Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg a Fidesz gesztusokkal igyekszik magához édesgetni a szélsőjobbos szavazókat, addig az ellenzéki oldal a független sajtó felélesztésére tesz kísérletet. Teljesen más irányban indultak el a hazai politikai élet szereplői, ami persze valahol érthető, de két évvel a következő parlamenti választás…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2020.02.11 16:31:49
„A megépítésekor 40 ezer férőhelyes atlétikai stadiont jóval kisebb társadalmi párbeszéd övezi, mint amekkorát az épület mérete és különösen tervezett elhelyezése indokolna. A nagy nyilvánosságot kapó konszenzusos politikai támogatás mellett egyáltalán nem jelennek meg a kiváló adottságú barnamezős…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2020.02.11 15:41:06
@Zabalint: Majd Zorban megvalositja, amint eszhez ternek a butapestiek. Amig lipsik addig epitsenek maguknak strandot
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2020.02.11 15:53:31
@énisfélek: Mivel karacsonyi a gore nem kell attol tartani h barmit is letesitenek. De az adot parkolasi dijat szemetet remelem megtriplazza.
„Ha egy reggel az ember felébred, és észreveszi, hogy a szívéből eltűnt a düh, eltűnt a sérelem, akkor szerintem hálás lehet. Akkor a világmindenség megengedte, hogy megbocsásson.” (Feldmár András) Életünket írott és íratlan szabályok koordinálják. Ez elengedhetetlen a társadalmilag kulturált…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2020.02.11 15:44:30
A hiánygazdaság, az állami propaganda és a dolgozó háziasszonyok is kellettek ahhoz, hogy konzervet egyen a magyar...
Egy huszonkilenc éves nő tizenhat hónapot kapott azért, mert az utcán lesokkolt egy vele beszélgető Aspergeres férfit (+ az eszköz birtoklásáért)...
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 09:24:47
@Ekrü: "függetlenül attól,hogy jogos vagy nem jogos a büntetés,bizony senkinek sincs joga ilyen-olyan betegségekre hivatkozva belemászni az intim szférámba.Nincs olyan,hogy én ezt köteles lennék eltűrni."

akkor a homarfelvonulason lesokkolhatom a sok buzit
Idáig 9 párt támogatja, hogy a Néppárt vegyen búcsút a Fidesztől, már a CDU-CSU is megingott.  Weber szerint nagyon gyorsan döntést hoznak a magyar EPP-tagság ügyében, de jó volna, ha Orbán megkövetné Webert. Az európai konzervatívok akár már március 20-án, egyszerű többséggel megszabadulhatnak a…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 00:26:26
@BiG74 Bodri: "Azaz, nem Magyarországról beszélünk, hanem az eu-ról, mikor a fidesz kizárásáról szó esik. "

A szocialista sajtoban, ami a Neppart valasztasi ellenfele. A Neppart nem orult meg hogy kizarja a legsikeresebb politikusat, akinek raadasul nem artana semmit a kizaras.

"A néppárti egységnek oka van." - nincs egyseg, hiszen az orszagok erdekei es hagyomanyai, a bevandorlassal kapcsolatban teljesen elteroek.
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 08:46:21
@István Tamasi: Pedig a kov. 100 evben mind3 szentte lesz avatva

ti meg az Uri Szalon melletti sikatorban, a nyirkos macskakovon nyaladzotok majd, hatha dobnak vmi csontot az urasagok
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 08:59:47
@István Tamasi: A tortenelmet immar mi irjuk, ballibam.
Kövér László levelét megírta: az őrző-védőknek mindent szabad, az állam a legális és ellenőrzött erőszak monopóliumát putyini mintára kiszervezte, egyre nyíltabban homályos hátterű verőemberek kezébe adja. Az orosz minta egyértelmű és egyre erősebb, miközben Orbán Viktor hatalmának egyre nyíltabb és…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 08:57:26
@Világít a torony: "Az ellenzék szavazóira nagyobb részt érvényes a megállapítás, hogy értékek mellett próbálják a véleményeiket kialakítani. "

