Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mommy Chameleon

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon a tavasz – még ha ez a tényleg bolondos április még erőlködik is egy kicsit a hideggel és az esővel. Ilyenkor a legtöbben bajban vagyunk az öltözködéssel, az egyéb funkcionális „magunkkal vivendőkkel”. A dilemma a szokásos. Lesz-e eső vagy sem? Vigyek-e esernyőt vagy csak cipelni fogom?…..
Háztartás kisbaba mellett. Kinek mi jut erről eszébe? A legtöbbeknek egy hatalmas kihívás. Szervezési probléma? Time management bajok? Vagy egyszerűen csak bénázok? Hogyan lettem rend- és tisztaság mániásból „nemtörődöm” háztartásbeli? Pedáns, független nőből mikor lettem házicseléd? Tényleg csak…..
Sokan kíváncsiak a Baby Chameleon név létrejöttének történetére. Én pedig szívesen mesélem el újra meg újra, hiszen életem legfontosabb eseménye, kislányom születésének misztikuma ihlette. Tényleg érdekel? Hosszú lesz! Még mindig szeretnéd hallani? Akkor hát fűtést felvesz, babát letesz, rágcsa…..
Drága Olvasók!   Bogi vagyok, a blog.hu -s nevemen Mommy Chameleon. Lassan két hónapja rakosgatjuk össze nektek a leendő mesélni - és mondanivalóinkat. Névadónk, azaz kislányunk most három hónapos, így talán érthető, hogy miért is kell ennyi idő a felkészüléshez. Több mindenről is szó lesz. Ám…..