Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirnixi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Az én fejemben azért picit más él, ha esküvői sminkre gondolunk. Itthon jóval visszafogottabbak a menyasszonyok, nem vörös rúzzsal állnak az oltár elé és szerencsére kevesen választanak strasszokat az arcukra, no meg óriás fülbevaló. Ez a koszovói sminkes azonban azt mutatja meg, feléjük…..
Szerettem volna valami magyaros dolgot enni. Sok tervem nem volt, annyit tudtam, hogy tarhonyát biztosan szeretnék főzni. De itt véget is ért a kreativitásom. Este munka után még gyorsan befutottam a boltba és kapkodva bedobáltam pár zöldséget a maradékból, amit a polcon találtam. Landolt egy…..
Aki már járt városi kisgyerekkel állatkertben az tudja, hogy hiába viccesek a majmok, hiába klassz a fókashow, hiába láthatóak élőben koalák vagy nagy mázli esetén pisilő elefánt, a legnagyobb örömet messze a kiskecskékkel és barikkal teli háztájit imitáló kisállat simogató jelenti, ahol kézből…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
mirnixi 2018.02.25 06:52:09
@mtomi: na, egyetértek. a budapest girl baromi jól szól rádióban, de eurovízióra nem lett volna jó. az aws érzelmi skálája nekem tök oké, a többi pedig nem érdekes, mert úgysem nyerhetjük meg a fesztivált. a leander kills olyan, mintha épp egy jobbikos pártrendezvényen lépnének fel, a hideg kiráz tőlük.
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
mirnixi 2017.10.28 19:11:26
@mirnixi: szóval, a lényeg az, hogy olyan szolgáltatást hirdet az e-digital az oldalán (8 órás kiszállítás), ami konkrétan nem létezik.
mirnixi 2017.10.29 06:13:59
@kermi: megtettem, es ezt a penzt nem utaltak eddig vissza. Moat mar lassan egy honapja lognak 58e ft-tal.
mirnixi 2017.10.29 22:55:15
@KaTe: nem írtam le az egész sztorit, az ügyfélszolgálatos hivatkozott a 14 napra - de még ahhoz mérten sem utalták vissza a pénzem.
Az árut megrendeltem, de nem működött telefonról a házhoz szállítás opció kiválasztása. Közben elektronikusan bejött az előlegszámla, kiegyenlítettem. Délelőtt a technikai gond miatt hívtam az ügyfélszolgálatot, akik külön iktatószámra nyitott levélben kérték be a kiszállítás időpontját. Megadtam, hogy reggel 8 óra. telefonban azt beszéltük meg,, hogy azért utánanéznek, lehetséges-e ez, és visszaírnak az emilre.
Este jött az sms, hogy átadták af utárnak a cuccot, aki 11-15 óra között hozza ki. Hívogattam este a futárt - nem vették fel. Reggel negyed kilenckor elértem, 8 órás kiszállítás nincs, nemvolt, nem lesz, mert ők 8-kor még csak a műszakot veszik fel.
Hívom az edigitalt, hát, ebben a fáisban már nem lehet mást csinálni, vagy átveszem otthon napközben (amire megmondam előre, hogy nem fogom tudni), vagy sztornózni kell a rendelést, és visszautalják a pénzt. Oké, megadtam a számlámat, utalják vissza.
A készülék akciósan volt, nem akartam később esetleg drágábban megvenni. Hát, akkor rendeljem meg még egyszer, csak most bolti kiszállításra - javasolta az ügyfélszolgálat. Kénytelen voltam, mert bedöglött az itthoni készülék, és kénytelen voltam egy 10 kilós, alig megfogató dobozt végigcipelni a városon. Meg - az ember úgy gondolja, hogy jogkövető a cég - visszakapja a pénzét.
(MÁsnap kaptam levelemet az ügyfélszolgálattól még az eredeti megkeresésemre, hogy sajnos, nincs 8-tól kiszállítás. Kábé ennyire vannak összehangolva a folyamataik.)
ELtelt egy csomó idő, vártam, vártam az utalást (58 ezer ft!), majd 2-3 héttel később kiderült, a számlát még le sem sztornózták, sőt, az is kiderült egy újabb 20 perces telefon után, hogy azért nem sztornózták le eddig, mert nem kapták vissza a futártól a cuccot (állítólag).
Az ügyfélszolgálat vezetőjének címzett levelemre SE kapok választ. Röhej, hogy a pénzt max. 14 napon belül kell visszautalniuk, de panaszlevélre 30 napon belül kell válaszolni. Még azt is végig kellett hallgatnom CallCenter B.-tól, hogy ők milyen rohadt leterheltek.
Hát, elmennek a búsba.
Teljesen jogszerűtlen a visszafizetést arra való hivatkozással visszatartani, hogy az általuk önhatalmúlag kiszállított cuccot nem kapták vissza a futártól (ami az eddigi kommentek alapján valószínűleg nem is így történt).
Eddig fogyasztóvédelmi panasszal éltem, de ha kedd estig nem jön meg a pénzen, a gvh-nál is panaszt fogok tenni, mert ez nonszensz!
Ősz, elmúlás, barát elvesztése, rokon gyászolása, fájdalom, kín - nagyjából erről szólt A Dal első válogatója, már ami a szövegeket vagy a nótákat felvezető interjúkat illeti, és persze ezek után nem lehetett azt várni a műsortól sem, hogy igazi mulatási legyen belőle. Pedig, és ezt a magyar…..
mirnixi 2017.01.16 22:54:38
@Roppantó: melyik az a négy? nekem egyik se rémlik, még Freddié se nagyon