Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib cenzúrázók réme 22

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melegedő Meleg Holokauszt 2017.01.31 11:57:19
Január 27-e a holokauszt nemzetközi emléknapja.  A második világháború előtt és közben meggyilkolt milliókra emlékezni kötelességünk. Az elképesztő embertelenségeket zsidók, romák, politikai foglyok, hadifoglyok, Jehova tanúi hívei, melegek és sokan mások is megélték. Melegblogról lévén szó, itt…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 12:50:52
@Ballib cenzúrázók réme 22:

Egyébként csakhogy tiszta legyen.
Meleg holokauszt nem volt.
Melegek börtönbe zárása, és megjelölése az volt.

Az NSZK-ban például a háború után 24 évvel is ugyanazok a törvények voltak életben a melegek ellen, mint a nácik alatt, és mint a nácik elött.

Persze divat ezt is mint minden mást a nácikra kenni, csakhogy ez hazugság.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 12:52:40
Rengeteg tanulsággal járt a hétfői Botka-Orbán találkozó, ám a legfontosabb alig kapott nyilvánosságot a sajtóban. Nem véletlenül halogatta ugyanis a miniszterelnök a dél-alföldi baloldali fészeknek tartott Szeged meglátogatását, itt ugyanis mások voltak a játékszabályok, mint Budapesten vagy egy…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:20:40
@Weißkopf:

Mondjál már légyszi egy olyan váalsztási modellt, ahol a harmadik nyer !
Mert ha nicns ilyen, akkor retteghetsz kedvedre, meg diktatúrázhatsz, de nyerni nem fogtok !
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 12:40:45
@Willkommenskultur:

A legdurvább hogy a ballibek most is úgy emlegetik a 2006-os vitát, mint ahol Gyurcsány győzött.
Úgy hogy minden amit mondott hazugság volt, és amivel Orbán "ijesztgetett" mind valósággá vállt kivétel nélkül.
"Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza. Ön úriember. Ilyet senki nem mondott. Erre most kampányt építenek. Nem akarhat igaztalan módon nyerni. Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása, akkor én most mondom Önnek, ez nem igaz. Tudja, mit? Vonja vissza ezt a kampányt, mert ha nem teszi, akkor maga is az igaztalanság vádjába süllyed."
A Momentum Mozgalomnak lehet, hogy nem csak Szanyi kapitánnyal gyűlik meg a baja, hanem vitája támad Kálmán Olgával is. A Hír TV-hez átigazolt műsorvezető korábban még a budapesti olimpia mellett kampányolt. Érdekes lesz első interjúja a MoMo vezetőjével...
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:31:01
@bgp:

Épp fordítva..
A ballib tetvek vezetik meg éppen a gyűlölködő Gyurcsnyistákat mint mindig.

Két hónapja még Olimpia pártiak voltak az MSZP-sek, ma meg már nem.
Amit a főnökük akar.
Úgy váltanak véleményt a ballibek, mint más alsógatyát.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:37:08
@bgp:
- Gyurcsányék alatt 54%-ról 82%-ra nőtt az államadósság, most 75%-ra csökkent.

- Az MSZP-SZDSZ alatt az EU legdrábább rezsijét fizettük, most az egyik legolcsóbbat.

- Gyurcsányék alatt a munkanélküliségi ráta megduplázódott, most 20 éve nem látott mélységbe csökkent.

- A banki alapkamat és infláció a Gyurcsanyisták alatt, kétszámjegyű volt, most mindkettő rekord méretűen alacsony.

- Az országot és emebereket rommá adósították az Elkúrók devizába, a Fidesz kivezette a devizaadósságot.

- A szomszédos országok viszonylatában az ország GDP-je nálunk fejlődött az egyik legtöbbet a Fidesz alatt, szemben Gyurcsány féle elkúrókkal akik az egész EU legszarabbjai voltak ebben is.

