Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem az Akire GOndolsz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonyi készülődés jegyében vagy épp a mindennapos nassolás kielégítésére bő félóra alatt elkészíthetünk egy tál aprósüteményt vagy sós rágcsát. A tészta formára vágására és alakzatok kiszaggatására mutatunk néhány példát, melyek eszközei akár egyedi ajándéknak is megfelelnek, de pillanatok alatt…..
Te, kedves olvasó, csak úgy, a magad örömére morfondírozhatsz egy sort a címbeli kérdésen, de ha esetleg DIGI-s területen lévő lakásod van, amit bérbe adsz, na akkor élesbe megy a játék. Csaba azonban nemcsak azért írt, mert kiakadt a havi előfizetési díjakhoz mérten…..
Andrea gondosan akart eljárni, mégis balul sült el a fővárosba utazása, és erről részben ő tehet, mert sikerült összekevernie és/vagy elhagynia az ügyesen előre megvásárolt BKSZ-es jegyét. Ami miatt írt, az az, hogy bár a különböző jegyek és nyugták eléggé valószínűsítették, hogy igaz a sztorija, és…..
A tudomány szerint a váratlan balesetek lehetősége egyszerűen kódolva van ott, ahol komplex rendszerek működnek. Egy atomerőmű pont ilyen. Vagyis a balesetek benne vannak a pakliban. Törvényszerűen. Az elmélet a gyakorlatban is bebizonyosodott: a világon számos alkalommal történt már nukleáris…..
Nem az Akire GOndolsz 2017.07.10 07:33:21
@Callixtus: tanulmányozz már egy rendes ipari vezérlőt, mielőtt hülyeséget beszélsz. Atomerőműben minden rendszer minimum duplikálva van, nem csak a vezérlés. És nem egy normál laptop vezérli, hanem több, specializált rendszer. Okkal nem volt még nyugaton, és itthon sem jelentős baleset (pl. itthoni legnagyobb incidens: franciák elkúrtak egy tisztítást).
Persze leszarni nem kell, szerintem is több transzparencia és civil kontroll kéne a szabályok betartását elősegítendő. De az itthoni nukleáris szakma pontosan tudja, hogy mivel játszik.
A grínpísz meg igazán csinálhatna egy "össz megtermelt energia"/"összes emberáldozat" összehasonlítást energiahordozóként. Meglepő dolgok jönnének ki. "Zöld" energiáknál pedig egy "életciklus CO lábnyom"/"életciklus alatt termelt energia" összehasonlítást. Hasonlóan meglepő lenne. Persze ehhez agy is kéne, nem propagandát sulykolni.
Kedves Magyar Értelmiség   Magyarországon valami történik. Aki csak kicsit is érdeklődik a közügyek iránt és nem csak az állami propagandagépezetből tájékozódik, az látja érzi, hogy van valami a levegőben. Valami felgyülemlett energia ami halk morajlással keresi azt a csatornát ahol elvezethetné…..
Képzeld el, hogy hétvégén, mint évek óta mindig, elmész a barátaiddal focizni. Ez lesz az első alkalom, amikor a szétrúgott öreg stoplis helyett végre megvillanthatod az új cipődet, így különösen várod, hogy végre pályára vonulj. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az új cipőtől vízhólyagod lesz.…..
Csak gratulálni lehet annak a megátalkodott iskolai szakembernek, aki szerint a képeken szereplő szoba emberi tartózkodásra alkalmas. Azért meg még külön a mosdóhoz kellene kötözni a rendszer kitalálóját, ha még ezt szállóvendégek számára jó magyar forintokért kiadja, és még csak elnézést sem kér…..
Nem az Akire GOndolsz 2017.05.24 16:16:06
ember, ez egy tiszta, és egész jó állapotú koli szoba. Javaslom, hogy ne kerülj igazi kórházba. Se átlagos koli szobába (ahol még fürdő is csak a folyosó végén van)
@MaxVal BircaMan HJCD: Ja, szegény ország, aztán valahogy a miniszterelnök hobbiája mindig akad pár száz milliárd.
Ez talán a legnagyobb hazugság, amit mindenki elhisz.
Elég gazdag az ország ahhoz, hogy egyik közintézményben se legyenek ilyen állapotok.
Ahhoz is elég gazdag, hogy 0 darab kátyú legyen az úton.
De mivel elég sokat mondogatta mindenki, hogy szegények vagyunk, ezért elhisszük.
Nem az Akire GOndolsz 2017.05.24 16:35:17
@MaxVal BircaMan HJCD: várjá, akkor segítek: 1 stadion árából hány koleszt lehetne nyugatni szintre felhúzni? Hány egyetemet? A diákok vagy a focisták kényelme a fontosabb? A diákok vagy a focisták fognak több pénzt termelni a nemzetgazdaságnak?
A felcsúti falábak a pénzért vehető legmodernebb környezetben nyomulnak, mi meg az ország egyik legjelentősebb egyetemén (nyugalom, műszaki terület, nem humán) örülünk, ha nem dől ránk a labor, miközben a 80-as évek csúcstechnológiáját próbáljuk életben tartani, kutatásra használni (európában kiemelt sikerrel).
Cserébe persze kaptunk kancellárt, aki baszogat minden pénzköltésért egy eleve végletekig kizsigerelt rendszert.
Nagyon nem szegény az ország, és nem nyugaton, hanem itthon zsákmányolják ki.
Az alábbi sztorit olvasva összeszorul az ember gyomra, a tanácsot látva meg pláne. Erős érv a történet a fontos ügyekben tanúsított fokozott írásbeliség és kiemelt bizalmatlan hozzáállás mellett. Tisztelt Homár! Egyszer volt, hol nem volt, élt Gyöngyösön egy fiatal házaspár, akik kisgyerekükkel…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Ha hiszitek ha nem, volt idő mikor az állatvédelem számomra olyan napi rutin volt, mint a reggeli kávé-cigi-unicum kombó. Ebben az időben, egész konkrétan a Tetovált Állatmentők Egyesület színeiben igyekeztem segíteni a bajba jutott vagy felelőtlenül tartott állatokon. Aki picit is képben van a…..
Na végre, már épp nem igazán hittem, hogy jönnek új és értelmes jelentkezők Viktor megdöntésére, amikor a nagy büdös semmiből előbukkant a Momentum. Lehet őket hasonlítgatni a Millához, meg a Tanítanékhoz, a leghülyébbek még Sándor Máriát is felemlegetik, csak baromság. Eddig senki nem tudott…..
Az Intrum Jusititia nem az egyetlen, de talán a legismertebb behajtó cég idehaza. Senki nem szeret levelet kapni tőlük (ezt ugyan elég jól meg lehet előzni, ha az ember nem hagy maga után kifizetetlen számlákat), mert akkor is macera az ügyintézés, ha a követelés alaptalan vagy már elévült. De mi a…..