Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flashka

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forma-1-főnök elárult egyet radikális tervei közül, amit eddig nem sikerült keresztülvinnie.”Nagyon könnyű lenne minden pályán olyan helyet kialakítani, ahol időt lehetne spórolni, és előzni, mondjuk úgy, levágni. A pilóták futamonként ötször tehetnék ezt meg, így…..
Flashka 2010.01.14 22:24:32
@VRbagoly: Esetleg közelebb hozni a nézőket a pályához, h tétje is legyen a kisodródásoknak :)
Ha nem nálunk etted meg, ne is nálunk tojd ki. A jelek szerint ez a magyarországi Shell jelmondata, a nagyvonalú olajcég ugyanis egész egyszerűen nem épít nyilvános vécét az olyan kútjaihoz, ahol nincsen ételt-italt áruló bolt. András ezen kiborult, mi viszont elbizonytalanodtunk:…..
A Született feleségek címmel nem jön ki a poén, de az eredeti, Desperate Housewives megoldással igen. A karikatúrán ismert mesehősnők láthatók, akik családi problémáik miatt keseregnek egyre: ..
Ki más vezényelné a magyar földrajzoktatás reformját, mint a patinás hazai termőterületekre érzékeny Auchan? Károly fotózta a reformszámlát, amin a hipermarketek Magyar Bálintja a fokhagyma nevét is megreformálta. Vess egy pillantást a csatolt képre! Mókás osün pénztárblokk…..
A CBS There Goes the Neighborhood című új realityjében nyolc családot, illetve házaikat (szomszédokról van szó) egy bazi nagy fallal körbekerítenek, aztán az elzárt közösségeben (se telefon, se tévé, se internet) mindenféle vetélkedőket rendeznek, és a végén valaki nyer…..
comment:com Megújul a Filmmúzeum 2009.07.22 11:28:00
Augusztustól hosszabb műsoridő, színesebb műsorkínálat és több film lesz a Filmmúzeumon. A csatornán eddig általában éjfél előtt véget ért a műsor, de jövő hónaptól több film kerül adásba,ezért minden nap kb. egy órával hosszabb lesz a műsor, tehát 00:30 - 01:00…..
"Kultúrtahó vagyok", vallja be egy ponton János, amiért csak jobban szeretjük. Na meg azért is, mert egy emeleten dolgozunk, de most nem ez a fontos, hanem az, hogy az UPC ügyfélszolgálatosa kollégánkat finoman, de határozottan megpróbálta átverni. János azonban még a…..
Dani fedőnevű munkakerülőnk nem csak azért kedves a szívemnek, mert két suliba is együtt jártunk, hanem azért is, mert elküldte a Flash Tron linkjét. Aki látta a Tron című, ősrégi számítógépes sci-fit, annak nem lesz új a feladat: egy fénymotorversenyben kell helyt állnunk.…..
És akkor jöjjön valami komolyabb is mára, nevezetesen a Scriball, az utóbbi idők legeredetibb ügyességi játéka. Az egérkurzorral egy vonalat irányítunk, ezen kell végiggörgetnünk-pattogtatnunk egy labdát a célig. A pályák egy része kicsit fantáziátlan, de a harmincadik szint…..
Régi adósságom a Pyro, amit már sokan beküldtetek. Például fects kartárs, aki így ír róla: „Ügyességi-logikai játékról van szó, ahol a cél az, hogy egy általunk elindított tűzgolyóval fáklyákat lobbantsunk lángra. A játék picit könnyű, a 40 pálya önmagában csak…..
Flashka 2009.01.21 18:05:43
@szbszig: Nagyon jól összefoglalta. Én ár hete mikor először játszottam vele akkor is csak egy Challenge miatt. Nagyon-nagyon szerencsén múlik!
Orosz programozók flashjátékkal cikizték ki az elmúlt napok gázválságának másik főszereplőjét, Ukrajnát. A Gas Lord című játékban Putyint irányítjuk, akivel medvéket lőhetünk ki, elpusztítva a Tyimosenkóra és Juscsenkóra bizonyára csak véletlenül hasonlító zombikat.…..
„Először nem értettem mi a játék ebben a himbilimbiben. Aztán már érdekes lógatásokat is lehetett végezni” – írja Gyu az XRaye-ről. Érdekes ügyességi játék ez, én sem értettem először mi a pláne benne. Aztán megértettem, és kiderült, hogy nem tetszik,…..
