Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hofeherjanuar

30 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Pressman pészaki vacsorát tart. Homoszexuális és pedofil (két kiskorú gyermeke társaságában él együtt egy férfival...) létére hisz az elkerülésben (pészak azt jelenti elkerülés). Ha nagyon közelről megnézzük a Bibliát, bizony egyiptomiak is részt vettek a kivonulásban(vér, víz, felhő). Illetve…..
amen Diana és Harry tartalékok 2023.01.22 10:22:29
Aki a korabeli sajtót, filmrészleteket nézegeti hamar rájön arra, hogy Diana Spencer mennyire szerette mindkét fiát. A kisebbet Harry-t pedig különleges gyengédséggel, mert látszott rajta hogy bátyjához képest gyengébbséggel forgolódik a királyi udvaran. Ez már akkor szembeszökő volt. Sőt. A kockák…..
Szerintem az izraeli folyamatok ráfordultak a Templom-hegyre. Mert Izrael szíve, lüktetése valójában a Templom-hegy. Mindig is az volt és mindig is az lesz. A jelenleg izzó belpolitikai kérdések, a kormányalakítás, az ezzel járó  feszültségek most megmutatják hogy hol áll Isten munkája Izraelben.…..
10 hónapja nem tudjuk, mit keresett Hunter Biden Ukrajnában a háború kitörése előtt. Ilyen világon nincs. Talán tartanak valami közös sajtótájékoztatót Zelenszkijjel Washingtonban.  ..
Szóval. Fidesz szavazó vagyok, jobboldali-életpárti értékekkel. De. Jeszenszky Zsolt egy óriási bunkó. Ezt szerintem mindenki tudja róla. Így kell nézni a műsorait (már aki nézi), közéleti megnyilvánulásait stb. Tulajdonképpen Jeszenszky többet árt a jobboldali értékeknek, mint használ. Aki beengedi…..
Donald Trump a politikán kívülről érkezik. Ez az óriási előnye. Mert az amerikai politikának, politikusnak már szaga van. Persze hogy 200 éves demokrácia meg minden, de jelenleg erősen behatárolt cselekvési lehetőséggel rendelkezik egy jelölt. Aki nem igazodik, útközben megfojtják a társak.…..
amen Joe Biden a duplanulla 2021.11.22 19:01:51
Ez nem politika, amit Joe Biden csinál. Az amit eddig csinált, hogy hoz 80 gendertörvényt meg 80 abortusz-párti törvényt, az egy semmi, nem politika. Nem akarok bezzegelni, de Trump alatt izgalmas volt a politika. Óriási változások, soha nem látott egyezmények, keménység és praktikusság, koncepció…..
Amiből a legszükségesebb lenne, abból van a legnagyobb hiány. Nem a gáz, nem a teherautóvezetők, nem a konténerek, az áruhiány stb. Hanem amiből a legnagyobb hiány van: Isten munkája a földön. A kegyelme túláradóan jelen van: napfény, víz levegő élet, valójában miden ami jó Tőle, kegyelemből van.…..
Húsz évvel ezelőtt a Szövetséges koalíció nemzetei úgy mentek oda, mint amikor partra szálltak Normandiában a nácik ellen. Vállvetve, oroszlánként küzdve, mint akik azonos morális talpazaton állnak. És úgy távoznak, mint egy elüldözött kutyafalka.. .Sajnos ezen két tényező különbségén már nem…..
amen Donald Trump, Obama, Biden 2021.08.22 09:34:36
Külpolitikában ez a sorrend. Trumpnak elég zseniális külpol húzásai voltak. Békét nem, de nagyon erős status quo-t létrehozott a Közel-Keleten. Biden mindezt röpke fél év alatt teljesen elszúrta. És ez valószínűleg nem áll meg ott, az egész civilizációnk megszívja. Mondják hogy mindegy ki ül ott…..
amen Tudomány és LMBTq 2021.08.08 20:31:23
Óriási támadás alatt áll a család intézménye világszerte. Természetesen az lmbtq lobbi nem az esélyegyenlőségért harcol, hanem hogy társadalmakban minél több legyen a transz-, qeer-, gendersemleges diszfunkcionális család és ember. Nem lehet nem észrevenni azt a tényt, hogy erőszakos lmbtq térítés…..
Cyrus Engerer büntetőmelegpornós akarja megvédeni a gyermekeket a kitől is?  Önmagától?......
Persze azt gondolják akik olvassák, hogy innen Magyarországról mondják meg nekik a tutit. De azért tennék egy próbát. Mégpedig a következő: a probléma valójában az, hogy nem "találták ki" Harry herceget. Bizony, egy ilyen pozícióban lévő embert ki kell találni,. Tehát a stílusát, az imidzsét, a…..
