Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tíria Devil

11 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És mintha ott sem lettek volna a grófék, lágyan az ajkaimra hajolt. Valószínű, a meglepettségem sarkallhatta olyan szenvedélyességre, hogy a derekam helyett egészen a csípőmig kalandozzon ujjaival. A mély sóhajom, amikor nyelve besiklott ajkaim közé, megfeszítette a jogarát is. Képtelen lettem volna…..
Nincs és nem is lesz szebb ünnepe a nyárnak, mint egy főúri bál egy előkelő bálteremben, ahol a pomádé, a parfümök, az elegáns báli ruhák és a mély hajbókolások töltötték meg az élet, a könnyű élet örömünnepét. A Gyöngy-major, szüleim otthona, ragyogott, mint egy különleges keleti ékszer. Vidékies…..
Amikor Gordon ajkai az enyémet keresték, koldusként reszketve, tehetetlenül hagytam, tegyen velem, amit akar. Túl sokszor tapasztalhattam, a bátyámat semmi sem hozza ki jobban a sodrából, mint az én ellenkezésem. Tudattalanul engedtem a sóhajának, amikor bebocsájtást kért az ajkaim közé a nyelvével.…..
Gordon felhorkant, én pedig szégyenkezve sütöttem le a szemeim. – Semmiféle hasonlóság nincs köztünk! – toppantott sértetten a heverőbe markolva. – Még a lovaglás sem? – az anyja szándékosan ingerelte. – Még az sem – védtem meg Gordon álláspontját, számukra váratlanul. – Ő előkelő nyeregben,…..
Deloir otthonosan mozgott, az éjjeli szekrényre készített, antibakteriális törlőkendő csomagjából szolgálta ki magát, néhánnyal Ámor farkát tisztogatta meg, néhányat a Charlotte hasára lefolydogáló ondó letörlésére használt el. Állatias éhséget érezve, megbabonázó tekintettel húzta fel az emberpárt…..
Deloirnak hátraesett a széke, ahogyan felugrott. - Vagy nem vagy tiszta, vagy nem vagy normális! - kiáltotta a fiúra. - Te azt hiszed, hogy itt és most, előtted hagyom leszopatni magam vele a te beteges kis örömödre?! - Tisztázzuk. Tőlem kezdhetsz a dugással vagy a nyalással is, ami…..
Megint csak egy unalmas szerdai nap, semmi különös, semmi megterhelő, éppen csak annyi munka, amennyihez még kedve van. Egykedvű arccal nézegette az üzletvezetői leveleket. Csupa félős, kétbalkezes marha, aki azt hiszi, minden döntésükhöz az ő jóváhagyása szükséges, akik semmire semmit sem mernek…..
Először azt sem nagyon tudtam elképzelni, hol és hogyan akadhatnék azokra a nőkre, akik már résztvettek egy ilyen eseményen. Hiszen még ma sem szokás kitenni a táblát: fizetős helyen árultam magam egy éjszaka! Még ha a huszonegyedik század elfogadóbbnak is tűnik az előzőekhez képest, vagy csak…..
Tíria Devil 2017.10.06 21:21:20
@Kővári Ferencné: nagyon örülök neki. Remélhetőleg, hamarosan jön az új rész is
Hátradőlve ült és kistányérnyi szemekkel figyelte a körülötte mozgó, lépkedő alakokat.  A földi paradicsom férfi szemmel... Mennyei! Minden testalkatot megnézett, minden mellet, minden popsit, a derék vonalát, a karok és vállak kecsességét, ahogyan ellépkedtek mellette, egymással beszélgetve, vagy…..
A mai napra félrelökdösöm Miát és a képzeletemet, azért, hogy "nyilvánosan" fogjak magyarázkodásba. Ez mennyire lesz jó döntés? Az majd kiderül. Az írói álnév semmiképpen sem jelenti azt, én Dante poklából menekültem ide írni, kizárólag szórakoztatni.  A valóság elől rajzoltam egy ajtót és…..
Már akkor jókedvem volt, amikor felébredtem. Hát még, amikor az újság szerkesztőségébe érve eszembe jutott: Péntek van! Az újságírónak, a péknek, a papnak, a péntek valószínűleg az előünnepe kicsit a szombatnak, amikor talán még pihenni is lehet, hiszen a vasárnap már megint sima munkanap, hétfőre…..
   Fotó: Filep László   Srác koromban szinte megbabonázva és irigykedve néztem a lányokat. Miért? Irigyeltem a bájukat, titokzatosságukat, és mi fiúk már akkor az ő figyelmükért versengtünk. Szó sem volt szexualitásról - még szép! -, de mégis zsigerből tudtuk, tennünk kell a szép pofik elismerő…..
Ethan megismerése és felfedezése a számomra olyan volt, mint egy ismeretlen földrészen gyökeret verni és megpróbálkozni a beilleszkedéssel... Azt meg tudtam állapítani róla, bizonyos területeken tökéletesen kötött, maximálisan tiszteletben tartott némely szabályt: állandóan a bátyja és a család…..
Tíria Devil 2017.05.15 09:50:25
@Kővári Ferencné: Nem is nagyon tudnám, ahhoz túlságosan szeretek játszani és mesélni
Tíria Devil 2017.05.14 19:32:38
@Kővári Ferencné: Örülök, hogy tetszett!
    Mielőtt belekezdenék Mia új történetébe, szeretném kiemelni, számomra ez a blog és az itt leírtak is, mint a másik blogom, az írói kíváncsiság/passzió termékei. Bár jómagam is "ismerek" szwingereket, erről szóló blogokat is olvasok, Tíria Devil elsősorban író és csupán másodsorban ember, nő!…..
Tíria Devil 2017.05.06 13:08:33
@Kővári Ferencné: köszönöm szépen neked
A szórakozóhely zsúfolt volt. Szombat este. Alig lehetett haladni a bejárattól a pultig. A fene vinné! Ennyi idősen minek akar ő még randizgatni? Ráadásul egy ismeretlennel?! Aztán lenyelte az ellenkezését. Végül is, mit veszíthet? Ha már megbeszélték ezt a találkozót, ki fogja bírni! Ez egy…..
Régen azt hittem, ha egy férfi szerelmes beléd, akkor szőröstül-bőröstül akarja, hogy csak az övé légy. Nem akar osztozkodni senkivel. Még a mosolyodon sem. Aztán kezdtem rájönni, hogy ez az egész párkapcsolatosdi valahogy rosszul van kitalálva. De legalább fondorlatosan, az tuti. Ha okos vagy,…..
  Lehet, hogy mégis Barney Stinsonnak volt igaza a citromszabállyal. Az "Így jártam anyátokkal" nőcsábásza (akinek a gondolatai szinte kivétel nélkül saját maga, és a nők körül forognak, és aki állítja, hogy minden egyes nemzetközi konfliktus alapja lényegében a szexuális feszültség) szerint…..
Tíria Devil 2017.02.06 09:28:05