Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pécsiszál

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
pécsiszál 2019.11.04 15:37:56
@juhaszvik1: a rátüsszentős azért van (nekem legalábbis azért volt) mert 30 °C-on és/vagy gyors programon mosod, és nem elég magas a hőmérséklet/nem elég az idő hogy eloldja a külső borítást. Nekem a kettő együtt volt anno, 30 fok, fél órás program, és persze mindig fekete pólón pihent meg a kapszula.
Egészen megdöbbentő dolgokat lehet hallani egy-egy esküvő szervezése kapcsán. A legújabb az, hogy megszabják a kedves mamáknak mit vegyenek fel az esküvőre. Míg régen az volt a szokás, hogy az örömanyák (direkt erre az alkalomra vásárolt) kiskosztüműkben pihegték végig a szertartást, hogy aztán…..
A korábbi apróvadászós, környékbeli boltokban váltótarhálós, parkoló cetlit ablakba kitenni elfelejtős életkéhez képest óriási szintlépés volt a mobilparkolás megjelenése. Ami persze új típusú nehézségeket és hibázási lehetőségeket is hozott magával. Ezek közül a legjellemzőbb a félregépelés, ami…..
"Elviekben egyszerűbb és gyorsabb, ha nem megyek el a Stadionokig, onnan metróval, majd még a villamossal, hanem elegendő az 5-ös buszra szállnom, majd átszállni a 105-ös buszra" - írja Edit, és szerintem itt téved egy nagyot. Éjszaka vagy hétvégén esetleg, de hogy a reggeli csúcsforgalomban…..
Mert hát ugye Dwight, Negan egyik samesza éppen Daryl Dixon motorján(?), Daryl Dixon angyalszárnyas bőrmellényében megy zombikat kukkolni, ami első blikkre azt jelenti, hogy meszeltek a közönségkedvenc karakternek (aki, ne feledjük, a képregény világában nem létező alak), de mivel ez a TWD, és úgyis…..
Róbertéket a magyaros vendégszeretet és a német precizitás erős sztereotípiáival szemben egy hirtelen kétszerannyiba kerülő szállás várta Szigetváron. Még jó, hogy a végén elengedtek nekik méltányosságból 800 (igen, nem maradt le sehány nulla, nyolcszázról van szó) forintot. Mi lett volna, ha semmi…..
Elértünk egy olyan időszakhoz, amikor már mindenből létezik "okos". Ebben a blog bejegyzésben egy okosórát fogok bemutatni, természetesen a kínai piacról. Mitől lehet okos egy óra?  Mit kellene tudnia egy órának a pontos idő megjelenítésén kívül? Még sok más hasonló kérdést tehetnénk fel ezzel…..
pécsiszál 2016.05.24 12:43:46
@Zaphod_Beeblebrox: én úgy szoktam, hogy "egyenlőre a darabolós gyilkos vág fel az erdőben":D
Elsőként a HírCsárdának adott exkluzív interjút a bolíviai börtönben éveket eltöltött, és nemrég kiszabadult magyar állampolgársággal is rendelkező Tóásó Előd. Először is: köszönjük, hogy kiszabadulása után először nekünk ad interjú!Tényleg semmiség, régóta…..
aki Matolcsyn gúnyolódik, Magyarország ellen dolgozik Patai Mihály, 2013. április 8...
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
pécsiszál 2013.04.03 23:25:31
javaslom a www.youtube.com/user/alapmtva?feature=watch minden videójának report-olását, copyright infirngment címszóval:)
pécsiszál 2013.04.03 23:53:16
Kis híján elaludtam, amikor Madonna első Truth or Dare cipőinek a képeit nézegettem. Az összesen 60 darabosra tervezett kollekcióból eddig körülbelül 30 látott napvilágot, de sajnos alig találni köztük meggyőző kreációkat. A szabások egyszerűek: klasszikus tűsarkúk itt-ott…..
