Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krabóth

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AudioWorld LZ Seven , "a hetedik" 2018.06.22 09:31:52
Nem nagyon csodálkoznék azon, ha a fenti idézőjeles jelzővel hivatkoznék az általam épített, legújabb fejlesztésű végfokomra, amolyan „zászlóshajómra” , az sokakban egyből a hasonló című film ( egyébként kiváló a maga műfajában, ha valaki még nem látta volna, Brad Pitt és Morgan Freeman játssza a…..
Krabóth 2018.07.08 11:03:24
@magery: Ami szép, az egyben jó. Az erősítő biztosan kitűnő, de a szépsége elmarad ettől. Megnyugtatóbb lenne egy szép belső a technikai részletek iránt érdeklődő rajongók számára.
Valahol az Audio World kicsivel távolabbi témáiról szőtt gondolataim között szerepelt egy hasonló gyárlátogatás halvány terve. Lévén hogy jó a kapcsolatom az angol Origin Live és Funk Firm cégekkel, ez a gondolat nagyon is lőtávolban volt, sőt még van is, nem lehetetlen hogy az idén még egyszer…..
Krabóth 2017.05.06 21:39:53
@Falucskai Zoltán:
Szerintem is nagyon elnéző volt, nem csak az analóg miatt. Egy ilyen malőr esetén akár egy kínai Linn kereskedőnél is lapátra került volna az alkalmazott, mert veszélyeztetett akár egy megrendelést is. Nosztalgiával nézem a régi Linn erősítők megépítettségét az újakkal szemben. Például: a készülék hátlapján ott csücsül a méregdrága hangdoboz csatlakozó, de belül már csak egy 3,96 mm-es tüskesorra futja, ami tíz forintos tétel, ráadásul 15 cm-en belül kétszer, a korlátozott áteresztőképességgel együtt, az érintkező felület csak pár mm².
Ezt látni egy milliós árkategóriájú készülékben illúzióromboló.