...
Persze lehet hogy fejlődhetnénk gyorsabban, de hogy nem az Elkórók által az bizonyos.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 10:56:27
@Valóság nevű unokahúgotok:

Tiszta sor.
Ha kedvenc elkúród zár be tömegesen kórházakat, von ki forrásokat, és gázol át hullákon, akkor az minőségi racionális megfontolás okán van, a komcsi újbeszélt alkalmazva.
Igaz hogy a cím általánosítás, mert nyilván nem minden huszon-harmincéves távozik másik országba, de biztosan mindenkinek van a rokonsági-baráti körében olyan, aki felállt, összecsomagolt és köd előtte, köd utána. Később ők lesznek azok akikről így folyik a diskurzus: "Hja, most XY épp tízszer…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:13:39
Nézzük a határontúliak mit gondolnak erről a ballib Gyurcsáény seggnyaló fanyalgásról:

24.hu/belfold/2016/09/22/gyurcsany-ferenc-elment-a-londoni-magyarok-koze-de-nem-nagyon-orultek-neki/
Az elején a megjelenteket arra kérte Gyurcsány, hogy ne vegyenek részt a jövő vasárnapi népszavazáson. Ezután valaki megkérdezte, hogy

elnézést, nem szégyelli ön magát?
Gyurcsány folytatta volna, de a közbeszóló férfi szemére vetette, hogy el kellett jönniük Angliába, hogy megéljenek, erre utánuk megy. Ezután veszekedés tört ki Gyurcsány hívei és ellenzéke közt, a pártelnök még próbált beszélni a hangzavarban, de végül feladta, azt mondta, mindjárt folytatják.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:17:36
@MidlifeCrisis:

A posztírót a tények nem érdeklik.
Plitikai indíttatásból festi le Magyarországot szar helynek, és beszéli rá a fiatalokat a távozásra.
Persze szigorúan a 2010 utáni helyzetet fikázza, holott elötte csúsztunk a Szlovákok elötti pozícióból az EU utolsó helyére 2010-re.

Megjyegzem a Szlovákoktól, és Lengyelektől és Románoktól is több ember megy ki arányaiban, pedig ott nem volt Fidesz kormány.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:59:24
@Brix:

Ez pontosan így van.
Itthon egyre jobb lesz, és egyre többen jönnek majd haza.
Munakerőhiány van, nőnek a fizetések, a reálbérek, és az ingatlan megfizethetőbb jóval, mint külföldön.
Nem beszélve arról, hogy kint te vagy a legalja a hierarchiának, téged szopatnak, veled végeztetik az aljamunkát éhbérért.

Már most úgy tűnik egyre kevesebben mennek ki, és egyre többen jönnek vissza.
Még idő kell, de meg fog állni a folyamat.
Európát siratod legutóbbi írásodban, a leigázott, demográfiailag a kihalás felé táncoló Európát, amelyiknek Te magad is része, részese vagy. Árad a szövegedből, hogy számodra Európa akkor ér véget, ha az európai ember nem szaporodik elég gyorsan, és a sok bevándorló, mindenféle jöttment idejön és…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:09:36
@MACISAJT:

A ballibek világ életükben hamisították és kiforgatták a történelmünket.
PL annak a Károlyinak állíotttak szobrot, és azt dicsőítik, aki leszerelte a honvédséget, így teret adva, párszáz idegen katona által elfoglalt területek elcsatolásának !
Hazaáruló mocskok, akik Trianon okozóit éltetik.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.02.01 09:52:16
@Plumper_:
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1rolyi_Mih%C3%A1ly_(minisztereln%C3%B6k)
Ekkor menteni kellett volna, ami még menthető, vélekedett az 1. világháború katonai szakírója, Julier Ferenc:

„Magyar szempontból bizonyára az lett volna a helyes, ha október 20.-a után minden magyar csapat a lehető leggyorsabban hazavonul, hogy megvédje az országot. De még a dinasztia érdeke is ezt parancsolta. Magyarország volt a monarchia harci akaratának és kitartásának legelső támasza, Magyarország volt a monarchia politikailag erősebb fele. A monarchia már a világháború alatt sem állhatott volna meg Magyarország nélkül. A világháború alkonyán pedig már csak Magyarország képviselt erőegységet. Ezért minden katonai erőfeszítésnek Magyarország védelmére kellett volna irányulnia. A nagy haderő azonban szinte megbabonázott állapotban várt az olasz fronton és ahelyett, hogy a megvédelmezendő területekbe visszasietett volna, ami közvetlenül október 20-a után, bár igen nagy anyagveszteséggel, de még tűrhető rendben - és bizonyára hasonlítatlanul jobb fegyelemben, mint 10 nappal később az ellenség nyomása alatt - megkezdhető lett volna, megérthető okok nélkül elfogadta az utolsó csatát, amelynek elvesztése alig lehetett kétséges. Csatavesztés a fegyverszünet és béketárgyalás előtt csak hátrányos lehetett.

