Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szomjasferi

12 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Várjátok már a Red Dead Redemption 2-t? Mi nagyon - annyira, hogy nem bírtuk kivárni a premiert anélkül, hogy az egekig magasztalnánk a Rockstar Gamest. Hogyan lett a Lemmings fejlesztőjéből a játékipar egyik legsikeresebb stúdiója? Melyik GTA-nak volt a legjobb főhőse? Miért nem valamelyik GTA a…..
szomjasferi 2017.10.23 14:50:28
Időről időre lábra kap az iparági pletyka, hogy a Mahindra traktor-ágazata zászlót bont Magyarországon. Aztán ebből nem sok lesz, a Mahindra még a személyautóival is elég óvatosan terjeszkedik, és a forgalomban leginkább a terepjáróikat látni. Amerikában viszont óriási…..
szomjasferi 2015.06.19 12:50:06
international.sonalika.com/

kísértetiesen hasonlítanak és indiai ez is, és ennek ha jól tudom van hazai forgalmazója.
Önök emlékeznek az első sebességgel kapcsolatos élményükre? Arra, amikor először irányítottak egy gépet, és mentek gyorsabban, mint arra két lábon képesek lettek volna? Jól tippelek, ha azt mondom, hogy ez egy biciklihez köthető? Van, aki megunja, és motorra ül, más autóba…..
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
Szomorú pillanat ez mindazoknak, akik az öreg kontinens legnépszerűbb Datsun-gányolásügyi blogját a kipufogók fizikája miatt látogatják, ugyanis arról ma se lesz szó. Ennek az az oka, hogy május 8.-tól újra lesz Totalcar a tévében, és a műsor beindítása körüli hajtás (az…..
Amikor Bandi elkészítette azt a (nekünk) publikus Google-táblázatot, amibe be kellett írnunk, milyen járművet viszünk majd Tökölre, milyen a kg/LE aránya, és mit tud százon gyorsulásban, én az esélytelenek nyugalmával rakosgattam be az adatokat. A szerkesztőségben közel nincs…..
szomjasferi 2011.09.02 08:06:33
@nemnagyember: Régi dízelben nincs elektromos szelep ami zárja az üzemanyag útját.
Simán be lehet tolni. Velem meg ezt mondatja a tapasztalat.
Pidarnak köszönet a fotóért!..
szomjasferi 2011.03.24 15:35:06
@marek89: Nem talán, hanem az!
:)
Evidens, hogy városi közlekedéshez ideális az öreg, leharcolt autó, azt valahogy nem sajnálja az ember. Aztán ki tudja, mikor jön kapóra a tény, hogy egy hátsó sárvédőív olcsóbb, mint a helyszíni bírság. Emberünk megoldotta, nem éppen szakszerűen, de kétségkívül…..
Túlkormányzott macskát minden háztartásba!  Azért örülök ennek a videónak mindennél jobban, mert így végre a Dia is érti, hogy mit szeretek a driftben. Ha már egy macska ilyen tündéri, képzeld el ugyanezt egy hangyásszal. Igaz, szívem?via cadix..
szomjasferi 2011.01.17 05:18:44
Ha jól számolom, kereken három hónapja (a King tiszteletesről szóló poszt óta) nem foglalkoztunk tisztázatlan hátterű halállal, márpedig az ilyen esetek a valódi konteósok számára olyanok, mint csipetnyi, házilag őrölt fűszerpaprika a lilahagymás, kacsazsíros házikenyérre.…..
A konteóblog (hasonlóan a magára valamit is adó versenytársaihoz) az ismeretterjesztés és az egészséges paranoia kialakításának nemes célkitűzésein túl a közfeladatok ellátásának nehéz terheit is részben magára vállalja. Mai (kicsit rendhagyó, rövid és soron kívüli)…..
Ismét alleycat verseny szombaton (szept. 19) a KERET egyesület szervezésében.Gyere el és meccselj nagyot a fapumás arcokkal, mert indulnak ők is és alázd le őket! Bővebb info: keret.hu/portal/         ..
FAPUMA ALLEYCAT FAPUMA Alleycat 4.0 2009.07.07 12:36:00
Kedves egybegyültek! Nagy öröm és bódottá, hogy világgákürtölhetema hírt: Győrben ismét lesz alleycat verseny péntek este 19:00 Helyszín: Aranypart Ezen futam a Green Bikes for Peace túra győri állomásán zajló bringásesemények betétfutama ként lesz elkövetve:…..
Amikoris... Utolsó kereszteződés, az utolsó kanyar. A várost elkerülő körgyűrű miatt a kereszteződés tele van táblákkal, sávok teljesen felborítva. Negyvenes táblák mindenhol.  Várok, mivel a szemaforon pirosat kaptam. Teszek egy D-t, lassan elindul a konvoj, balra…..
szomjasferi 2009.05.11 10:22:31
@series_one: régi cseh
FAPUMA ALLEYCAT A feladatok 2009.04.26 18:00:00
FAPUMA ALLEYCAT - 2009-04-26   A helyszíneket tetszőleges sorrendben látogathatod. Mindenhol egy szám a megoldás, ezekből a számokból jön össze egy telefonszám. Ha megvan a szám, hívd fel és megkapod a célállomást. Ha elakadtál valamelyik feladattal, hívd a…..
Már csak négyet kell aludni, és...     Köszi Gorakának a képet!..
"Szervizautó miatt nem illik reklamálni. Főleg akkor nem, ha az a férjemé. Az alábbi sorokat egy héttel ezelőtt írtam, amikor egy napra megkaptam használatra a Pandát, családunk szervizkocsiját. Hála Istennek, másnap már Zsolt ment vele, én átültem a frissen rendberakott…..
szomjasferi 2009.03.12 04:56:26
@McK:
"De valljuk be,100 hölgyből egy szeretne 190D Mercit magának,.."

Sajnos ezt az a 100ból egyetlen hölgyet én sem találtam meg, mert a párom 123ast szeretne, de sajnos a melója miatt egy pár éves kocsi kell neki, azzal jár.
Én meg citroen párti vagyok. ZX-em van.

Tehát csak jól kell választani.
   Eddigi terveink alapján a következő esemény Március 21.én fog bekövetkezni... Úgyhogy már csak 50 -et kell aludni! A díjak sem lesznek kispályásak... ..
FAPUMA ALLEYCAT Lezajlott... 2008.11.17 14:40:00
Összejöttünk szép számban a téren és 24-en neveztek is. 18:00 után pár percel az egyik lámpaoszlop köré kellett letenni a bringákat, azokra, illetve kerekeik mellé lettek a feladatok letéve és 18:07kor elindult a verseny.Képeket ide kattintva lehet megsasolni!A feladatokat meg itt:…..
FAPUMA ALLEYCAT Boldog karácsonyt! 2008.12.27 06:59:00
  Boldog Karácsonyt és bringázásokban gazdag újévet kívánunk!  December 31.-én lesz Győrben egy kis óévbúcsúztató tekergés, nem verseny, csak egy tekerés együtt. Indulás 13:00 Dunakaputér!..