Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cardiobascuralis 8

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1906. A San Franciscó-i földrengés után készült egyetlen eredetileg színes képsor..
cardiobascuralis 8 2018.11.20 22:56:14
@JTom:
Ja, hogy személyes gondjaid vannak.
Az más. Nem te vagy az egyetlen. :-)
Akkor meg azt nem értem, miért nem törölted az össze többi hozzászólásomat is.

"ahogyan tetted ezt pár hónapja, mert nem moderáltam/tiltottam ki bircát mert szerinted ki kellene" - az tutira nem én voltam. Azt simán elismerem, hogy anyáztalak, konkrét esetre ugyan nem emlékszem, de ha hülye vagy, vagy ok nélkül tiltasz, akkor simán megteszem. De mivel nekem is az az elvem, hogy nem kell tiltani senkit, ilyet biztos, hogy nem írtam. (Azon véleményem ellenére, hogy birkát szerintem nem kitiltani kellene, hanem agyonlőni, IRL, lehetőleg a gazdájával együtt.)
cardiobascuralis 8 2018.11.20 00:58:59
@Leooo:
Lehet, hogy én értettem félre, én azt akartam mondani, hogy még a 80-as években sem, egészen 1990-ig nem volt velük gond, akkoriban elég sokat jártam ki, évente többször is. A választék tényleg nem volt nagy, de akkoriban itt sem, tizedannyiféle pékáru nem volt, mint most, viszont jobb volt a minőségük, ami most Magyarországon a legtöbb helyen van, az valami sütőporral felfújt vacak, frissen még elmegy, de másnap már ehetetlen. Neves pékségekben is. Tisztelet a kevés kivételnek.
    Elvont filozófusok mániája-e az ógörög, vagy legyen-e az iskolai oktatás része? Ha már ezt a kérdést értette a kedves olvasó, kiderül, hogy tud is néhány szót görögül… A magyar nyelvbe rengeteg jövevényszó került be az „ókor angoljából”. Az ógörög nyelv különböző dialektusaiból évszázadok…..
cardiobascuralis 8 2018.08.23 01:02:00
@kolompa lole 1111:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
cardiobascuralis 8 2017.03.16 15:44:04
@Szarvas Norbert:
Ne hazudozz, te kis faszkalap, félanalfabéta Szaros Norbert!