Viszont a magyarok tobbet nem adnak ertekeket a kezukbe. Kiderult, hogy lehet elni allamcsod es mexoritas nelkul is..:)
A napokban egy nagyon érdekes cikket olvastam arról, hogy Walt Disney évtizedeken át az FBI besúgója volt. Azzal természetesen eddig is tisztában voltam, hogy a nagyokat álmodó, örök gyerek rajzfilmguru valójában közel sem volt annyira jófej, mint amennyire a róla szóló legendárium alapján…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 08:40:04
@Comandante en Jefe: Koztudott, hogy Walt D. korabban Hitler nagy hive volt. Persze 1943ban ez mar nem volt ajanlatos.
Az új Schmuck Andor...
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 08:24:27
@morpho: Tokmind1, a belpestieknek savanyu lesz a szolo mindenkepp. Ha karacsony nyer, akkor nem kapnak penzt, ha Tarlos, akkor epul a varos de fuuj gumicsizmas...:)

en meg csak egy KVt kerek
Pad, a közéleti blog Asszonyfarm 2019.03.02 22:22:16
Ha valaki állattenyésztésre adja a fejét szukát, kancát – teljesen mindegy milyen állatról van is szó – szülni képes egyedet vesz. Nem kell hozzá más, mint egy hely az állatoknak, élelem és egy hím, aki megtermékenyíti a szülni képes egyedet. Ez így megy az állatvilágban. Az állat ösztönlény, nem…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.03 23:41:24
@szepipiktor: "Elgondolkodtam azon, mit lányos apa, hogy hány percig verném a szerző arcát egy szögesléccel, mivel egyszerűen letenyészállatozta a lányomat?"

Bocsass meg neki mert nem tudja mit cselekszik, de azt parancsra teszi.
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 03:20:39
@Rocinante93: Te hulye vagy.

Eloszor is nem kotelezo, mint a szoci allamadossag gyerekkel, vagy anelkul.

Masreszt mi az hogy nem a minosegre megy, hanem a mennyisegre? Egyelore mennyiseg sincs, szoval pofa be te idiota.
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2019.03.04 03:31:56
@Rocinante93: "Márpedig egyre kevesebb az igény a betanított munkásra, a kétkezi eperszedőre - amennyi kell, az bőséggel rendelkezésre áll, csak fizetés szükséges hozzá."

Igen ezert duplazodott meg a ber par ev alatt es ezert fogyott el a munkaero, te idiota.

Audiban a sormunkas 500at keres, maszek gazszerelo mondjuk millat. Mennyit is keres az idiota lippsi humanertelmisegi?

"Amit sokan nem értenek egyik oldalon sem, az az, hogy a világon mindenütt csökken a gyermekvállalás mértéke a fejlett országokban, illetve a fejlett országok szegénységi küszöb felett élő rétegeiben. "

Nem is lesz nyugdijuk, te humanertelmisegi.

"a támogatás módja hibás. Hiába kapsz tízmilliós kölcsönt, ha egy gyerek havi költsége 50-100e forint, ha normális életet akarsz neki biztosítani. Három gyermeknél havi 150-300e a kiadás."

Nem kapsz kolcsont bazmeg, ha nem kersz. Ha neked olcsobb a havi 300 tiz milla nelkul, mint 10 millaval, akkor jo, kit erdekel?

"Ha egy szülő dolgozik (az anya jellemzően legalább öt-hat évre kiesik a munkaerőpiacról), akkor legalább havonta fél millió nettóra volna szüksége, hogy tisztességes életet éljenek"

Lettel volna gazszerelo, egy het alatt keresnel fel millat de ugye neked oktatasi rendszer kellett, hogy meg ez is soknak tunjon.

