Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kifestek

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tapétázás egy nagyszerű módja annak, hogy modern, divatos, új kinézetet adjunk otthonunknak.Azonban a tapéta mennyiségének meghatározása mintás tapétáknál néha bonyolult lehet.Szerencsére a Colostok.hu weboldalán található tapétakalkulátor egyszerűvé teszi ezt a folyamatot. Mi a…..
Ha építőipari vállalkozó vagy, akkor biztosan tudod, hogy az árajánlat készítés egy fontos, de sajnosidőigényes feladat. Nem elég csak a munkadíjat és az anyagköltséget kiszámolni, hanem egy profi ésmeggyőző megjelenést is sugároznia kell árajánlatodnak, amely megmutatja céged arculatát ésmeggyőzi a…..
A beltéri falfelületek dekorálása során számtalan lehetőség adódik az egyediség és kreativitás kifejezésére. Ha egy vonzó és modern megjelenést szeretnél elérni, amely a sivatagi homok látványát idézi, a JUB DECOR Desert festék az ideális választás. Ez a különleges festék lehetővé teszi, hogy…..
Természetes, hogy otthonunk falainak díszítése számunkra fontos, hiszen ez teszi otthonossá a lakást. A tapétázás lehetőséget ad arra, hogy egyedi stílust kölcsönözzünk az otthonunknak. A tapéta számos előnnyel jár, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy könnyen és gyorsan lehet vele…..
Az iroda tisztasági festése kulcsfontosságú a munkahelyi környezet egészségének és kényelmének fenntartása szempontjából. Az alábbiakban bemutatjuk, miért fonos az iroda tisztasági festése: Higiénia: Az iroda tisztasági festése segít a por, a szennyeződés, a penész és a baktériumok…..
Fotótapéta, posztertapéta   Munkáink során a legkülönbözőbb igényekkel kerülünk szembe, minden megrendelő másra vágyik, mindenkinek más a szép, s bár manapság úgy tűnhet, hogy az egyedi megjelenésre vágyóknak a dekoranyagok a megfelelő választás, azért a tapétázás sem került a partvonalra, sőt, a…..
Az egyre szélesebb anyagkínálat és a folyamatosan változó trendek fokozódó megrendelői elvárásokat is szültek. Az igényes kivitelezés sosem állt távol tőlünk, mindig is igyekeztünk ügyfeleinknek a maximumot nyújtani és a felmerülő problémákra a legjobb megoldást kínálni. Új építésű házaknál vagy…..
Gyors tisztasági festés gépi technológiával  Korábban már ejtettünk szót az airless technológiás gépi festésről, aztán kicsit a technikai részletekbe is bele mentünk, de csak érintőlegesen került szóba mért is jó ez Önnek, a megrendelőnek?!A gépi airless festékszórás nem csak gyorsítja a…..
  Kültéri épített szerkezeteink- a beltéri festett felületeinkhez képest -az időjárásnak is ki vannak téve. A téli mínuszok, a nyári kánikula és UV sugárzás, az eső és a hó teszik próbára homlokzatainkat, fa pergoláinkat, kocsibeállóinkat és kerítéseinket, melyek általában fa vagy fémszerkezetek.…..
Az idei év tavasza bizony jól felforgatta mindenki életét, a szobafestés szezonkezdetéből idén inkább nyár lett, és a fertőtlenítésnek is betudható tisztasági festés most kezd csak napirendre kerülni sokaknál. Már első telefonos megkereséskor is igyekszünk pontosítani a feladatot az érdeklődőkkel,…..
A fertőtlenítő festékek előző két részében a mészről, majd a korszerűbb mosható festékekről volt szó, de most a leginnovatívabb hazai termék családot vesszük górcső alá, mely a Festék Bázis Zrt. teljes mértékben saját fejlesztése. A győri székhelyű magyar tulajdonú festékgyár immár 4 éve hogy…..
Az előző részben a mész fertőtlenítő hatásáról és felhasználási korlátairól írtam. Ugyan ma már több gyár is forgalmaz kész vödrös mészfestéket mely különböző adalékokkal (műgyanta kötőanyag, kalcium-hidroxid, titán-dioxid) jobb tulajdonságokat mutat a sima mészfestéknél, de korábban diszperziós…..
Az idő múlásával a házunk széldeszka festései megöregednek. Szükséges időben ezek mázolása, hogy megóvjuk a faszerkezetet a károsodástól. Ha lazúrozva volt a felület gyakoribb karbantartás igényel, pláne akkor, ha ez előző kivitelező vagy akár házilag vastag lazúrral lett bevonva a felület. A…..
A festés árak 2020-ban nem igazán emelkedtek a tavalyi árakhoz képest. Sok megrendelőnek fontos a jó szobafestés ár, hogy kevésbé legyen megterhelő a lakásfelújítás során elvégzet munkák költségei. Azonban a túlságosan alacsony árszabása a minőség rovására is mehet. Vannak olyan kivitelezők, akik…..
Kül-és beltéri fafelületeinknél gyakori igény hogy a felületet úgy kezeljük, úgy óvjuk meg a károsító hatásoktól, hogy annak természetes faerezete látható maradjon. Ha új, natúr fafelületről van szó könnyen kivitelezhető, ha régi, korábban már mázolt felületről akkor szinte lehetetlen. Alapvetően…..
Egy szépen berendezett érdi gardrob szoba...