November elsején jutottak hadvezetőségünk tudomására az október végén kért fegyverszünet megalázó feltételei. Az antant nem kívánt kevesebbet, mint a teljes leszerelést, a tüzérségi anyag felének átadását stb., és az átvonulási jogot a monarchia területén az antant-csapatok számára. Mindezt a hadvezetőség kénytelen volt november 3-án elfogadni, már csak azért is, mert a monarchia darabokra való oszlása ekkor már megtörtént és mert a magyar forradalmi kormány szomorú emlékezetű hadügyminisztere a magyar csapatok fegyverletételét követelte.

Az olaszok azonban a fegyverszünetet az elfogadás után csak 36 órával léptették életbe, aminek az lett az eredménye, hogy gyanútlan csapataink és hadtápalakulásaink jelentékeny része - több százezer fő - foglyul esett.

A balkáni arcvonalon már a magyar forradalmi kormány kötött fegyverszünetet Franchet d’Espèrey seregével, egész feleslegesen, minthogy az olaszokkal kötött megállapodás minden arcvonalra kiterjedt. Franchet d'Esperay aztán Horvát-Szlavonországnak teljes átadását, a Bácskának, a Bánátnak és Erdély déli felének kiürítését, valamint Mackensen havasalföldi seregének internálását követelte, ha ez magyar földön való átvonulása folyamán november 20.-ig az országot el nem hagyja.

A világháború után az ország még elegendő nyersanyaggal rendelkezett ahhoz, hogy tekintélyes védősereget tarthasson. Csak arra utalok, hogy a Károlyi-kormányzat több havi rombolása és területfeladása (tehát hadianyagvesztesége is) után a bolseviki uralom 1919 márciusa után, rövid idő alatt még 6 hadosztályra és 3 dandárra tagozott 110 000 főnyi haderőt tudott összeállítani, felszerelni, új ruhába öltöztetni és erős tüzérséggel felfegyverezni. Voltak repülőalakulatai és 30 és feles mozsarai.

Ha ezt a szervezési munkát nemzeti alapon álló kormányzat 1918 novemberében végzi el, akkor Magyarország mindhárom ellenfelével szemben elegendő és jó haderőt tud állítani. Semmi esetre sem szorul mai szűk határai közé. Vajon mikor tér vissza az 1918 végén elmulasztott kedvező alkalom?”[23]
A szeretőjével többször utazott külföldre a jegybankelnök, mint az alelnökkel. Ja igen, és milliókért vett függönyöket a jegybankba...
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.31 15:52:33
@igazi hős:

Onnan van nyeresége az MNB-nek, hogy nem a komplett MSZP-SZDSZ vezérkar lopja onnan a lóvét, mint az elkúrók alatt, hanem csak Matolcsy utaztatja a csaját.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.31 16:17:37
@ZX:
Itt van a devizahitelek aránya te ostoba GYurcsány bérenc:

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/18/ki_a_felelos_a_devizahitelezesert/

Kormányváltás elött 2002-ben 54%-os volt a GDP arányos államadósság, és 18%-os a deviaz adósság.
Azaz fenntartható volt, és 2006-os EURO bevezetéssel kampányoltak a szocik is még ekkor.

2010-es elkúrás végén 82% lett a GDP arányos állama adósság, és ebből 72% volt a deviza adósság.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.31 16:20:38
@1ghost:

Hihetetlen mennyire sablonos ez a komcsi siránkozás, hazudozás.

- A komcsi elkúrók alatt 54%-ról 82%-ra nőtt az államadósság, most 75%-ra csökkent.

- A komcsi MSZP-SZDSZ alatt az EU legdrábább rezsijét fizettük, most az egyik legolcsóbbat.

- Hazaáruló Gyurcsányék alatt a munkanélküliségi ráta megduplázódott, most 20 éve nem látott mélységbe csökkent.