"A tízmilliós hitel helyett tehát a normális, európai bérek biztosítása volna a megoldás"

Nabazdmeg, megoldottad. Nem akarsz politikusnak menni? Ez a megoldas meg senkinek nem jutott eszebe itt 30 ev alatt.

Bazmeg, fellephetnel a cirkuszban ennyi esszel.
Steve Jobs is állandóan kitalált magának párhuzamos valóságokat. Vendég Tibi is ezt csinálja, ameddig a "tájleíró" része tart a következő vendégposztnak. Na, jó, igazából csak tárgyi és számszaki tévedésekkel van tele a következő írása, de aki lemaradt volna, vagy érdekli a valóság, az innen…..
• Merkel politikája kudarcot vallott, viszont tisztességben sok mai vezető a kancellár lába nyomába sem ér - mondja Jan-Werner Müller  • Lehet, hogy az emberek nem értik, mert már elfelejtették: a pusztulásnak nyitnak utat, amikor szélsőségeseket juttatna hatalomra?  • Trump ne cirógassa tovább…..
A zászlóshajó (akitől a Lokál és a 888 is átvette) 4 címlapos cikkben is foglalkozik az ATV-s műsorvezetővel (és korábban még háromban). Ennyit csak a Fidesz aktuális riválisai elleni karaktergyilkosságok értek (Simicska, Vona, Hadházy, Juhász, Spéder). Az nagy kérdés, hogy valójában mint követett…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.05.05 16:27:22
@baldoc: Semjén ellen nem nyomoz a svéd rendőrség, ne hazudozz.
Persze le lehet tagadni Orbán szerdai raportra hívását – ahogy megteszi ezt a kormánypropaganda, de nem érdemes. Ugyanis a kormányfő, aki kizárólag ellenzékiként képes politizálni, valójában szomjazza a verést...
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.05.04 14:55:12
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezert kell rajuk loni.

Meg kerites. Ez a kombo vedi most is az EUt.
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.05.04 15:41:38
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem kell olasz csizmat vedeni.

At kell kuldeni par lada kalasnyikovot aztan kilovik egymast a csimpanzok.

www.youtube.com/watch?v=5CPqp-WAKtE
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Ma délután a Moszkva téren fotóztuk ezt: egy buszmegállóban, afféle rögtönzött húsbolt-kirakatban kiállított magyaros termékekkel igyekszik az Agrármarketing Centrum aktívabb sertésfogyasztásra ösztönözni az embereket, közel harminc fokban, tűző napsütésben is...  ..
Összefutottam a héten egy régi haverom feleségével. Megálltunk kicsit beszélgetni. Persze hamar a politikára terelődött a beszélgetés. Felháborodva mesélt nekem. „Minden nap reggel 7-től dolgozom délután 3-ig. Utána rohanok az oviba a kicsiért, aztán a suliba a nagyobbik gyerekért. A teljes havi…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.01.26 15:07:51
@Szelid sunmalac: az allitolagos poszt-tanara meg a sajat nevet se tudta leirni

ha ha ha
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.01.26 15:31:56
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.01.26 15:33:05
Talán még soha nem rontottak sorosista erők ilyen durván és gátlástalanul az ország szuverenitásának és a déli határkerítésnek. Az egyetlen szerencsénk, hogy Pintér Sándor szíve a helyén van, ezért állhat még a határzár, szemben a migránscunamival...
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.01.26 15:09:30
@sas70: "Éppen most loptak el, az egészségügyi diagnosztikai gépbeszerzésekből, min. 8 milliárdot! "

mocskos soros, nembaj kitiltyak azt lophat mashol
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.01.26 15:10:37
@neko1967: en is hallottam mar, ez egy rendor vicc
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.01.26 15:28:37
@neko1967: en is dolgoztam az Applenel, nem is veszek olyat, de masnak se ajanlom.
Diáktüntetés volt a Kossuth téren, helyesebben az Alkotmány utcában. Ott voltam, fotósként saját képekkel rendelkezem. Az Alkotmány utca teljesen tömve volt, a jelenlévők 90%-a diák volt. Valóban voltak ott idősebbek is és nyilván valóban kimentek kíváncsi politikusok, bár én egyet sem…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.01.21 15:26:58
@Indriq: a kutyát sem érdekli, vitáztok-e vagy nem, és kivel és miről

