Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laz W Andrew

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avicii családja létrehozott egy alapítványt az egykori DJ nevében, amely különböző ügyeket szolgál. Közleményükben olvasható; ‘A Tim Bergling Alapítvány nemcsak tisztelgés Tim emléke elött, hanem az életművének a folytatása az ő szellemiségének jegyében.’..
Laz W Andrew 2019.03.28 21:26:19
A nyelv, a kommunikáció alapvetően határozza meg nem csak a mindennapjainkat, hanem az önbecsülésünket is. Márpedig ha ez a „szuperfegyver” nem, vagy csak korlátozott hatékonysággal működik, akkor nagyon gyorsan ijesztő változásokon mehet át a személyiségünk is, miként ezt…..
Laz W Andrew 2017.01.14 11:08:12
@geegee: Battered. A batter: Szodaviz es self rising flour. Talba a liszt, kabe ugyanannyi szoda, habverovel vagy botmixerrel palacsinta vastagsagura kikever. So, esetleg cracked black pepper. Fokhagyma, szezammag adhato, ki hogy szereti. Forro bo zsiradekban (rapeseed vagy sunflover esetleg corn oil) kisutjuk. Nem feltetlenul kell lisztezni a hust, halat, lehetoleg egyenletes es vekony szeleteket sussel ki. Jo etvagyat. Ha nem kapsz self rising flourt, akkor lehet 600g liszt, 60 g kukoricakemenyito es 45 g szodabikarbona vagy sutopor. Plusz a szoda.