- A banki alapkamat és infláció a Hírhamisító Gyurcsanyisták rémuralma alatt, kétszámjegyű volt, most mindkettő rekord méretűen alacsony.

- Az országot és emebereket rommá adósították az Elkúrók devizába, a Fidesz kivezette a devizaadósságot.

- A szomszédos országok viszonylatában az ország GDP-je nálunk fejlődött az egyik legtöbbet a Fidesz alatt, szemben gyurcsány véle elkúrókkal akik az egész EU legszarabbjai voltak ebben is.
Elegem Van! Elegem van a télből 2017.01.30 22:09:29
Mikor fog már rossz kedvünk tele tündöklő nyárrá változni? Mert a hócipőnk tele. Az ember gyereke valahogy még elvan a téllel karácsonyig. Addig még megvan az újdonság varázsa, a készülődés. Aztán karácsony után még jól jön egy kis maszatolás, pihengetés. Szilveszterkor eldurrannak a pezsgős üvegek…..
Végzetes bélelzáródással fenyeget az a sok kormányzati nyelv, ami a fenekében van   A Ruszkik, haza! világától rég eljutott már Orbán és csapata az elképesztő méreteket öltő opportunizmus, a nemzeti érdekek elárulásának, a demokrácia leépítésének világáig, melyben kizárólag az erősebb és a…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.31 16:01:50
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Németország most még jó, amíg a migránsseggnyaló Merkel van hatalomban.

Majd ha ott is kirugják a Soros bérenceket a hatalomból, akkor majd ők is gonsoszsá vállnak, mint pl Trump féle Amerika.

A ballibeknek nem elveik vannak, hanem Soros féle megmondó emberkéik, ők meg mint a birka utálnak, és szeretnek.

Lásd: Nemrég GYurcsány vacsizott együtt Putyinnal, és írt alá Paks 2-t amit 10 évre titkosítottak.
Az utóbbi napok arról szólnak a techvilágban, hogy egy rakat cég tiltakozik Trump iszlám országokat érintő beutazási tilalma miatt. De miért ez a nagy rinyálás, hát nem rendes amerikaiak ezek? De. De csak azért, mert engedték őket vagy az őseiket beutazni... nézzük a TOP10 techmigránst!..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.31 14:02:44
@fehérfarkas:

"Meg lehet tenni az iszlámot és a muszlimokat bűnbaknak, csak éppen értelmetlen, mert köze sincs a valósághoz. "

Ez igaz.

Nem az iszlám a hibás, hanem az Obama kormányzat, Clinton féle vezetése, akik felforgatták az Iszlám világot, és mindenhol káoszt hagytak maguk után Líbiától, Irakon keresztül, Afganisztánon, Egyiptomon át, Szíriáig.
(Arab Tavasz országai)

A hetekben pártolt át a Szír ellenzékinek nevezett USA által felfegyverzett teljes hadsereg, az ISIS-nek az Al-Kaida-nak nevezett formációjához.

Az Iszlám csak abban hibás, hogy a hithű muszlimok képtelenek integrálódni, hogy a kafírokat (minket) megvetnek, és kihasználnak, hogy nőket erőszakolnak, mert semmibe vesznek, és felrobbantanak ha eléggé fanatikus a hívő.
Botka a hétvégén a Népszavának már arról beszélt, hogy hiteles politikusok és kétmillió szavazó hiányzik neki a miniszterelnökség megszerzéséhez. Pont úgy mint nekem, eddig egy-egy, mindjárt én is indulok a miniszterelnök-jelöltségért.  Nyugalom, csak viccelek! Miközben Magyarországon tapintható a…..
  Természetesen nem teljes a lista, hogy is lehetne, hisz akkor még jövő héten is a videókat néznénk megállás, pihenés nélkül. Csak azokat a füllentéseket, nagyításokat, sumákolásokat válogattuk ki, amelyek a "leg" bosszantóbbak, amik már annyira nyilvánvalóak, hogy szinte fáj.  Először is nézzük…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.31 10:56:06
Adócsalás,