Tulajdonképpen az a legnagyobb bajom a balliberális politikusokkal. Hogy annyira haverok akarnak lenni: Egy közülünk, egy a népből! bátran ülj le egy pofa sörre mellém, annyira laza vagyok hogy már zöld. Fájdalmam a világ! Szinte már állat vagyok, annyira védem a természetet. Annyira menő,…..
amen A német medve fenyeget 2021.06.23 16:04:41
Ursula. Természetesen mindenki tudja, hogy a gyermekkori homoszexuális propaganda és pedofília között milyen szoros összefüggés van. A homoszexualitás nem gén, nem fizikai elrendeltség, hanem legnagyobb részben gyermekkori trauma, szexuális abúzus.  És ez ellen jött létre ez a törvény. A…..
Bizonyos csoportok részéről már a "halálbüntetést visszaállították Magyarországon" kategóriába sorolódik a fenti törvény, vagy "az lmbtqi emberek holnaptól csak rózsaszín megkülönböztető háromszöggel mehetnek az utcára". Azért tegyük rendbe, hogy miről is szól a törvény. Nem engedi hogy a…..
Tulajdonképpen mindig tudtuk, hogy hamarosan megtörténik. Bergoglio Ferenc olyan irányba kormányozta a Római Katolikus Egyház hajóját, ahonnan csak rúdtörés, vagy zátonyra futás után lehetne elfordítani. Az agresszív fogyasztói liberalizmus vallásos imádásának orkánja legyőzte azt, akinél a…..
amen Joe Biden a hand made man 2021.05.23 22:37:38
Közelmúltban több bejegyzés is napvilágot látott a Biden-házaspár Valentin-napi sajtópublikus eseményével kapcsolatban. Ami számomra érdekes volt, milyen színpadiasan mozog Biden. Nem tudom elhessegetni a gondolatot, hogy ő ezt sokat gyakorolta és gyakorolja. Minden koreografált szereplésében egy…..
Az interjúban nyíltan beszélnek megaláztatásokról, kiúttalan magányosságról, "levadászásokról". Ismerős nem? A történelem ismétli önmagát?  Diana hercegnővel is szinte ugyanez történt. Le kell szögezni, hogy Meghan Markle profi színésznő. Egy Oscar-t simán neki! Eddig másodosztályú hollywoodi…..
Görög-római civilizációs versengés Európáért. Először is egy lényeges momentum: nem a rómaiak alapították, hanem a görögök. A rómaiak mindent átvettek, semmi invenciót nem hoztak létre, Például a római jog is idea maradt következetes gyakorlati érvényesítés nélkül. Valójában a rómaiak még…..
Székely János nagyszerű drámáját elemezve a filozófia egy nagy tévedésére hívnám fel a figyelmet. Tudniillik Petronius Barakiással folytatott vitájában elhangzik egy olyan érvelés, miszerint a jeruzsálemi Templom már nem funkcionál szakrális helyként, ha beviszik a caligula-szobrot. Pont az szűnik…..
Hillary Clinton újra megszólalt a kereszténységgel kapcsolatban. Most éppen a fiatalok szószólójává vált ("a fiatalok azért hagyják ott a keresztény közösségeket, mert azok túlságosan visszamaradottak és ítélkezők"), Milyen fiatalok? Mennyi fiatal? Milyen gyülekezeteket? stb, stb. Ezeket a…..
Előzetesen annyit: Flaisz Endre tanár úrnak igaza volt. Vasárnap délben egy nagyon érdekes, látványos, eseményközeli dokumentumfilm került adásba az M5 csatornán. Az utolsó Romanovok elpusztításáról szólt. II. Miklós cár és családja brutális, állatias likvidálását próbálták bemutatni. Ez a család…..
Világszerte bizonyos zavar figyelhető meg a zsidóságban hogy hova csatlakozzon: a nemzeti-szuverenitást képviselő oldalhoz vagy a globalista-liberális oldalhoz. Amíg a szétszóratás tartott, tényleg mindig a liberális oldal volt a helyes. De ez mára megváltozott, a liberalizmus nem a klasszikus…..
Amit nagyon nehéz felismerni, hogy jelen időben hol, mit, ki által cselekszik Isten. Németh Sándor mindenképpen azok közé tartozik, akik ma olyan felkenetéssel rendelkeznek, hogy a Szellem általuk progresszíven működik. Isten és Isten munkája felé mindig korrektül jár el, vagyonát, tehetségét,…..