Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Star02

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a eladatnak a megoldásával unlockolod a több szintes épületeket, illetve ha időben megoldod, vásárolhatsz liftet és mozgólépcsőt is. Erre összesen csak 6 napod van, úgyhogy kösd fel jól a gatyát, mert nagyon drága, nagyon időigényes (vagy használj LP-t! én is csak úgy…..
A Social Task-ok megcsinálásával SP-khez vagyis "Social Point"-okhoz juthatsz. Az SP is egy fizetőeszköz a sims freeplay játékban, amiből bizonyos dolgokat lehet vásárolni, mint például hajóház, ablakok, lépcsők, bútorok. A social task-okat valamelyik szomszédságban kell…..
Star02 2017.04.16 15:17:02
Star02 2017.04.18 19:50:37
@SCH.K.Betti: köszi
Star02 2017.04.19 19:18:10
@SCH.K.Betti: köszi tényleg ott volt
Ez a kis képes bejegyzés kezdő játékosoknak fog szólni. A város épületeit lefotóztam és feliratoztam, hogy jól látható legyen mi hol van. A munkahelyek neveit (többnyire) nem írtam rá a képekre, ehelyett minden munkahelyen a foglalkozást fogod megtalálni. Minden épületet akkor…..
A program a quest-eket sorban adja adott szint elérése után. Csak sorban tudod megcsinálni őket. (Felhívták a figyelmem, hogy a programban változtattak a quest-ek sorrendjén, és valószínűleg azon belül a feladatokon is. Ezért kérlek benneteket, hogy mindig a játék utasításai…..
Star02 2017.04.16 15:17:00
Ez a feladat a "Snow park" megépítéséről szól, ha 7 nap alatt megcsinálod, unlockolod a téli ruhákat és az időjárásgéppel megváltoztathatod az időjárást.   Menj a parkba és kémleld az ufókat 1 napig a parkban található valamelyik távcsővel. Legyél kedves az ufóval…..
Star02 2017.03.25 10:55:26
@wegabubus: szia nekem nem a simmel kell az időgépre kattintani hanem csak úgy magába és akkor kiadja az időjárásokat
A mai naptól (2015.04.28.) elérhető a legújabb frissítés a játékhoz, ami a házak építésének módjában hoz változásokat. Úgy sejtem 3 új quest-et fogunk kapni, amivel unlockolni lehet a terasz, pince és erkély épület elemeket, valamint új tárgyak válnak majd elérhetővé. Ez…..
Ezzel a feladattal lehetővé teszed a tipegőid "toddler" számára a gyerekké "preteen" növekedést. Díj és időkorlát most nincs, úgyhogy gyűjtögethetsz simoleont ha ezzel kényelmesen haladsz (habár ebben is kell építeni, de tényleg ne siesd el). Amennyiben csak egy tipegőd van, a…..
A szigeten található első monumentum (föld: "riches of terra") unlockolása és felépítése. A többi a szintek lépésével automatikusan hozzáférhető lesz. Amennyiben 2 nap alatt elvégzed, egy kincseláda a jutalmad, amiben pénz, XP, LP és alapanyag van a szobor további…..
A "Mystery Box"-ok vagyis titokzatos dobozok kulcsait a heti task-ok ("weekly tasks") teljesítésével gyűjtögetheted össze. Minden héten új véletlenszerű feladatsort kapsz, ami többnyire igazodik az aktuális szintedhez, vagyis ha még nem lehet például tinédzsered, akkor nem fogsz…..