Mienk a 2/3 és 30 évig a mienk lesz. Kessban vagy vinnyogva, de végignézed, a haverjaiddal együtt.
Geo Kormányprogram - 5 perc alatt 2017.04.29 10:58:14
Sokat, s feleslegesen vitáznak arról, hogy mit is kell tenni az országban. Nem kell ezzel húzni az időt: az alábbiakban bemutatom a Nemzetért Felelős Kormány programját, melyet 5 perc alatt sikerült össze-schmittelni, s okkal állíthatom, hogy a nemzet egészének a támogatására számíthat. A program…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.05.01 15:01:08
@Geo_: nem koptatom a szemem feleslegesen
Miközben a mainstream nyilvánosságot a jogállam maradékainak felszámolása köti le, mint a CEU-ügy és a civilek megbélyegzése, ezek egyáltalán nem befolyásolták a pártpreferenciákat...
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.05.01 15:00:25
Városi Kurir Nácimport? 2017.03.19 17:16:20
Ne ijedjen meg a nyájas olvasó, nem az van, hogy e kies hazában, ami mindig jól el volt látva minden földi jóval, így nácoid érzelmű magyarokkal is, mindannyian belátták, hogy eddig vallott nézetük ez-ügyben felülvizsgálatra szorul, és átváltoztak “emberré”. Nem. Annyi történt csupán, hogy - hála a…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.03.20 16:22:18
@Ballib cenzúrázók réme 25: Igy van, és a nyugatiak többsége pontosan tudja, látja, naponta megéli hogy amit a média mond neki a multikulitról, meg amit maga körül lát, az kicsit sem stimmel. Pontosan tudja a többség hogy etetik ezzel, és megfélemlítik a lakosságot, hogy gondolni se merjen mást.

De az ilyesmi csak tüneti kezelés, a probléma elodázása, mert ma még müködnek a nyugati elosztórendszerek és a jóléti szolgáltatások. Azt azonban zokon fogják venni amikor nekik 80 év lesz a nyugdíjkorhatár míg a migrik közül senki sem fog soha dolgozni, ha a drogterítést és a strici-bizniszt nem számítjuk munkának.
Az ételválaszték óriási, és emiatt nagy annak a veszélye is, hogy valami egészségtelenre bukkanunk. Hogyan tudnánk mindent észben tartani? Honnan tudjam, mikor mit kellene ennem, és mikor lazíthatok nyugodtan egy kicsit a táplálkozási szabályok szigorán? Hiába javul az egészségügyi ellátásunk, egyre…..
Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.03.20 14:40:43
@mt-03: Egy egészséges ember nyugodtan ihat kólát, persze nem napi 4 litert, ha nem éget sok kalóriát. De ha igen akkor nyugodtan. Sportolóknak is adják hosszú futások után gyors energia-regenerálásra. Vagy adnak glukóz-tablettát, ízlés dolga.

Ez újabb hoax. Azokban a társadalmakban élnek a legtovább, ahol a finom lisztet, a sót, a finomított cukrot, a húst, a tejet, a tojást és minden démonizált élelmiszert a legnagyobb arányban fogyasztják. Ez tény. Más kérdés, hogy ha a többség nem zabálna több kalóriát, mint amennyit elhasznál, akkor élhetnének tovább. De felesleges kiemelni akármit, mondjuk a kólát. A kevésbé cukrozott löttyből iszol 2x annyit ugyanott vagy. Ihatsz vizet, akkor vmi szilárd édességet fogsz kívánni. Ezzel nincs is baj, csak ésszel.