mno.hu/migr/fittelinaugy-a-jogeros-itelet-szerint-gyurcsany-hazudott-519419
December 8-án az első fokon eljáró Pataki Árpád bíró megállapította: a Magyar Nemzet a becsatolt cégmásolatok alapján megfelelően tudta bizonyítani a cikkben tett megállapításait. A bíró kiemelte: a műsorvezető egyértelműen a Fittelina-üggyel kapcsolatban tette fel a kérdését, és a miniszterelnöknek lehetősége lett volna, hogy egyértelművé tegye a helyzetet. A Magyar Nemzet által levont következtetés tehát nem volt ellentétes a véleményalkotás elemi szabályaival – tartalmazta az ítélet indoklása. A bíróság a cikk címével kapcsolatban kifejtette, hogy az Alkotmánybíróság szerint tényállítás formájában közöltek is minősülhetnek véleménynek, a közszereplőknek pedig a sértő, igazságtalan véleményeket is tűrniük kell.

Mint ismert, a két cikk egy sorozat része volt, amelynek során a Magyar Nemzet feltárta, hogy a Gyurcsány családjának villáján végrehajtott luxusberuházás felveti az adócsalás gyanúját. A kormányfő és felesége tulajdonában lévő Fittelina Kft. a házaspár lakhelyéül szolgáló Szemlőhegy utcai ingatlanba fitneszparkot, úszómedencét telepített, amelyek után magánszemélyként nem igényelhették vissza az áfát, míg a cég igen.
Már nem csak a baloldal együttesen, hanem az MSZP önállóan is erősebb, mint a Jobbik...
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 16:05:06
@metax:

Azt ugye tudod, hogy GYurcsánynak papírja van arról hogy köztörvényes adócsaló, és közokirathamisító, csak a bűncselekménye elévült ?

Ezzel szemben Orbánt még senki nem jelentette fel soha.
Még Keller Laci se, pedig egy államtitkárságot is kapott hogy megtehesse.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 16:22:10
@metax:

A Magyar Nemzet nyerte meg a Pert Fittelina ügyben jogerősen Gyurcsány ellen, ahol leírták az adócsalásának a történetét.
A közokirathamisításának ügyében (Nomentana) Gyurcsány visszalépett a pertől.

--

Egyébként én türelmesen várok.
De félek neked nem lesz türelmed kivárni, amíg az elkúrók győznek megint... :DDD
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 16:40:01
@metax:

Boccs, de nekem kicsit sem tünt úgy , hogy te kivárod a bírósági végzést, mielött leköztörvényes bűnözőzöl embereket ! :DDD

MItöbb... :DDD
A kérdés egészen pontosan így szól: Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát? Személy szerint én nem értek egyet vele. Ha a magam érdekeit nézem, akkor legyen olimpia; megépül végre…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 16:31:52
@MikeBoy:

Gondolom arra célzol, hogy a kormány túl fog költekezni 2024-ben.

Szerinted se nyernek addig itt soha a ballibek ?

Vagy a ballibektől félted a megvalósítás költségeinek a túlburjánzását ?

Vagy mindenki lop ?
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 16:33:34
@MikeBoy:

Egyébként meg ott van a LIget projekt.

Kerek-perec le van írva, a tervben is szerpel, hogy a zöld felület több lesz, a jelenleg használaton kívüli romhalmazokat felújjítják, és funkcióval látják el.

Szerinted egy bérrettegő ballibet meghatnak ezek a tények ?
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 16:36:01
@morph on deer:

Pénzkidobás a szavazás.

De nyugi haver !
Ha majd szavazni kell, akkor megyek, számíthatsz rám !

Nem vagyok én Gyurcsány, vagy agyatlan ballib hogy az otthon maradűst propagáljam kívánt célként ! :DDD
Mellékes, hogy jogos-e egy nagyhatalom álláspontja, ha el tudja hitetni a világgal, hogy ő képviseli az igazságot. Más kérdés, hogy Tálas értékelése Oroszország és a Nyugat viszonyáról inkább szól a múltról, mint a jövőről. A Magyar Nemzet újságírójáé, Stier Gáboré az érdem, hogy a kettős mérce…..
Na, mi van, faszarcok? Most, hogy végre már vége van a politikai korrektség nyomasztó korszakának, és végre az eddig elnyomott szegény keresztény fehér férfi is fröcsöghet alpári tahó stílusban (amit ugye eddig nem lehetett, mert Soros, Háttérhatalom, miegymás) ráadásul mindezt konzervatív…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 13:29:39
@Amator:

Óriási tévedés.

