Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajas Dávid

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég komoly kihívás elé állított a bejegyzés címének megalkotása, vagyis pontosabban a megtalálása. Bele is telt vagy 15 percbe, míg sikerült átlapozni érte egy teljes könyvet. Igaz egy viszonylag rövidet, de akkor is végig kellett bogarászni. Igaz ez most egy kicsit egyedi átolvasás volt, mivel a…..
Örömmel jelentem, hogy sikerült túlélni az egyhetes pihenőt, a Golden Week néven futó nemzeti ünnepekben gazdag hetet. Nagyon régen volt hasonló "szabadságom", amikor az időm jelentős részét otthon töltöttem és nem utaztam el hosszabb-rövidebb időre valahova. Persze volt minden évben kb. 2 hét…..
Dávid in Japan Tokión kívül 2017.05.05 15:13:11
Elég nagy lendülettel köszöntött be a tavasz Tokióba, nagy hirtelen lett 25°C a hőmérséklet, így rövid ujjú pólós idő a pulóveres/kabátosból. A hőmérséklet növekedése mellet jelentősen nőtt a napsütéses órák száma és annak erőssége is. Ez csak azzal a nem túl kellemes következménnyel jár, hogy…..
Dávid in Japan Messze távol 2017.04.16 07:56:49
Annyira botrányos időjárás volt a hétvégén (és utána is egészen keddig), hogy egyszerűen az égvilágon semmi nem tudott rávenni, hogy kimozduljak a lakásból egy röpke négy órás baseball mérkőzésen kívül. Az előnye a hosszú ittlétnek a turistáskodással szemben, hogy nincs az emberen nyomás, hogy…..
Dávid in Japan 2/7 2017.04.03 15:33:00
Egy aprócska, lélegzetvételnyi szünet után eljött a visszatérés ideje. A távollét oka semmiképpen sem abban keresendő, hogy röpke három hét után sikerült felvenni a japán munkamorált. Bármi ilyen jellegű gondolat csak a képzelet szüleménye és a valósággal köszönőviszonyban sincs. Mindenféle…..
Kisebb szünet után eljött a visszatérés ideje. Azonban e rövid idő alatt rengeteg minden történt, többnyire előrefelé sikerült mozdulni. Elöljáróban annyit, hogy ez egy kissé kaotikusabb bejegyzés lesz, de azért megpróbálom az időrendiséget megőrizni, mellette pedig követhető és érthető is maradni.…..
Az előző bejegyzés ott fejeződött be, hogy sikerült röpke 24 óra utazás után végre megérkezni a szállodába, ami átmenetileg a tokiói "otthont" jelenti. Hogy pontosan mennyi is az átmenet, az maradjon egyelőre a titokzatosság homályában, a következő részből ki fog derülni. Ennyi elegendő is az…..
Dávid in Japan 3. partraszállás 2017.02.22 12:33:04
A jelenlegi erősen csökkentett üzemmódú életvitel mellett egyelőre van lehetőség gyakoribb bejelentezésre és nem mellesleg az írás utáni ellenállhatatlan vágy is kezd magával ragadni, aminek az eredménye itt olvasható. Vissza kell térni még röviden az első alkalomhoz. Annyi feltétlen kimaradt, hogy…..
Dávid in Japan Apa kezdődik! 2017.02.19 14:25:04
Hát elkezdődik. Vagyis már el is kezdődött több mint egy héttel ezelőtt, amikor felszálltam a Budapestről Münchenbe tartó repülőgépre. Egyáltalán ki vagyok, mi ez, hol és miért. A nyitó bejegyzésben ezekre kaphattok választ. Előre elnézést kérek azoktól - az amúgy szép számmal levőktől - akik…..
Jégkorong A fekete hétvége 2008.11.19 14:43:00
Az elmúlt szombaton és vasárnap olyan dolgok történtek magyar jégen, alsó és felső szinten egyaránt, amely mellett a balhékat kerülő és a szennyes kiteregetésében tudatosan nem eminens blogunk nem mehet el szó nélkül. Szigorú vélemény következik.Kezdjük a kirakattal, az Alba…..
Hajas Dávid 2008.11.19 15:36:39