Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pattopo

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megkésve ismét az összefoglaló, de jó széllel még a holnapi beharangozó előtt képernyőre kerülhet. Gondoltam az a leggyorsabb, ha a többi online médiából összeollózom az eheti összefoglalót, de feladtam ezt a lehetőséget, mielőtt még félreértésből kisdoktorit kapok…..
pattopo 2012.04.06 10:49:00
@teddypicker:

mikor legutóbb ki akart esni a Vasas, akkor inkább gyorsan kizárták a Fradit.
erre célozhatott a zíró
labdabiztos Az átváltozás 2012.02.04 16:19:00
Lassan magához tér a világ az évkezdet okozta sokkból, és visszaáll minden a normális kerékvágásba. Addig is amíg ez megtörténik, következzen egy poszt, aminek kb annyi értelme van, mint Váczi Zoli fejjátékára építeni a támadójátékot a norvég válogatott ellen. A kapufa…..
A szlovák hómbreverek sokat fejlődtek a májusi rozsnyói házisörverseny óta. Ott benne voltam az pale ale kategória zsűrijében, és kevés iható sört kóstolhattam. Azóta Peter Bognar, a kamnapivo.sk szerkesztője, egyben díjnyertes kassai házi sörfőző, hozott nekem egy olyan…..
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
pattopo 2011.09.27 19:48:59
@wagem: a sakkban mindenképpen.
pattopo 2011.09.27 19:55:58
@bamberg:
az ez a sport maradna, vagy egy másikká válna?
pattopo 2011.09.27 19:58:57
@genyamagyar:
bíró nélkül nem megy. ha te fociztál haveri szinten is akár, akkor ismerős neked a vörös fejjel üvöltözés egymással jelentéktelen szituációkon.

22 ember egyszerűen semmiről nem tudna dönteni.
Játékra hívjuk kedves olvasóinkat. A szétforgácsoltad sablonszöveg után egy idézetet lehet majd olvasni, amit a világ talán nyomdahibával leginkább telített wikipedia-oldaláról másoltunk ki, és gondosan kihúztuk belőle a személyek, valamint a csapatok neveit. A feladat, hogy…..
Bezony, már megkezdődött a visszaszámlálás, csak három forduló van hátra a Ness Hungary NB II Keleti csoportjának idei szezonjából. Úgy néz ki, a legfontosabb kérdés, azaz a bajnoki cím már most eldőlhet. A kiesés még nem, bár a Bőcs egy barcikai vereséggel elég…..
Micsoda héten vagyunk túl! Csak úgy repkedtek a gólok, a fiúk igazán kitettek magukért, hogy a bejglit majd jó ízzel majszolgathassuk, mondván van egy remek másodosztályunk! Ugyan nem olyan jó, mint korábban, de azért megvan még a maga kis szotyigőzös-tökmagfüstös romantikája.…..
Az összefoglalók olyanok mint a 11-es. ..Néha kimarad, néha szétforácsolja a kapufát.Tehát a szituáció adott, jön a nekifutás, aztán vagy sírva temeti tenyerébe arcát az egyszeri olvasó, vagy egy elegáns Panyenkával nyitjuk a hetet. Lássuk mi sül ki ma; labda a 10,9 métert…..
pattopo 2010.10.27 14:59:55
Az egész heti kemény munka után következzen egy átmozgató, frissítő poszt. Ezúttal érintjük a Világbajnokság és a holtszezon kommunikációs vonatkozásait, de előkerülnek örökzöldek és igazi klasszikusok is. Megszólal a játékos, az edző, és egy új szereplő, a klubelnök…..
Érdekes módon a nyugati ág elődöntőjében inkább Hollandiára mondanánk először, hogy nem érdemelte meg a bejutást, mint Uruguayra. A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat, a hollandoknak pedig a brazilokkal szembeni csörte volt az első fajsúlyos…..
pattopo 2010.07.07 11:39:16
@Minarik Ede bácsi:
miért, Goycoechea nem érdemelte meg a döntőt?
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
Megkaptuk a legrosszabb nyolcaddöntőt két órában, illetve az ír őshaza rangadóját, de azt csak tévéfilm-terjedelemben. Nincs az a 24 csapatos VB, amin egy Paraguay-Japán összejönne az egyenes kieséses szakaszban, de a továbbjutó legalább a következő körben nem ugyanilyen…..
Egyet kell már csak aludnunk ahhoz, hogy ismét fény gyulladjon a világfutball egén és kupacsapataink elkápráztassák a vébé miatt elfásult szurkolókat. A zalaiak repülős túrájával szemben a győriek egy röpke buszozás után mutathatják be, miliyen magasságokba fejlesztette…..
Ibériai-félsziget vs Pireneusi-félsziget..
Az eddigi nyolcaddöntők után vissza is vehetünk az európai pökhendiségből, hiszen magasan a legszarabb meccset játszották a hollandok és a szlovákok (előbbi hibájából), miközben az apró Chile megmutatta, hogyan kell meghalnia egy kiscsapatnak egy naggyal szemben. Brazília cáfolja…..
pattopo 2010.06.29 13:37:39
@caralho voador:
ez egy VB, nem egy edzőtábor...
itt nem kéne pátyolgatni, meg formábalendítés címén senkit játszatni.
ezért nem értem Torrest sem.
szabályozott joga bonito vs szimpatikusan ész nélkül előre..
Mielőtt minden negatív jelzőt elmondunk általában a futballal mint játékkal kapcsolatban, próbáljunk meg örülni a kieséses szakasz kiváló gólátlagának. Aztán mindenféleképpen mondjuk el, hogy ez így nem állapot, valamin változtatni kell, mert ez így elront mindent. Elcseszi…..
pattopo 2010.06.28 12:28:38
@originalBalintos:
jobb lenne ha a véleményedet írnád le, többre mennék vele :-)
pattopo 2010.06.28 12:37:52
@szferi:
én úgy gondolom, hogy vannak külső feltételek,
de azok nem befolyásolják a játék képét, menetét, szbályait.

