozzád hasonlót is! A hazám nevében is nagyon hálás leszek, ha ezt tényleg megteszed.
Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban. (A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott…..
Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé. A fenti országokban egyébként érthető, hogy a…..
Kijött a Tárki felmérése, amelyben a Fidesz nem vesztett szavazókat szignifikáns mértékben. Hogy lehet, h a Mediánnál visszaesett, nem is keveset, másoknál (még Republikon és Závecz) meg nem? "Erre varrjon gombot a Valóság!" (index) Először is, a Medián friss felmérésében én is közreműködtem:…..
Anti Balliberális 2017.05.05 09:29:04
Úgy tűnik, ez egy végtelen történet. Felújítva, újrajátszva, örökké szórakoztatva botrányra éhes közönségét. A baj csak az, hogy a szereplők nem színészek, a sztori nem fikció és az egész produkció a mi pénzünkből készült. És akkor jegyet még nem is vettünk. Hol is tart most a mi "házi" sci-fink?…..
Anti Balliberális 2017.01.23 14:03:43
@nevetőharmadik:

"az a tény, hogy a Fidesz nagyon is titkolja, hogy a jelentés tulajdonképpen mit tartalmaz, szintén nagyon sokatmondó"

Inkább az a tény sokatmondó, hogy mibe próbáltok belekapaszkodni.
Meg az, hogy eleresztitek a fületek mellett azt az alapvető, egyszerű dolgot, hogy az OLAF-jelentés csak a jelentés készítőjének, ill. az Európai Bizottság engedélyével hozható nyilvánosságra és ezzel kapcsolatban továbbra is folyik az egyeztetés.
Ez a méreg, nem a cián. Orbán nem megy el Trump beiktatására, mert nem hívták meg. Pedig ő állt ki először mellette Európában, sőt talán a világon is, Tusnádfürdőn, tavaly nyáron. Ő gratulált neki a leglelkesebben, és az ő adminisztrációja használná ki leginkább a Trump megválasztásával állítólag…..
Anti Balliberális 2017.01.18 00:34:38
@timargabor:

Ui: Ezt az aláírás és fejléc nélküli papírfecnit mutogatják a román "szociáldemokrata" elvtársaid annak alátámasztására, hogy Dragneát meghívták Trump beiktatására. :)

foter.ro/cikk/20170116_grindeanut_es_dragneat_is_meghivtak_donald_trump_beiktatasara
Anti Balliberális 2017.01.18 11:36:49
@timargabor: Igen, ott lesz. Egy csomó más emberrel együtt, akik sok pénzért szintén jegyet váltottak.

Ui: Máskor ne egy másik nicknek válaszolj!
Anti Balliberális 2017.01.18 00:27:51
@timargabor: Azért, mert Liviu Dragneát SEM hívta meg senki sem hivatalosan Trump elnöki beiktatására és csak a románok egyik szokásos Balkáni-trükkjéről volt szó, amelyet aztán te olyan buzgón túllihegtél.
Azért, mert az egész hazug posztod arra volt kihegyezve, hogy Orbánt nem hívták meg Trump beiktatására... ahogy világ összes többi miniszterelnökét és államfőjét sem.