Flashka 2009.01.20 20:21:42
@psmith: Egyetértek. Ennél vannak sokkal jobb játékok is.
Ezt is megértük: itt a disztrojjáték, amiben nem tudunk lőni. A Dodge-ban ellenfeleink lövedékeit kell magunk után csalnunk úgy, hogy azok más ellenfeleket találjanak el. Az ötlet remek, a húsz pályán egész ötletes ellenfelek jelennek meg, de néhány felszedhető extrával én még…..
Aki a disztrojt meg az adrenalint bírja, ne is kattintson a Maze Stopper 2 linkjére, ez ugyanis egy építkezős játék, méghozzá a logikai fajtából. Adott két emberke, a miénk és az ellenfélé. A cél az, hogy a miénket előbb juttassuk célba úgy, hogy az ellenfél elé (köré,…..
Flashka 2009.01.11 22:38:27
Az Xbox online szolgáltatásának, a Live-nak az egyik legnagyobb találmánya volt az achievementek rendszere: a játékosok a konzolra készült játékokban különféle feladatok teljesítésével pontokat érő elismeréseket, achievementeket szerezhetnek, így a legnagyobb gamerek…..
Flashka 2009.01.07 14:27:08
Az A&E nevű amerikai kábelcsatorna kreatívjainak agyára mehetett valami, túl erős anyagot szállított a nepper, vagy los angelesben még most is lehet napszúrást kapni, ki tudja, mindenesetre azt nehéz elképzelni, hogy valaki ép ésszel képes egy olyan reality-t berendelni, amiben…..
Flashka 2009.01.07 14:24:55
Régen volt várvédős játék, pedig ezeket sokan szeretitek. A műfaj legutóbbi nagy sikere az Epic War 2, ami kicsit talán összetettebb, mint a legtöbb hasonszőrű cucc. Adott két vár, a miénket az ellenséges építményből kiözönlő katonák támadják. Először egy hatalmas íjjal…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Zárjuk a tavalyi tévés évadot összefoglaló poszt-sorozatunkat azzal, hogy hátha a 2009-es év job lesz, mint az előző, amiről itt, itt és itt is írtunk.OktóberA hónap első napján elindult a Comedy Cental hazai kiadása, a VH-1-nal közös csatornán, de nem minden szolgáltató…..
Flashka 2009.01.03 04:17:58
comment:com Kés/alatt: január 6. 2008.12.31 14:15:00
Ehhez nem kell kommentár...
Szilveszter szellemében zárjuk az évet fesztelen robbantgatással. A Boombot hőse egy elpusztíthatatlan lény, akit bombákkal, TNT-vel és más pirotechnikai eszközökkel kell a célba juttatnunk. A játék fizikája egész korrekt, ez adja a kihívást is: akadályokon kell átrobbantani…..
Még nem voltak a blogban „rajzolj pályát a szánkósnak” típusú játékok, pedig ezek elég népszerűek flashjátékos körökben. Pótolom a lemaradást a műfaj egyik legjobb képviselőjével, a Snow Line 2-vel. A lényeg tehát egy szánkópálya megrajzolása, illetve…..
Kedves apuka!Ön olyan elfoglalt, hogy az utolsó pillanatig dolgozott, és nem volt ideje ajándékok után kajtatni? Milliomos talán, aki már minden megvett a fiának, aki a csilli-villi cuccokat két perc alatt megunja? Vagy ellenkezőleg, majdnem olyanszegény, mint a templom egere, ezért nem…..
December 9-én, vagyis ma jelenik meg dvd-n az első egész estés Flinstones-film, a Frédi, a csempész-rendész, amit a kiadó Fórum Home Entertaintment jóvoltából szerencsés nyerteseink és partnereik gigavásznon is megtekinthetnek 2008. december 16-án, jövő kedden 19 órától a Cinema…..
Nem variálták agyon a Franticot: kellemes kis űrhajós shoot’em up, amiben örvendetesen magas az egy másodpercre eső disztrojok száma, a pályák végén pedig jön egy nagy főszörny és teleszórja lövedékkel a képernyőt (na jó, van benne némi fejlesztési lehetőség is). A…..