Kimminél picit elment a fej. ..
pécsiszál 2012.07.12 11:29:59
@Coyote05: +1
meg mindenki másnak is ebben a témában
P. szerint a vilag Intro 2012.07.10 11:09:00
Terveink szerint ide gyűjtjük majd kolléganőnk, P. méretes baromságait. Stay tuned...
Az esetről egy DTK által SP LP CD-jének DVD-mellékletére IRL készített interjúban beszélt a HVCS. "Éppen BFF-jeimmel, az AFC-vel, a BNF-fel és MM-mel néztük az RTL-en HD-ben az FTC-PSG-t a VIP-ben, egy nagy LCD-n, amikor megtámadott egy WAG." - mesélte a PPP-konstrukció…..
pécsiszál 2012.01.20 15:27:20
Új passzus kerülhet a Nemzeti Köznevelés törvénytervezetébe egy KDNP-s indítvány nyomán.  „Tényleg nem értem, miért ne lehetne testi fenyítésnek vagy kínzásnak alávetni a gyerekeket, ezt már Szent László királyunk is belátta” - indokolta az előterjesztést…..
pécsiszál 2011.11.30 22:26:14
@Lendvai Ildi néni: képviselőasszony, megtaláltam a Wass Albertes versét! Dokument frissítve, elvileg itt a nevem mellett megjelenik majd. Most. Remélem.
Használhatatlan állampapírokkal és eladhatatlan kincstárjegyekkel játszák, főleg bóvlinak minősített országokban. A bóvlingot egy 93 ezer négyzetkilométeres, többé-kevésbé sík pályán játszák. A támadó játékos először fülkeforradalmat (ejtsd: szabadságharc) hirdet,…..
pécsiszál 2011.11.25 17:33:26
@Lendvai Ildi néni: csupáncsak jelezném, hogy az eddigi hőskölteményeket megörökítettem az utókornak: docs.google.com/document/d/12jiHkRqUDkIYSLLGQyUpO-Sr46iY6biTRmdCFFbNi_g/edit?pli=1&hl=en_US (a címeket én adtam)
pécsiszál 2011.11.25 17:59:04
@Lendvai Ildi néni: Ezek csak a novemberiek, mert hiába van péntek attól még valamennyit dolgozni is kell, hétvégén reményeim szerint nagyobb időintervallumot is fel tudok dolgozni. Mellesleg Halál megdöglesz kinyírunknak is van meglepetésem: docs.google.com/document/d/17PnOO6fFXz-YMCF5Dmwocoic6em-AkHv0n0Dpo8Xq3Q/
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
pécsiszál 2011.09.28 16:40:03
@Iblys: te is? Fuckyeah, legalább nem csak én irom be ezt:D
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Egy mondatban Időeltolódás 2011.07.26 13:15:00
pécsiszál 2011.07.26 13:30:47
Subba Kamionosok és Kurvák parti 2011.03.29 11:40:45
Na, ilyen volt az amikor hivatalosan is kurvának lehet öltözni az országban. Találd meg a pár apró különbséget egy átlagos buli, és eközött. (Nincs)   ..
pécsiszál 2011.03.29 12:41:27
Állítólag ezek voltak az eredeti Star Wars poszterek Magyarországon, ezzel népszerűsítették a filmeket. Teljesen mások a rajzok, mint a megszokottak, leginkább egy rajongói továbbgondolásnak tűnnek. Azt pedig én sem értem, hogy miért és hogyan kerültek rá zöld szörnyek. Valaki…..
pécsiszál 2011.03.04 11:59:41
@Bruzsy: a harmadikon szerintem inkabb egy Gamorrean Guard (zold disznojellegu orok Jabbanal) mert van valami fegyver a kezeben:)
Egyéb elfoglaltságaim miatt megint kénytelen vagyok alibiposzttal elintézni a heti retrót, de szerintem szeretni fogjátok (és így még a héten még szavazhattok a jövő heti játékra, hátha megelőzi a Doom a Warcraft 2-t). Egy hirdetésgyűjtemény következik abból az alkalomból,…..
pécsiszál 2011.02.10 14:25:50