Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebi.

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Sebestyén Blanka / We Love Balaton Falus Ferenc döbbenetes, ice bucket challenge-et minden értelemben kimerítő videója után nehéz elképzelni, hogy bármi jó kisülhet a vödörborogatásból. Éppen ezért a Balatoni Kör inkább a nyári „jó a víz” kampány folytatásának…..
Belsőség Menekül az AAA? 2009.02.27 11:11:00
  „Teljesen új idők elé néz az AAA Auto” – tette hozzá, de ekkor még nem tudta, hogy úgy áll bele a földbe az egész biznisz, mint lezuhanó meteorit. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Sebi. 2014.02.15 20:08:12
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
Sebi. 2013.09.03 18:47:24
@Fülcsi: Nagyon bízom benne, hogy eljön az az idő, hogy kötelezővé teszik a kerékpárosoknak is a KRESZ vizsgát. Anélkül le sem engedném őket az úttestre. A vizsga letétele persze pénzbe kerülne. És még egy kis adót is varrnék a nyakukba... Aztán lehet pampogni.
A mi elnökünk!  Sólyom Lászlót lehetett kritizálni. Nemcsak a szólásszabadság keserédes gyümölcsének köszönhetően, hanem mert valóban okot adott rá. Többször is.  Sokak szerint ez baj volt, sőt dráma! A szétzilálódó ország lakossága már az utolsó közös…..
Sebi. 2011.12.26 10:37:32
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
Hát nem gondoltam, hogy ebből sorozat lesz, de mégis.Két Samsung Corby egy áráért - két reklámzene olcsóért a Kirowskinak. Az elsőről korábban írtam, és most itt az újabb:  Options | by OnlineFLVPlayer.com Nem tudom, hogy a többszörös platinalemezes Arctic Monkeys…..
Sebi. 2010.03.20 02:16:31
Judit, aki egy darab autó tulajdonosa, nagyot nézett, amikor az önkormányzat kettőért akart fizettetni vele. A második jármű egy ősöreg Dacia. Judit először semmit nem értett, aztán derengeni kezdett neki, hogy 17 évvel ezelőtt tényleg eladtak egy ilyen autót. A helyhatóság a…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
Sebi. 2010.01.22 18:57:05
Az E85 üzem kapcsán sokszor szóba kerül az üzemanyag szűrő és annak cseréje. Ha lehetőség van rá mindig javaslom a cserét pár száz alkoholos kilométer után. Néhány típusnál ez egyszerű feladat, de van olyan autó ahol beérik a pumpa alján lévő durva szűrővel és ennek…..
Sebi. 2010.01.11 22:36:51
Vannak olyan közhelyes alapigazságok, amiket szitkozódásszinten mindenki elfogad, de talán pont emiatt nagyon ritka az igazi ellenpróbájuk. Ilyen például a címbe foglalt állítás. Köszöntsük együtt Gábort, a vakmerő, sőt szinte eszeveszett Homár-olvasót, aki nem maradt meg az…..