Az előző ballib elkúrókat nem azért zavarták el, mert loptak. HAnem azért mert elkúrták, és megduplázódott a munkanélküliségi ráta, rommá adósították az országot és embereket, devizahitelben úszott a lakosság, és ország, közben minden EU-s pénzt kiutaltak a külföldi multiknak bagóért (100 millákért) cserébe.

A semmi mást nem csinál, csak ezeket az EU-s forrásokat a klientúrának utalják, nem pedig külföldi multiknak, mint a szocik..
Azaz itt végzik a munkát, itt költik el, itt adóznak utána.
Van is reálbér növekedés, alig van munkanélküliség, mérhetetlen infláció, csekély banki kamat, ...

Egyszóval minden jobb, és ezt minden választópolgár tudja.
Ami nem azt jelenti hogy nem lehet jobban csinálni.
Hogyne lehetne.
De nem a ballib elkúróknak, akik az összes EU-s pénzt, és adóforintot külföldre áramoltatták.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 15:52:36
@Zsoltbacsi:

Persze hogy egyértelmű.

Csak a ballib agyhalottak próbálják az Öszödi beszédnek betudni Gyurcsány bukását.
Amit persze még ma is igazság beszédként aposztrofálnak.

Holott az csak a tüntetések kezdetének az időpontja volt leginkább, népszerűsége már akkor rég nem volt se neki, se az MSZP-SZDSZ-nek.
A tüntetések kezdete, amit Gyurcsány a 2006.10.23-i véres rendőr terrorral tetézett.
Idén a tojás áfája 27-ről 5 százalékra csökkent. A fogyasztói ára viszont ennek ellenére nem feltétlenül változik előnyösen, hiszen az adókötelezettségen felül még számos tényező befolyásolja. Ha valamiből hiány alakul ki, az automatikus drágulást eredményez. Erre pedig most van esély, mivel a…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 13:36:14
@Dr. Trejo:

Az egészet nézi.

AZ elkúrók mindenben a legszarabbak voltak az EU-ban.

Államadósséág növelésben, GDP növekedésben, munkanélküliség alakulásában, és tojás inflációban is.
Varánusz Finkibe beleesett a rák 2017.01.30 12:06:27
A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog. Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák. Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett…..
Egy hétfő reggel mindig kellemetlen, télen különösen, korán még inkább. De még ezt is lehet fokozni...
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 09:12:32
@Bafana:

A hozzászólások a legröhejesebbek.
Szinte minden jobbik párti Zsideszezik.
Teszik ezt a Vonának, a Köves Slomó nevű főrabbinál tett parolázása után ..

Lassan megy az átállás a vérjobbikosoknál úgy látszik.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 09:44:57
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Ha azt várod, hogy a 444, Index, HVG féle ballib Soros seggnyaló média megírja a Clinton által pénzelt terrorristákról az igazságot, akkor éppen olyan az igazságot tagadó, félművelt tuskó maradsz, mint amilyen most vagy.

Egyébiránt egy google kereséssel megtalálhatsz cirka 50-100 külföldi hírt is erről.

De te csak hibáztasd a hírhozót. És cenzúrázd a Facebookon az igazságot, ahogy a Soros nevű főnököd.
Mert nem illik a migránsseggnyalást erőlteti ballib hazaárulásba.. :DDD
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 09:47:15
Lehet, hogy meg fog változni a hazai politikai hatalomgyakorlás eddigi agresszív módja? Két meglepetés is ért Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszterrel kapcsolatban az elmúlt héten. Az első az volt, hogy január 23-án, hétfőn, Moszkvában így köszöntötte őt, a világ egyik…..
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 08:45:45
Érdekesség a migránsseggnyalóknak.

