Regisztráció Blogot indítok
Adatok
st_inel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis Mezőfalva önkormányzata szerint. Sőt az önkormányzat szerint emellett még 160 ezres adósságot is lehet finanszírozni! Az Új Szemlélet radikális szociális munkásokból álló csoport Facebook oldalán rakta ki azt a képet, ami egy elutasított Szociális segély…..
Ez a hiányzó " " betűk világnap a.- 1796-ban ezen a napon adták ki William Wordsworth "Már megint azok a rohadt virágok" című antológiáját.- 10 éve találta fel a színes televíziót az észak-koreai Park Szun Nam, ottani híradások szerint.A nap bölcsessége:…..
st_inel 2012.01.27 08:13:25
Pénzbírságra számíthat az, akinek egykori vagy jelenlegi közterületen álló építményben tartózkodik életvitelszerűen. Az ellenzék tiltakozni próbál. Az egyéni indítvány után automatikusan megszavazott rendelet ma már olvasható a Magyar Közlönyben. A döntés értelmében ha…..
A Morningstar és a Hetherdale után itt van a Red Hering Labs újabb kalandjátéka, a Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula. Vérbeli kalandjáték, eszméletlen mennyiségű felszedhetős, használós cuccal, és ami az én szívem csücske a műfajban: a tárgyakat bizony…..
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
st_inel 2011.05.12 11:24:22
A megszavazott új alkotmányt óriási rendezvénnyel ünnepelték a Fidesz prominensei. A nyakkendők kibontása, ollóval összevágása és elégetése után konvojba verődve indultak el az ünnepi rendezvény helyszínére. A honatyák a Parlamentből egyenesen a Millenárisra hajtottak a…..
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..
st_inel 2008.06.17 13:55:43
1
Milyen backdoor üzenetet hagy egy pap? Sosem mertünk belegondolni, de Tibor nem kegyelmezett, és lefotózta egy keszthelyi templomban. Visszatért rögtön a borzongás, ami piarista diákéveinket annyira - hm - borzongatóvá tette. Nekünk ezeket nem cetlin, hanem élőszóban adták elő...
Az ötlet már a sztrájk előtt felmerült, de mostanra a jó Index ki is nyomozta, hogy tényleg perelhető a BKV, amiért nem biztosított elégséges szolgáltatást a hétfői sztrájk 24 órájára, illetve nem hajlandó egy nappal meghosszabbítani a bérletek érvényességét. "A…..
A legzseniálisabb backdoor üzenet hetek óta ott figyelt a Homár levelesládájában, csak belepte a spam, de végre megmenekült. A National Geographic is megirigyelhetné ezt a két képet, amin a természetes élőhelyén megzavart szekuritis próbál fondorlattal elejteni egy gördeszkást. A…..