ezeken a külső feltételeken múlhat egy egy rendezés vagy nem rendezés.

de a videóbírónál, ahol lenne, maga a játék képe változna meg, a döntési mehanizmus,
ami szerintem nem megengedhető.

nem tudom érthető vagyok e.
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
pattopo 2010.06.25 15:04:28
Nem tagadom, a spanyol förgeteg előtt már a legtöbb mez kiosztásra került - enbéegyes szakemberek határozottságával mondhattam volna, hogy "egy-két poszton még változhat a helyzet, de a fejemben nagyjából összeállt az ideális kezdő" -, de azért kivártam a tizenhatodik…..
pattopo 2010.06.22 08:05:04
@IronRock:
de OJ azt játszatja vele a csapatában.
jó ez így.
Egy könnyed portói vagy bosszú 66-ért?..
pattopo 2010.06.21 14:18:35
@nadivereb:

pont ellenkezőleg, nem hogy kívánatos a magyar kiejtés szerint ejteni, hanem elfogadott.

mindenkinek állampolgári joga nem ismerni idegen nyelveket (pláne csak úgy csinálni) és ebből kifolyólag magyar nyelvtan alapján helyes a magyar betű szerinti kiejtés.

törekedhetünk a megfelelő kiejtésre, de csak akkor, ha aban tényleg biztosak vagyunk.
pattopo 2010.06.21 15:13:10
@nadivereb:
a szabályokat mari nénire is kell írni
pattopo 2010.06.21 15:15:00
@nadivereb:
és hol húzod meg a határt?
angolul, franciául, németül megközelítőleg illik kiejteni, de portugálul és szerbül már nem.
vagy úgy még igen,
de a román hangtannal vagy a gaellel már nem kell tisztában lenni.
vagy hogy?
Hiába a meccsrutin, minket is meglepett a világbajnokság első csoportkörének visszafogottsága. A tizenhat meccs többségére telepedő önveszélyesen és egybe idegesítően óvatos(kodó) futball nem váltott ki belőlünk lelkesedést, ováció-gyanús - ún. megsüvegelendő - egyéni…..
pattopo 2010.06.17 15:05:14
Szelekció vs. Svejc...