Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schereranna

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körbeértünk. Amikor először megtörtént, hárman voltunk, beültünk egy autóba, és hazamentünk. Most viszont több mint 50-en voltunk, voltatok 10 naposak, és több százan csatlakozók. Csillogó szeműek, kitartóak, szabadságot kivevők, lábfájósak, változni és változtatni akarók. Vártunk rátok, örültünk…..
Talán nem véletlen, hogy a mai fotókon tájak helyett inkább emberek vannak, megint. Ez egy igazi napsütéses Zánkától Balatonfüredig ívelő tábori nap volt, mindenhol napozó Balaton Caminosokkal, vasárnapi matiné-hangulattal, zéró sietséggel. Holnap befutunk, nem is nagyon merünk még erre…..
És még gyaloglunk majd hétvégén is, de most van egy kis kerti parti és péntek érzésünk. Főleg, hogy Orbán Peti elkészítette A Képet, amit már tegnap is megtervezett, csak az eső elmosta. Hát most kifeküdtünk a badacsonyi mólóra, ahányan csak voltunk, és ő drónnal lefotózta a saját bejáratú tetris…..
Amikor reggel felvettük az esőkabátokat, kikandikáltunk a szállásról a szürke időbe, nem is gondoltuk, hogy ilyen vidáman, sokan, csillogó szemekkel vártok majd. Egyértelmű volt, nem kérdés, hogy az út folytatódik, ha esik, ha fúj. Orbán Peti, napi fotósunk ma még nem tudott annyit drónt röptetni,…..
Hosszú napunk volt ma, de a vége - már aki bevállalta! - szauna volt, úgyhogy egy szavunk nem lehet. A cipőt papucsra cserélni mindig a nap egyik fénypontja, még akkor is, ha visz minket a lábunk rendesen. Ahány nap, ahány ember, annyi megélés, annyi érzés. És te, hogy vagy? Milyen napod volt? / A…..
Hát bizony mi már hónapok óta szervezkedünk, tervezgetünk, ötletelünk és ma reggel, amikor elindultunk a Balatonhoz, akkor eléggé izgultunk, hogy mi is lesz, hányan lesztek, kik csatlakoztok. Aztán eljött a reggel, a szemerkélő eső, kikandikáló nap, aztán újra felhők, és mire odaértünk a fűzfői…..
Egészen pontosan 354.617-et léptünk idén a Balaton körül. Van, aki mindet lelépte velünk, van, aki a saját részét vette ki belőle, mindenesetre köszönjük mindenkinek, aki velünk sétált a Balaton körül! <3 Zavarbaejtő és igazán jóleső érzés volt, hogy ennyien velünk tartottatok! Sok nevetés,…..
"Innentől mi van messze?" - tette fel valaki a költői kérdést arra utalva, hogy ha egyszer körbesétálod a Balatont, valahogy minden távolság összezsugorodik. Amellett, hogy sokkal kézzelfoghatóbbá válnak a távolságok, azt is elkezded elhinni, hogy bárhová el tudsz gyalogolni. És ez baromi jó érzés.…..
  "Nem bírtunk magunkkal." Mondtam ma vacsoránál a Kistücsökben, amikor azt kérdezték - teljesen jogosan - hogy "De hát ti már tavaly is körbegyalogoltátok, nem?". Hát körbe, és idén is mindjárt visszaérünk a kezdőponthoz, ami elég hihetetlen. A holnapi 21 km egyáltalán nem hat meg, persze majd 16…..
 Még sosem ébredtem a Tihanyi-félszigeten, eddig! :) Kacsapár várt reggel 6-kor a kertben, így kezdtük a napot hárman közel a belső tóhoz. Nem tudom, hogy ők merre mentek, de mi ma egészen Szepezdfürdőig. A reggeli találkozónál a Cartographia Kiadó leglelkesebb munkatársa, Zsuzsa is várt minket,…..
Összeszedtük azokat a dolgokat, amiket a legeslegjobban szerettünk a 10 nap alatt, ehetőt, ihatót, megnézhetőt, felvehetőt. Meg persze azokat is, amik egyáltalán nem úgy működtek, mint ahogy elképzeltük. Dolgok, amik nélkül a sétánk egész más lett volna (értsd: pokoli): vízhólyagtapasz,…..
Siófok, reggel, köd, több mint 30.000 lépés a lábikóinkban - Így indultunk a Balaton Camino 2. napjára "Gyors laptop okosságok és életmentő reggeli után, a Siófoki víztoronyban vártak minket sok mosollyal, kedves ajándékokkal (a bögréket később a kenesei forralt borozáskor már be is vetettük, de…..