Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meggy!

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
meggy! 2012.06.06 12:44:24
Ezúttal térdre rogytunk, valaki locsoljon fel bennünket a kábulatból. Ez a valóság? Ilyen szintű rafinéria (elmebetegség) NINCS! Xavér a betörők elriasztásához kieszelte, hogy majd egy viaszból készült szederjes arcú gyermeklány hullája lesz a legjobb megoldás.Emlékeztek még…..
Belsőség Heti merítés 2012.04.08 11:03:00
A Bajor ördög Elmondom többet járok az autóval keresztbe mint egyenesen,a gázra oda kell figyelni nagyon,az esős vizes úton aztán elszabadul a pokol mintha havon menne az autó egy sima 3-as fokozatba kapcsolásnál is keresztbe vágja magát az úton! A tél az felejtős vele! Nem…..
Subba Like a boss 2012.02.04 17:38:00
Mostantól ez az orosz fickó a főnök. ..
Nem túl gyakran történik meg Magyarországon, hogy az ember új építésű villamosvonalon új gyártású villamost láthat. Konkrétan meg se tudnám mondani, mikor fordulhatott elő ilyesmi legutóbb (mert általában vagy a jármű nem volt új, vagy a vonal). Múlt héten mégis pont ezt a…..
meggy! 2012.01.11 10:35:02
@tea fan: Elég lett volna a 3/4-es vonalig vinni. És lehetne egy körjárat.. Jajjdeszép is lenne...
Úgy látszik, nem adakoztak elegen az államadósság visszafizetésére, mert az adóhatóság árverési oldalán 200 ezer forintért próbálnak elpasszolni egy leginkább webkamerának használható digitális fényképezőgépet:Találtam egy olyan árverési tételt, amit kb. húszszoros…..
Rengetegen fordulnak hozzánk: autót vennének, mire figyeljenek. Tessék, összegyűjtöttünk egy maréknyi tanácsot a rizikófaktor minimalizálása érdekében. Vélemények az azonos című írásunkról...
meggy! 2011.05.11 14:44:46
Androlib blog. Bipp! ZTE Blade 2011.04.09 14:50:00
Régóta szemeztem a pengével, mert sok jó dolgot olvastam róla. Viszont én nem feltétlenül szoktam elhinni mindent. Egészen más olyan tollából olvasni egy értékelést, akinek a kezében még sosem volt felső kategóriás készülék és/vagy egy gyártónak akar jópofizni, mint olyan…..
Belsőség Az isten nyila 2010.07.28 03:00:00
 Úgy 5000 felett már közel olyan tempóban gyorsulunk, mint a speedmotorok és egyszerre azon kapjuk magunkat, hogy egy kicsit tulajdonképpen már félünk...Mai cikkünk blogposztja...
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
Subba Válságbarát Petra 2010.06.30 10:30:00
Petra halad a korral, és megpróbál enyhíteni valamit a válság sújtotta férfipénztárcák terhein, nála tényleg minden játszik! ..
meggy! 2010.06.30 13:40:56
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
A Loved egészen biztosan csak néhány embernek fog tetszeni, nekik viszont nagyon. A rövid, gyorsan végigjátszható ugrálós játék önmagában nem lenne nagy szám, letaglózóan jóvá a párbeszédek, utasítások teszik. És azok a gondolatok, amik bennünk születnek. Érdemes kétszer…..
Mai első játékunkat állítólag felvételi interjúkon használják Japánban. A feladat, hogy átjuttassunk mindenkit a folyó túloldalára, a következő szabályok szerint:  - Csak két személy lehet egyszerre a tutajon.  - Az apa nem maradhat egyedül egyik lánnyal sem,…..
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
meggy! 2010.05.06 22:25:17
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem. 16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori…..
meggy! 2010.03.30 13:49:50
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
Lehet valaki akármilyen óvatos motorral, attól még életveszélyben van az utakon. Lacaca nem hívja ki maga ellen újra a sorsot, miután másodszor csapta el autós Budapesten. Tavaly ott szakadt meg a történet, hogy megtörtént a baj. Később kiderült, hogy a kedves autósnak nincs fél…..
meggy! 2009.06.16 17:52:24
Azt mondja Sanyi, hogy elég vicces eset történt a haverjával: "Felhívta egy feltöltőkártya csaló T-Mobilosnak bemutatkozva, hogy nyert 600e Ft-ot és csak annyit kell tennie, hogy 15 percen belül vesz egy 5e Ft-os eltöltőkártyát. Haverom persze nem dőlt be a trükknek, hanem…..
meggy! 2009.06.05 09:10:06
Subba Idegenvezet 2009.04.30 09:12:00
Ezt a palit vajon ki alkalmazza idegenvezetésre? És aztán milyen képet kaphat az országról? Valószínűleg egy teljesen más bolygóra navigálja a szerencsétleneket.    ..
Nem is olyan rég gondoltam kicsit újra az 1988-ban kiadott 6357-es Stunt 'Copter N' Truck készletemet (az eredményről képek itt) és most tessék: itt egy remake, ráadásul nem is a rosszabbik fajtából, mert azok után, hogy ebből 1998-ban képesek voltak egy olyan szettet fejleszteni,…..