Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas975

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
III. Béla királyunk Mátyás templomban lévő sírhelyének és maradványainak 2013 óta zajló vizsgálata kapcsán merült fel újra sokakban a kérdés: milyen eredetű nemzeti király-dinasztiánk és milyen ősi népektől eredeztethető a magyarság? Bár sok kiváló magyar történész foglalkozott már a témával…..
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
Ugye nem kell sokat bizonygatni, hogy a "görbe" és a "görbít" szavak egy tőről fakadnak, csak a ragozásban térnek el - így ha valaki azt állítaná, hogy a görbe szót a magyar nyelv a szláv grkeb (=aszott) szóból vette (ezt most csak hasraütésből fantáziálom a példa kedvéért, ne keressétek semmilyen…..
 1940. Mobil brit géppuskás egység Angliában, a lehetséges német partraszállást várva..
Tamas975 2017.10.16 15:57:51
@JTom: Bocs!
Még nincs egy éve, hogy új politikai közösségként útjára indult a Momentum Mozgalom, a néhány hete aktívan kampányoló szervezetnek máris sikerült kivívnia a kormány ellenszenvét, rátámadt a kormányzati propagandagépezet. A Momentum ezt első nyilvános akciójával, a NOlimpia nevű kezdeményezéssel érte…..
Tamas975 2017.01.28 09:53:22
@ulpius66: A Fidesz kormány sokkal többet lopott csak az első négy évében, mint a balos kormányok 1949-1990, 1994-1998 és 2002-1010 között. A metrófelújításból is ők gazdagodtak, nem az MSZP.
Pont az a célja a az aláírásgyűjtésnek, hogy egy ennyire elszegényített ország ne rendezzen azért olimpiát, hogy a haverok még inkább megszedjék magukat. Meg nem is örülnék, hogy a 2014-es budapesti olimpia a minden idők legkorruptabb olimpiája címmel vonuljon be a sporttörténetbe. Márpedig ez lesz, elég megnézni az idei vizes vb-t.