Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbala28

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pro Bowl évről évre egyre unalmasabb. Ide-oda tologatták a helyszínt, a klasszikus Hawaii helyett volt az adott Super Bowlt rendező városban, most épp Orlandoban rendezik. Próbálták felpezsdíteni draftolással, a klasszikus AFC - NFC helyett, de ez két év alatt megbukott. Idén viszont visszahozták…..
Mindkét meccs egy-egy mészárlás forgatókönyve is lehetett volna. Vagy egy kőkemény 18+-os filmnek. Csoda, hogy a Sport Tv nem rakta ki a 18-as karikát. Nem sima meccsekre számítottunk, de ez az idei playoff ilyen. Eddig egy meccs volt nagyon izgalmas, a többi a felejthető kategóriába tartozik. A…..
Itt a nagy 4. A tét egy houstoni trip. NFC és AFC legjobbjai este összecsapnak...
YEAAH BOIII! Megtörtént az, amit sokan már tavaly reméltek. Pagano marad 2017-re...
Rövid hírek az NFL világából. Sérülések, Antonio Brown a rosszfiú és költözés...
A Divisional Round vasárnapja tartogatta az izgalmasabb meccseket. Köztük volt az idei év eddigi legjobb találkozója is. Mindkét mérkőzésen az idegenbeli csapat diadalmaskodott, tehát 6 meccset kellett várni az első nem hazai sikerre az idei rájátszásban. ..
32 csapatból már 24-nek elkezdődött a pihenő. Maradt a legjobb 8. 4 meccs. 2 nap. Kell ennél több egy átlagos és hardcore NFL fannak?! A Divisional Round idén is hatalmas izgalmakat tartogat, ahhoz hogy szombat és vasárnap este a képernyőre szegezzük szemeinket, fülünkben (és a szomszédjainkéban is)…..
And it's on its way. Elindul a 60 minutes of tojáslabda blog, amelynek fő témája az NFL lesz. Néha meg fog jelenni egy-egy más sportról is cikk, de elsősorban az amerikai foci csodálatos világáról okoskodok majd nektek.Nem vagyok szakértő így pontatlanságok becsúszhatnak. Jó olvasgatást kívánok…..