Mára kiderült hogy az Clintonék által pénzelt Szíriai ellenzék, ugyanaz a branch, mint az ISIS:

888.hu/article-vege-a-hazudozasnak-a-mersekelt-sziriai-lazadok-al-kaida-tagszervezetekke-valtak
Hivatalosan is összeolvadt több lázadó szervezet a szíriai Idlib tartományban az al-Kaida helyi fiókszervezeteként működő Dzsabhat Fatah as-Sám nevű szélsőséges csoporttal. Az új alakulat (egyelőre) a Tahrír as-Sám (Szíria Felszabadítása) nevet vette fel. Ezzel nagyjából véget is ért a nem iszlám szélsőséges felkelő csoportok létezéséről szóló dezinformációs taktikának Szíriában.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 09:19:07
@Csuvakka a migráns vuki:

Ha azt várod, hogy a 444, Index, HVG féle ballib Soros seggnyaló média megírja a Clinton által pénzelt terrorristákról az igazságot, akkor éppen olyan az igazságot tagadó, félművelt tuskó maradsz, mint amilyen most vagy.

Egyébiránt egy google kereséssel megtalálhatsz cirka 50-100 külföldi hírt is erről.

De te csak hibáztasd a hírhozót. És cenzúrázd a Facebookon az igazságot, ahogy a Soros nevű főnököd.
Mert nem illik a migránsseggnyalást erőlteti ballib hazaárulásba.. :DDD
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.30 09:21:15
@Csuvakka a migráns vuki:

De itt van egy a reuterstől pl:

www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-rebels-idUSKBN15C0MV

---

Én a helyedben azon gondolkodnék, hogy a 444, Index, és HVG miért rejti el a magadfajta hithű GYucrsnyista elől az igazságot !
Rég megdőlt már az az elmélet, hogy egy kutya év hét emberi évnek felel meg. Ha 7 évvel számolnánk, sok kutya 150 éves embernek felelne meg, és csak két éves korára lenne ivarérett. Ráadásul az is köztudott, hogy a kistestű kutyák tovább élnek, mint nagyobb testű társaik. Az alábbi táblázatból…..
Nem volt véletlen a hazaárulózás, nem pusztán egy idióta állította, hogy a népszavazást akarók, az olimpiát ellenzők hazaárulók - ez a kormánykörök hivatalos álláspontja...
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.27 16:02:18
@pamut:

És a Soros média miért cenzúrázza ezeket a híreket ?

888.hu/article-het-migrans-eroszakolt-meg-egy-lancra-vert-sved-not
Hét migráns erőszakolt meg egy láncra vert svéd nőt

ultrasinfo.com/facebookon-elo-adasban-harom-migrans-eroszakolta-meg-a-sved-not/
Facebookon élő adásban három migráns erőszakolta meg a svéd nőt

---
Mocskos cenzorok az Indexes és HVG-s fizetett Gyurcsnyista gyűlölködő csürhe.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.27 16:04:55
@pamut:

Gyönyörködj a muszlim kedvenc menekültjeidben, te hazaáruló féreg:

888.hu/article-het-migrans-eroszakolt-meg-egy-lancra-vert-sved-not?source=hirstart

Svéd sajtóinformációk szerint a rendőrség ellenőrzést tartott Helsingborgban egy közel-keleti vízipipabárban – amit két szíriai menedékkérő, a 28 éves Khaled Azez Hegrs és a 23 éves Tareq Bakkar üzemeltetett – ahol egy korábban Malmőből elrabolt svéd nőt találtak láncra verve a pincében.

Miután a szír férfiak megkapták Svédországban a menekültstátuszt, a BEILLESZKEDÉSÜK meggyorsítása érdekében ÖNKÉNTESEK SEGÍTETTEK nekik beindítani a saját üzletüket.

A Geller Report beszámolója szerint a nőt fegyverrel rabolták el Malmőből, majd Helsingborgba szállították, ahol a vízipipabár pincéjében egy vízvezetékhez láncolták, és többször szexuális együttlétre kényszerítették. A svéd nőt legalább hét férfi erőszakolta meg a fogva tartása során.
Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.27 16:08:04
@pamut:

Dehát Pamut..

Éppen a ballib média folytat Goebbelsi propagandát, és cenzúrázza a migránsok erőszakos tetteit.

Avagy melyik ballib média írt erről ?
Minden reggel átnézem a híreket. Egy polginak tájékozottnak kell lennie ugye? Sok sajnálatos és örömteli hír is akadt, sajnos utóbbi kevesebb. Viszont volt két hír, ami nem hagy nyugodni. Egy napon olvastam mindkettőt, és szinte ordított az arcomba. Az első így szól:  2018 nyarára bezár a…..