Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hobe

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazaköltözni messze nem olyan egyszerű, mint sokan gondolnák, hiszen túl azon, hogy elvileg ismerős helyre érkezünk, számtalan probléma felmerülhet és nem csak a hétköznapi ügyintézés terén, hanem a visszatérő határátkelőben is. A mai poszt szerzője, Nóra élt már…..
hobe 2018.12.17 08:35:28
@Golf2: Nekem az az elso tippem lenne :-)
GasztroPunk Házikenyér házilag 2016.05.30 06:39:00
Tudom, hogy a házikenyér általában házilag készült kenyeret jelent, de minek nevezzem, ha ma már a boltban is kapható úgynevezett „házikenyér”, amely persze a kenyérgyárban készül. Nos, az én receptemmel nem lesz olyan felfújt vacakod, amit ha feldobsz, elviszi a…..
hobe 2016.05.31 08:35:10
@wolf7710: liszt (kovasz), viz, so. Jo vagyok? :-)
Előre szólok, hogy a mai poszt nem lesz könnyű olvasmány, és a magam részéről nem bánnám, ha hivatalos helyről (vagy akár személyes tapasztalatból) írnák / írná valaki azt, hogy nem így mennek a dolgok, de erre kevés esélyt látok. És nem csak azért, mert Péter múlt heti…..
Nagyot dobott az Air New Zealand légitársaság, amikor úgy döntött, hogy a leghíresebb bikini szupermodelleket kéri fel a fedélzeti biztonságot elmagyarázó videó forgatására. Christie Brinkley, Chrissy Teigen, Jessica Gomes – a három szupermodell közös jellemzője, hogy…..
hobe 2014.02.11 10:52:06
@pappito: Meg Aitutakin, ami szinten nem Uj-Zeland, hanem inkabbb Cook Islands :-)
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Nyelvvesztés és identitás a mai poszt témája, aminek előzménye, hogy megkértem az országfelelősöket, írják meg, hogyan lehet megőrizni és továbbadni a magyar nyelvet külföldön, milyen a személyes tapasztalatuk. A sorozat első részében max val írását adom közre –…..
ARC-VONAL Áruló SIM-kártyák 2013.07.24 11:07:26
Nem akar véget érni a telekommunikációban rejlő veszélyeket leleplező értesülések sora. Nem elég, hogy az amerikai (és egyéb) nemzetbiztonsági szolgálatok gátlástalanul tallózgatnak felhasználói adataink között, most az is kiderült, hogy tulajdon SIM-kártyánkat is csúnyán…..
Érdekes állatfajta az ember, valamiért nyáron az a király, aki minél messzebb utazik. Hogy ez mennyire így van, arra példa Pappito mai posztja, aki az új-zélandiak nyaralási szokásait térképezte fel és rögtön kiderül, hogy ott az a menő, aki Európában tölti az idejét.…..
hobe 2013.07.22 11:13:40
@Muscari: Nem hinnem, hogy csak fokaknak valo, meg en is bele szoktam menni nyaron. De van aki telen is, a hetvegen az egyik varosi strandon (Takapuna) ket nagyi uszott egyet.
Miscellaneous Biztosra mennek 2010.11.27 16:33:00
Személyesen kell nyilatkozniuk a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradóknak. - áll a Parlament honlapjára feltöltött törvényjavaslatban. Aki nem kívánja az államnak adományozni nyugdíjmegtakarításait, személyesen kell megjelennie a "Nyugdíjbiztosítási Alap kezelésért…..
Kontár Nevetséges Tui reklám 2010.05.19 09:48:00
Biztos velem van a gond, de a napokban zsinórban ez már a sokadik reklám, ami 'nem jön át'. Talán most hozták ki eredményül a fókuszcsoportos kutatások, hogy az ő logójuk feledhetetlen? (ezzel speciel vitatkoznék, pár random megkérdezésem alapján, sem odafele, sem…..
