Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemmindegy2017

71 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátunk! Örömmel értesítünk, hogy indul a weboldalunk a jobuda.hu címen! :) A továbbiakban itt találod majd az aktuális híreket, információkat rólunk. Tarts velünk az új oldalunkon is! ..
JÓ JÓbudán! pályázatunk egyik nyertese, az Aquincum-Mocsáros Egyesület egy könyvszekrény és olvasósarok kialakítását tervezte az egyesület által fenntartott Gladiátor utcai pihenőparkban: a park egy fedett részén egy lefestett, átalakított, kitapétázott szekrényt és ülőbútort helyeztek el a konténer…..
JÓ JÓbudán! pályázatunk egyik nyertese a Maradjanak a Fák a Rómain civil csapat, akik kiástak és újra lerögzítettek, majd felújítottak kilenc köztéri padot a Római-parton, ezután pedig közösségépítő bográcsozást tartottak közel 50 fő részvételével. A padfelújítás időpontja 2022. október 22. volt,…..
JÓ JÓbudán! pályázatunk egyik nyertese, a Baltazár Színház vállalta a legújabb előadása, a Kvantumtorna ingyenes bemutatását óbudai székhelyű szervezeteknek, hogy megismerhessék a színházat és kapcsolatot teremthessenek egymással. Céljuk, hogy a különböző civil szervezeteket közelítsék egymás felé,…..
Bizony, köszönetünk jeléül mindannyian kalapot emeltünk a december 7-én rendezett adománygyűjtő estünk végén!  A Csillaghegyi Közösségi Házban tartott rendezvény, amellyel a világszerte ismert Adakozó Kedd mozgalomhoz csatlakoztunk, remek hangulatban telt -  feldíszítettük a termet, sütöttünk sok…..
Idei, JÓ JÓbudán! című pályázatunk egyik nyertese az Óbor utca környékét újjá varázsoló, helyi lakosokból álló civil csoport.  A projekt a Tamás utca és Óbor utca sarkán lévő zöld területek szépítésére irányult elsősorban. A helyi lakosokból álló lelkes csapat már a pályázat előtt megkezdte…..
Jelmondatunk, hogy mindenhol van szükség és mindenhol van felesleg, kössük össze őket! bincmkmalk Adományokat gyűjtünk, és adományokat osztunk, célunk a közösségfejlesztés, ill. azon kezdeményezések támogatása, amik az önkormányzatnak vagy a nagy szervezeteknek túl kicsi, egy személynek pedig túl…..
KÖNNYÍTSÜNK A NEHEZÉN – FEJLŐDÉS MENTORRAL!   Ismerkedjetek meg negyedik nagykövetünkkel, Erikával is! gdbdbh n "Hegedüs Erika vagyok, és fél éve költöztem Óbudára. Jelenleg a Közösségfejlesztők Egyesületénél dolgozom, itt ismertem meg a Jóbuda egyik oszlopos tagját, Huszerl Józsit…..
KÖNNYÍTSÜNK A NEHEZÉN – FEJLŐDÉS MENTORRAL! Továbbra is fut őszi adománygyűjtő kampányunk, melynek célja, hogy folytassuk és kibővítsük azt az idén megkezdett programunkat, amelynek keretében a tanulási nehézségekkel küzdő óbudai gyerekeknek nyújtunk segítséget.…..
KÖNNYÍTSÜNK A NEHEZÉN – FEJLŐDÉS MENTORRAL!  Kampányunk célja, hogy folytassuk és kibővítsük azt az idén megkezdett programunkat, melynek keretében a tanulási nehézségekkel küzdő óbudai gyerekeknek nyújtunk segítséget. Ismerjétek meg következő nagykövetünket, Krisztit!…..
Mint tudjátok, a napokban elstartolt a KÖNNYÍTSÜNK A NEHEZÉN – FEJLŐDÉS MENTORRAL! kampányunk, melynek célja, hogy folytassuk és kibővítsük azt az idén megkezdett programunkat, amelynek keretében a tanulási nehézségekkel küzdő óbudai gyerekeknek nyújtunk segítséget. És mivel ez egy követes…..
November 5-én ismét hajnali sétára indultunk, a tavalyi kezdeményezésünk után második alkalommal. Ezzel az eseménnyel indítottuk az őszi adománygyűjtő kampányunkat, amiről itt olvashattok bővebben - és itt támogathatjátok a…..
