Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trota.mundos

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyvtacskó A jó fagyi titka 2022.05.28 09:19:45
A Könyvtacskó tavalyi fagyitesztje folytatódott. Visszatértem a legjobb helyekre és kipróbáltam újakat. A Málna The Pastry Shopban beszélgettem a fagyikészítő mesterekkel is. Kolonics Zoltán sok érdekesség mellett elárulta a jó fagyi titkát...
A legutóbbi alkalommal nagyon kedveltétek a 87-es Matchbox katalógust ezért úgy gondoltam, hogy a következő évet is megmutatom nektek. Nagyon sok átfedés van a két év között, sőt a képek egy része is megegyezik, de mégis jellegében egy kicsit eltér ez a katalógus az előzőtől. Elképesztő jó kis…..
Alaposan felborítja a luxusingatlanok piacát az online adatbázisok hatalomátvétele, hiszen míg korábban a legtöbben általában a helyi ingatlanközvetítőkön keresztül vásároltak, addig ma már a rengeteg adatnak köszönhetően sokkal válogatósabbak lettek a vevők...
A 29. és 30. évadával rekordot dönt a Simpson család Amerikában, írja a Variety. Mivel az átlagos 7,2 milliós nézettségével a Simpson családot még mindig jól nézik, a Fox berendelt újabb részeket, amivel az animációs sorozat eléri a 669 epizódot. Márpedig ez rekord, amivel…..
trota.mundos 2016.11.08 10:39:04
@Gukker: hadd pontosítsak, már csak a kerek szám miatt is: most vasárnap lesz a Tatort 1000. epizódja
trota.mundos 2016.11.08 10:40:07
trota.mundos 2016.11.08 13:09:19
@Gukker: "A 29. és 30. évadával rekordot dönt a Simpson család Amerikában, írja a Variety." én ezt a cikket kommenteltem. azt meg, hogy az amerikaiknak amerikán kívül semmi nem létezik, eddig is tudtuk. :)
Amikor a reggeli kávéval indítja az ember a napját, akkor jogosan vetődik fel a kérdés a vegán életmódra váltásnál, hogy létezik e a tehéntejnek alternatívája és ha igen, akkor mi az és mennyibe kerül. Ma már több márka rengeteg féle növényi teje kapható nálunk is a bio…..
A Facebox Team Casting ügynökség Facebook-kampánnyal szervezett június. 8-9-re statisztaválogatót a Borgiák 3. évadához, valahogy így: „Hölgyeim és Uraim! A türelmetlenkedésnek vége, Borgias 3. évad júliustól!!! A sorozat a 15. századi Itáliában játszódik, és a…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
trota.mundos 2009.02.26 15:18:42
Budapest Eladó a Budavári Sikló 2008.04.20 13:16:00
Ha értesülésem nem csal, a BKV a Budavári Sikló értékesítését tervezi. Ha 2. számú értesülésem sem csal, 3 milliárd forintot szeretnének érte kapni. A sikló - beleértve a földterületet is, amelyen siklik - a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. tulajdonában van. A…..