Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fujitsu Hungary

290 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daiki Masumoto, tudományos munkatárs, alelnök, a Fujitsu Limited kutatási részlegénél működő konvergens technológiák laboratóriumának vezetője A fősodratú médiában meglehetősen észrevétlen módon, de közelednek egymáshoz a társadalomtudományi modellek és a technológia emberi viselkedést elemző és…..
Richard Clarke, a Fujitsu fogyasztói iparágakért felelős globális értékesítési vezetője Lassan eredményt hoznak a mesterséges intelligenciával támogatott kiskereskedelmi alkalmazások – véli Richard Clarke, a Fujitsu fogyasztói iparágakért felelős globális értékesítési vezetője. Csak az üzletileg…..
Carlos Manuel Cordero, a Fujitsu Technology Solutions technológiai vezérigazgató-helyettese 2024 a drónok éve lesz a privát 5G újdonságainak köszönhetően – állítja Carlos Manuel Cordero, a Fujitsu Technology Solutions technológiai vezérigazgató-helyettese. Előrejelzése szerint a késleltetés…..
Dr. Shintaro Sato, tudományos munkatárs, vezető alelnök, a Fujitsu Limited kutatási részlegénél működő kvantumlaboratórium vezetője 2024 az áttörés éve lesz a kvantumszámítástechnikában. Küszöbön áll a kvantumtechnológia és a mesterséges intelligencia (MI) szimbiózisa. Ez rendkívüli módon…..
Leigh Schvartz – a Fujitsu európai platformüzletágának konzultatív értékesítésért felelős vezetője  A legtöbb nagyvállalat már elkötelezte magát az ESG-irányelvek mellett, és vállalta, hogy nullára csökkenti CO2-kibocsátását – írja Leigh Schvartz, a Fujitsu európai platformüzletágának konzultatív…..
A távoli munkaerő az új realitás, és minden jel szerint a virtualizáció hoz megoldást az ügyfelek egyes munkahelyi elvárásainak és kihívásainak kezelésére Ha Önt is riasztja a VDI-projektek komplexitása, és szívesen utánajárna, hogyan működhet mobilan és biztonságosan, érdemes megismerkednie a…..
Colm McDaid, a Fujitsu régióközi környezetvédelmi vezetője Az ESG-mozgalom fontos eszmecserét indított el, de nem megy elég messzire – állítja Colm McDaid, a Fujitsu régióközi környezetvédelmi vezetője. Már nem elég, ha pusztán tartózkodunk a károkozástól, hanem a minden életet fenntartó természeti…..
Colm McDaid, a Fujitsu környezetvédelmi elkötelezettségért felelős régióközi vezetője A fenntarthatósági jelentéskészítésre vonatkozó új uniós szabályozás miatt szigorodni fognak a megfelelési követelmények – írja Colm McDaid, a Fujitsu környezetvédelmi elkötelezettségért felelős régióközi…..
Glenn Fitzgerald, a Fujitsu európai platformüzletágának adatkezelésért felelős vezérigazgató-helyettese Glenn Fitzgerald szerint a konténerek a felhőnatív platformok és az MI-fejlesztés központi elemei, ami nélkülözhetetlenné teszi őket a digitális átalakulás során. A Fujitsu újonnan bevezetett,…..
Colm McDaid, a Fujitsu környezetvédelmi elkötelezettségért felelős régióközi vezetője A gyors terjedés időszaka után az ESG bevezetésébe való belefáradás jelei mutatkoznak – figyelmeztet Colm McDaid, a Fujitsu környezetvédelmi elkötelezettségért felelős régióközi vezetője. Ennek egyik oka szerinte…..
A Fujitsu bejelentette a 2023-as SELECT innovációs díjprogram pályázati időszakának megnyitását. Az immár tizedik éve megrendezett pályázattal a Fujitsu az értékesítési ökoszisztémájához tartozó partnerek figyelemreméltó eredményeit ünnepli. A Fujitsu SELECT innovációs díj elsősorban a friss…..
Richard Clarke, globális értékesítési vezető, Consumer Sales, Fujitsu A tavon sikló hattyú könnyednek tűnik, de tudjuk, hogy közben a víz alatt sok minden történik. Ehhez hasonlóan a helyi élelmiszerboltban is sokféle folyamat zajlik a háttérben annak érdekében, hogy a jövőbeni vásárlás élménye…..