A tavalyihoz hasonlóan idén is elindítjuk JÓreggelt JÓbuda! kampányunkat, melynek témája: Könnyítsünk a nehezén – fejlődés mentorral Őszi adománygyűjtő kampányunkkal szeretnénk biztosítani annak az idén megkezdett programunknak a folyamatosságát, amely a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek…..
Jó Jóbudán! pályázatunk egyik nyertese, a Julika utcai lakóközösség nevében pályázó Simányi Péter és kis csapata sikerrel szervezte meg és bonyolította le az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Julika utcai utcabált, azaz a JuliBulit. Az eseményre 2022. augusztus 27-én került sor…..
Nagy szeretettel osztjuk meg a Kerék Általános Iskola és Gimnázium alábbi posztját. Részünkről az öröm!    "KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS A Kerék Általános Iskola és Gimnázium közössége nevében ezúton szeretném megköszönni azt a felejthetetlen szabadidős programot, amit a Jóbuda Harmadik Kerületi…..
A tanévkezdés előtti napokban minden családnak, ahol iskolás gyerekek vannak, nagy terhet jelent a tanszerek beszerzése. Nekik igyekeztünk segíteni az augusztus 29-én megrendezett tanszer-csereberével. Sokan elhozták a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskáikat, tolltartóikat, üres…..
Meghívást kaptunk "Óbudai civileket támogat a Jóbuda Közösségi Alapítvány" címmel egy reggeli interjúra a Civil Rádióba a JÓ JÓbudán! pályázatunk kapcsán, ahol Götz Eszter, kuratóriumunk elnöke mesélt az alapítványról, a pályázatról, valamit a nyertesekről. A beszélgetést itt lehet…..
Jó JÓbudán címmel június végén írtunk ki pályázatot a helyi civil közösségeknek. Olyan kezdeményezéseket támogattunk, amelyek hozzájárulnak az óbudai környezet javításához, illetve a helyi közösségek erősítéséhez. Izgalmas válaszokat kaptunk, és augusztus 11-én öt kerületi szervezetnek vagy civil…..
Kicsit több, mint egy éve, hogy hivatalosan is megalakult a Jóbuda Harmadik Kerületi Közösségi Alapítvány, azaz most volt az első születésnapunk! : ) Ahogy tavaly a megalakulást, idén az évfordulóját is a Római parton ünnepeltük, ezúttal bográcsozással - kétféle lecsó is készült -, és egy csodás…..
Szerettük volna illően megköszönni nagyköveteinknek a Swimathon - kampányban való részvételüket, és a rengeteg munkát és lelkesedést, amivel a támogatásokat gyűjtötték a négy hét alatt, ezért rendeztünk számukra egy kis összejövetelt. Szerencsénk volt, mind az idő, mind a hely szuper volt - ezúton…..
Fantasztikus eredménnyel zárult az idei Swimathon -  kampányunk, köszönjük a rengeteg támogatást!  Köszönjük csodálatos nagyköveteinknek, hogy vállalták a kihívást, és együtt a négy hét alatt összegyűjtöttek a Bukás helyett Mentort! programunkra 800 757 Ft-ot! Emellett köszönjük a Ferencvárosi…..
Jó JÓbudán!    A JÓbuda Közösségi Alapítvány 2022. június 21-én meghirdette első támogatási pályázatát. Alapítványunk célja, hogy összekössünk helyi ügyeket helyi erőforrásokkal, azaz óbudai civil kezdeményezéseket és közösségeket támogassunk, ezzel erősítve a kerületi civil aktivitást és az…..
Keressük részmunkaidőben - előreláthatóan heti 10 órában - dolgozó, kedves, türelmes új munkatársunkat, aki rendszerbe fogna és a határidők felé terelgetne minket.   Mi vagyunk a JÓbuda Harmadik Kerületi Közösségi Alapítvány, 2021-ben alakultunk arra, hogy Óbuda lakossági, ill. civil…..
2022-ben is megrendezésre kerül a Swimathon, ami egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egyben egy sokszereplős és jó hangulatú közösségi esemény, ahol olyan emberek kérik a támogatást, akik az általuk képviselt jó ügyek egyfajta „nagykövetei”. Tavaly nagy örömmel, és egyben nagy sikerrel…..