Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenki megKurja a pecást

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete még elképzelni se tudtuk, rövidesen azonban létrejöhet az Orbán-Zelenszkij találkozó Ukrajna fővárosában. Mivel az ilyen látogatások időpontját biztonsági okokból nem jelentik be előre, a Fidesz szavazóit váratlanul érheti, ha azzal kezdődik a következő napok egyik közszolgálatinak…..
Mindenki megKurja a pecást 2023.03.17 22:54:35
Sokan műbalhénak tartják, de valószínűleg ezúttal tényleg visszanyalt a fagyi, amikor a Fidesz legutóbbi frakcióülésén vita alakult ki a svéd és finn NATO csatlakozás ratifikálása kapcsán. Orbán Viktor ugyanis olyan sikeresen hergelte a sajátjait a két északi ország ellen, hogy most, amikor meg…..
Mindenki megKurja a pecást 2023.02.27 22:36:25
@a nagy hohohorgász:
"Ebbe én is beszallok..... megqurok mindenkit, nem kicsit hanem nagyon:))))) "
Tudjuk. :-)))))))
Az orosz-ukrán háború eszkalálódása nagyon nem jött jól Orbán Viktor számára, hiszen a nyugati országok jóval egységesebbé váltak, mint amilyenek a putyini agresszió megindulása előtt voltak, és ő egyre inkább kilóg ebből a szövetségből. A magyar kormányfő nem véletlenül szajkózza, hogy békét…..
Mindenki megKurja a pecást 2023.02.16 20:41:46
A semlegesség álcáját kihasználva igyekszik politikai és gazdasági előnyökhöz jutni Orbán Viktor. Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban ezt már szinte mindenki tényként kezeli az Európai Unióban, de még a NATO-ban is gyanakodva figyelik azt, amit Magyarország tesz. Ez nem jelenti azt, hogy a nehéz…..
Mindenki megKurja a pecást 2023.01.28 16:51:20
@a nagy hohohorgász: "már az asszonyom is rajtad röhög" Görcsbe vannak az ujjaid? Röhög az ötcombú asszonyod? :-))
Mindenki megKurja a pecást 2023.01.28 17:02:53
@a nаgу hohohоrgász: Viszont neked ki kellene húzni a metsző fogaidat, mert parkinsonos vagy! A múltkor is kisebesedett tőled a farkam.
Mindenki megKurja a pecást 2023.01.28 22:16:32
@a nagy hohohorgász: Az összes libsi téged szopat. :-))
  Ahogyan Márki-Zay Péter előre jelezte, megindult az össztűz a meglepetésre esélyes pozícióba került jelölt ellen. Minden irányból...
Mindenki megKurja a pecást 2021.10.14 02:17:52
@Ekrü: "Az első ami erről eszembe jutott az az,hogy zsarolni csak azt lehet akinek vaj van a füle mögött."

Megint baromságokat beszélsz. Elképesztő milyen elvakult vagy.
Mindenki megKurja a pecást 2021.10.14 02:20:29
@6.Lenin: " Én óva inteném a Fideszt, hogy idő előtt beleavatkozzon ebbe a kampányba."

Te nagyon hülye! Mintha nem lenne tele minden a stop gyurcsánnyal. Te hol élsz?
Nem szeretem, amikor a jobboldali és baloldali vezérkultusz és kézivezérlésű kormányzás hívei a parlamenti demokrácia vitáit, kötélhúzását és kompromisszumait "cirkusznak" nevezik!  Ez lehetett az alapvetően horthysta tekintélyelvűségen nevelkedett, majd kommunista párttitkár Orbán apuka véleménye…..
Mindenki megKurja a pecást 2021.10.13 21:52:03
@Lesz még Magyar Köztársaság: "Csakhogy ez nem nyíltszini politikai vita, cikkcakkos döntési folyamat, hanem szarkeverés. 2014 és 2018 után ellenzéki berkekben megint arról szól a sztori, hogy egymást akarják inkább legyőzni."

Elképesztő! Hihetelen! Egy választáson egymást akarják legyőzni. Ilyet még nem is hallottunk!
A független képviselő a Bozótharc rendelkezésére bocsátotta a Budapesten, a Szabad sajtó úton március 15-én elmondott teljes beszédét. Köszönet érte! Kitartó munkáját, a magyar közéletben oly ritka integritását továbbra is elismerjük, ezért közöljük a szöveget. Egyúttal közzétesszük az alkalomból…..
Január utolsó harmada-február eleje a tértivevénnyel érkező levelek szezonja. Az emberek nagy részének - eléggé el nem ítélhető módon - van jobb dolga is, minthogy egész nap otthon várja a postást. Ezért sajnálatosan - nem kevés idő és energia pocsékolása árán - be kell fáradni a postára átvenni a…..
Lázárék az Index szerint olyan különadót vezetnének be, ami a külföldi tulajdonú áruházláncokat szívatja. A CBA nem bírja a versenyt a jelek szerint.  Nemzeti Vágta: Orbán Viktor középen, balra tőle Horváth László lovas stratégiai miniszterelnöki megbízott, jobbra Lázár Vilmos, fogathajtó,…..
Mindenki megKurja a pecást 2017.03.09 00:38:20
@conchita wurst: "1. a kis cégeknek az életben nem ment olyan jól, mint most! "
forrás?
Örömlánynak lenni és szűznek is maradni egyszerre nem lehet – tartja az enyhén átfogalmazott mondás. Donald Trump és a republikánusok eddig nem tudtak vagy nem akartak választani a két opció közül. Márpedig a választást nem halogathatják már sokáig. A kedd esti kvázi State of the Union beszédében…..
Mindenki megKurja a pecást 2017.03.02 16:37:49
Mindenki megKurja a pecást 2017.01.23 16:29:42
@Balt .......................... az eredeti: Neked is annyi eszed van mint egy marék lepkének. Szerinted a pontok számát számolni fogják akik olvasnak? Ennél jobban hamisíható nicket kitalálni is nehéz.
Mindenki megKurja a pecást 2017.01.23 19:24:26
@Balt: Látod mégis bevittek téged a csőbe mert másik nicket csináltál, aztán az újat meghamisítva máris megtéveszttek valakit.
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán...
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig közel másfél év hátra van, a nagyobb politikai pártok lassan megkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra. Noha Orbán Viktor és a Fidesz 2018-as győzelme akár borítékolható is lenne, a magyar baloldal egy profi stratégiával garantáltan megnyerné a…..
Mindenki megKurja a pecást 2017.01.15 09:50:18
@f123: Viktor hány választást vesztett el?
Mindenki megKurja a pecást 2017.01.15 14:11:04
@6.Lenin: A lényeg hadd lopjon a fidesz két marékkal! Tapsoljunk nekik! Rezsicsökkentést!
Ki a migránsokal! Le Brösszellel! Éljen Pénztáros Lőrinc jószágigazgató, a nagy stadion építő!

VIKTOR ! VIKTOR ! VIKTOR ! VIKTOR ! VIKTOR ! VIKTOR ! VIKTOR !
Mindenki megKurja a pecást 2017.01.15 14:36:08
@6.Lenin: VIKTOR ! VIKTOR ! VIKTOR ! VIKTOR ! Ő a legnagyobb! Legyen ővé az ország! Sok staadiont!! rezsicsokkentést! Hadd lopjanak! Atól leszünk mi boldpgok!!!