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
hobe 2010.04.07 15:54:24
Tele van a tököm azokkal a fanatikus rajongókkal, akik azt hiszik, hogy mindenki, mindenütt csak az ő rajongásuk tárgyával foglalkozik, és kívülről fújja minden apró jellegzetességét, legyen az hímzett Edda-felvarrók gyűjtése vagy a Csillagok háborúja-univerzum népszámláló…..
hobe 2010.03.25 06:16:30
@kalamajka1: 500 internal server error. Csak egyszer akartam, bocs!
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
hobe 2010.03.21 11:28:30
hobe 2010.03.21 11:38:53
@popocatepetl: En vagyok ott felul? De kiraly!
Portofino mutatja talán meg legszebben az olasz városkák közül, hogy milyen finomság tartozik ebben az országban a vagyonhoz.Ezen a helyen csak a legnagyobb és leggazdagabb történelmi családoknak van nyaralója, de már attól is boldogok, ha egy kis stúdiólakás jut nekik. Silvio…..
A tánchoz leggyakrabban ma már ötvenhárom kilós fiúkat és harmincnégy kilós lányokat társítunk gondolatainkban, ahogy a múlt heti agárversenyről megmaradt rajtszámokkal a hátukon bizarr mozdulatokat végeznek. A háttérben a szpíker bennfentes szöveget mormol imaszerűen, amit…..
Szokás szerint adja az ívet a válogatás.Aki szerint jó nő Szabó Patrícia jelöljön!Játék a borotvával (munkaidőben)Pasigyűlölő Nők KlubjaNaon táncolunkKizárólagos tengerentúli megjelenés (Mellesleg létezik még 2010-ben annyira ostoba entitás, aki ezt beveszi?)A Police…..
1937-et mutatott a naptár, amikor Trollhättanban (Svédország) megalapították a Svenska Aeroplan Aktiebolaget nevű céget [SAAB], ami magyarul nagyjából annyit tesz: Svéd Repülőgép(gyártó) Rt. A 40-es évek végére az eredetileg légijárműveket gyártó cég úgy döntött,…..
Lássuk be, megérdemli. A Microsoft telefonos oprendszere egy kövület, ami élő korában is meglehetősen szánalmas egy alak volt. Amelyik Windows Mobile-os telefont próbáltam, mind túlbonyolított, használhatatlan vacaknak tűnt, leszámítva a HTC-ket, de azok is csak a távol-keleti…..
hobe 2009.09.20 12:51:48
@Okostojás: Nem mindegy? Cimlapon van megint, (a blogok tetejen raadasul) lehet kattintani, dol a penz.
Eddig barmilyen faszsagot irtam ide, meg soha nem moderaltak ki!
Fura, hogy magának a blog gazdájának meglepetést okozott a dolog, én például már rég túltettem magam rajta (hazudsz! akkor miért írtad ezt a posztot?). Ugye, néha belefutunk olyan cégekbe, akik nagy ívben tojnak a fogyasztókra, legtöbbször csak a pénzünk kell nekik, néha még az…..
hobe 2009.09.14 12:15:09
Holnap este hétkor minden kiderül, de ahogy az Apple is utalt rá, jobb, ha nem számítunk túl sok mindenre. Csak rock and roll lesz, a tablet később (vagy soha), és most úgy tűnik, az iPodokra szerelt kamera is várat magára. Egy Apple-közeli forrás szerint az utolsó pillanatban…..
hobe 2009.09.09 08:37:59
www.nzherald.co.nz/technology/news/article.cfm?c_id=5&objectid=10596228

Yoko Ono has dropped a Beatles bombshell on Sky News in the UK - saying that the entire Beatles back catalogue will be made available on iTunes.
Alig egy hete jelent meg az új operációs rendszer, máris megközelítette piaci részesedésben elődjét, a Leopardot. Oké, nem a teljes hazai helyzetről adok most képet, ahhoz ugyanis normális piackutató cégekre lenne szükségünk, csak az Appleblog statisztikáira tudok hivatkozni,…..
hobe 2009.09.06 13:09:09
hobe 2009.09.06 22:39:35
@mcs: Kosz a kerdest! Elszakadt az Achillesem, 8 het gipsz.