Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sydor

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis, ha megnyeri az április 24-én kezdődő A csoportos vb-t. 1 forintra 501-et fizet a Sportingbet, 1000-et az Interwetten, 2000-et a Bet-at-home, 2001-et a Bwin. Tíz nappal a jégkorong-világbajnokság előtt a William Hill kivételével az összes jelentős fogadóirodánál lehet…..
Bontovics Márton ugyan megsérült a Ferencváros Miskolc elleni legutóbbi mérkőzésén, ez azonban, mint állítja, nem akadályozza meg abban, hogy részt vegyen a Red Bull Crashed Ice prágai futamán. A 26 éves védő tavaly már rohant egyet a svájci Davosban. Akkor kettétört a…..
Február 6-án Prágában 120 sportoló selejtez a döntőbe jutásért a bobpályához hasonló jégcsatornában rendezett Red Bull Crashed Ice versenyen, köztük a Ferencváros kiváló hátvédje, Bontovics Márton is. A pálya a cseh főváros több látványos pontját is érinti. A február…..
Viharos hírek után egy örömteli: befejeződtek a tárgyalások a lett tévésekkel, eldőlt, a magyar válogatott mindhárom mérkőzését élőben láthatják a szurkolók. Az elsőt, amelyen Lettországgal csapunk össze feb. 5-én, a Sport 1 közvetíti, a másodikat és a harmadikat pedig -…..
Ma 17 óráig 8+1 csapat jelezte, hogy indulna az első osztályú bajnokság 2008/09-es szezonjában, tájékoztatott a szövetség. Az előnevezés nem feltétele a véglegesnek.A csapatok a következők: Ferencváros, UTE, Miskolci Jegesmedvék, Dunaújvárosi Acélbikák, SC Csíkszereda,…..
"A fiamat is kivettem volna az iskolából, de csak két órája tudtam meg, hogy lesz ez a rendezvény" – mondta egy válogatott mezbe öltözött apuka a Kisstadion mellett, 11 óra magasságában. Egy hölgy pedig rászólt a fiára, aki a többiekkel birkózott a fűben: "Ha…..