Dirk Thiele, a Fujitsu megoldásüzletágának fejlesztési vezetője Az idő múlásával változik, hogy mi számít értéknek az üzleti életben. A görögök és a rómaiak hatalmas amforákba töltött olívaolajjal kereskedtek az ókori világban. A középkori európai kereskedők a selymen és a fűszereken…..
A Fujitsu bemutatta a legújabb, 13. generációs Intel® processzorok teljesítményét és kényelmét kiaknázó, új noteszgépeit. A modern üzleti felhasználóknak szánt eszközök kategóriavezető mobilitása és nagy teljesítménye fejlett biztonsági funkciókkal párosul. Könnyen hozzáférhető fő alkatrészeiknek…..
A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük…..
Ahogy a kvantum-számítástechnika egyre közelebb kerül a valósághoz, mind hangsúlyosabb szerepet kap a fejlett számítások kvantum-hibajavítása – 2023-ban már ez a kutatások új fókuszterülete. Maga a kvantum-számítástechnika pedig egyre érettebbé válik. Ugyan nem holnap, és még csak nem is a következő…..
Fernanda Catarino, az európai terméküzletág viszonteladókért, szakmai szövetségekért és ökoszisztémáért felelős vezetője Az előrejelzések készítése általában kockázatos vállalkozás, különösen változó időkben. Az iparág különböző területeiről érkező ellentmondásos jelentések tovább nehezítik ezt a…..
Christian Leutner, alelnök, a Fujitsu európai platformüzletágának vezetője Mik voltak a 2022-as esztendő legfőbb kérdései, és mit vetítenek előre 2023-ra nézve? Christian Leutner, alelnök, a Fujitsu európai platformüzletágának vezetője, a 2022-ben különösen égető geopolitikai kihívásokat veszi…..
Ben Phillips, a Fujitsu Europe Delivery Transformation & Service Integration szervezetén belül működő ügyfélélmény-teljesítményközpont (Customer Experience Performance Centre, CXPC) vezetője Az ügyfélélmény (CX) átalakítása az egyik legjelentősebb stratégiai változtatás, amit egy szervezet…..
2022-ben három fontos tényező megváltozása elhárította a főbb akadályokat a 5G-magánhálózatok használata elől. Így minden feltétel adott ahhoz, hogy 2023 az 5G-magánhálózatok éve legyen.   Nyilvános 5G-hálózatok már léteznek, bár a kiépítés egyes országokban még mindig lassú. Én most az 5G olyan…..
John Swanson, a Fujitsu munkatársa a kiberbiztonság két konkrét területén – az adathalászat és az IT-OT integráció terén – jósol további nehézségeket az információbiztonsági felsővezetők számára, és arra számít, hogy a kiberbiztonság felhőszolgáltatásokba való integrálására irányuló egyre erősebb…..
Radikális tempóváltás nélkül sokat nem fogunk tudni elérni az ENSZ 17 fenntartható fejlődési céljához (SDG) kitűzött célszámok közül. Nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal. Arra számítok, hogy 2023-ban sok olyan szervezet át fogja értékelni a stratégiáját, amely érdemi változás elérésére…..
A Fujitsu megkönnyíti ügyfelei számára a helyben telepített fogyasztásalapú infrastruktúrára való áttérést a Fujitsu uSCALE infrastruktúra első előre csomagolt megoldásaival. Az új, rugalmas szolgáltatásként nyújtott (as-a-service) IT-infrastruktúramegoldásokat a felhőhöz hasonló, fogyasztásalapú…..
Az autógyártó a Fujitsut választotta partnerül a legkorszerűbb felhőinfrastruktúra bevezetéséhez, amellyel gyorsítja új termékei piacra jutását és optimalizálja költségeit. A Fujitsu ötéves szerződés keretében a Mazda Europe 23 európai piacának 28 helyszínén támogatja az üzletileg kritikus műveletek…..
A 2022-es Fujitsu TechCommunity workshop, amely két év kihagyás után több mint 200 pre-sales tanácsadó és haladó gondolkodású IT-szakember számára biztosít találkozási lehetőséget a vállalat európai partnerhálózatából. A személyes workshopok résztvevői az elérhető előnyöket maradéktalanul kiaknázva…..