Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ürgebőrbevarrt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minél nagyobb hülyeségekkel eteti a kormány a népet, annál ostobábbnak tartja az embereket. Meddig lehet srófolni ezt? Vajon mikor jönnek rá a választópolgárok, hogy a Fidesz politikusai számára nincs határ, ha összeesküvés-elméleteket kell gyártani. A Németh Szilárdba oltott Kovács Zoltán már talán…..
Ürgebőrbevarrt 2017.01.16 11:49:26
@Larry Silverstein: Isten tatrsa meg jó szokásod. Legközelebb is szavazz a kommunisták ellen.

Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Boross Péter - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Kerényi Imre - MSZMP tag
Hoffmann Rózsa - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Tasnádi László - III/II operatív tiszt
Ürgebőrbevarrt 2017.01.16 12:00:48
@Ballib cenzúrázók réme 21: Kiöregedett komcsikat én valahogy a birkameneten és egyéb, Orbánt istenítő rendezvényeken látok leginkább. Október 23-án is az volt a felállás, hogy a fiatalok kifütyülték Orbánt, miközben a komcsi falka megpróbálta kiverni a szájukból a sípot - persze csak a demokrácia jegyében. Ezer éve nem láttam olyan Fidesz rendezvényt, ahol az átlagéletkor 70 alatt lett volna, szóval ezzel a kiöregedett komcsizós dumával csak magadat égeted.

Érdekes, hogy úgy kommunistáztok, hogy közben a KGB-s Putyin seggét nyaljátok minden nap fényesre. Arról nem is beszélve, hogy rendészeti államtitkárnak neveztetek ki egy III/II-es operatív tisztet. Megyó is III/II volt, de érdekes módon Tasnádinál már nem volt ezzel bajotok.
Ürgebőrbevarrt 2017.01.16 12:07:26
@FILTOL: Hiába vergődsz te ostoba alattvaló, a Tanú a mindenkori diktatúrákról szól. Tök mindegy, hogy egy diktatúra milyen oldalinak nevezi magát, semmi különbség nincs jobb és baloldali diktatúra között.

Ti Fideszesek pont úgy viselkedtek most, mint ahogy a legelvakultabb kommunisták viselkedtek a rendszerváltás előtt. Ők is visszataszítóak voltak, ti is azok vagytok. Ők is megbuktak, ti is meg fogtok.