Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mb22

122 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
worldoffcb 5racies, Busi! 2023.06.11 14:31:37
Töredelmesen be kell valljam, hogy én még nem láttam azt a Barcát, aminek Sergio nem volt része, és ezzel talán nem vagyok egyedül. Számomra Sergio és a Barca olyan fogalompárt alkotnak, mint a „korsó” és a „sör”. Ahogy nem kérsz másban sört, és nem iszol mást korsóból, úgy a Barca nem játszik…..
worldoffcb H18tóric Alba! 2023.06.02 16:53:28
„André Gomes mögé befut oda Jordi Alba. Carvajal otthagyja André Gomest. Jordi Alba teszi vissza. Jön Messiiii ÉS GÓÓÓL GÓL MESSI!!!” Valahogy nem tudott nem eszünkbe jutni ez a jelenet, amivel 2016 tavaszán a Bernabeuban megvertük a Real Madridot, és ezzel életben tartottuk akkor a bajnoki cím…..
worldoffcb Sempr3 Geri! 2022.11.10 11:22:21
Geri! Még mindig nem könnyű elhinni, hogy utolsó edzéseidet teljesítetted a klub színeiben, és utolsó alkalommal láthattunk szombaton a Camp Nouban. Még mindig nem könnyű elhinni, hogy az Aranygeneráció egyik utolsó lovasaként most búcsúznunk kell tőled, és bizony gombóc van az ember torkában,…..
worldoffcb Múlt, jelen és jövő 2022.08.27 17:55:10
  Túlvagyunk egy meglehetősen érdekes nyáron és a szezon első két meccsén, úgyhogy időszerű összefoglalni az eddigi eseményeket. Magáról a nyárról leginkább összefoglaló jelleggel szeretnék beszélni, a szubjektív értékelések majd az igazolásértékelőben kapnak helyt, és aztán a két meccsről is lesz…..
Üdv. Újra jelentkezünk egy olyannal, ami már nagyon nagyon rég nem volt, és már nagyon nagyon rég váratott magára. Cikk. Sokminden történt január elejétől, és bár végig is mehetnénk meccsenként, valószínűleg senkit nem érdekelne igazán, úgyhogy egy átfogó értékelés következik, nyilván kiemelve…..
worldoffcb Cikk és pont 2021.12.20 17:27:20
Na, drágáim. Rég volt ilyen, és megint személyes okokból, de most van. Most megint van, szóval tessék kiélvezni. Megint van bőven mit összefoglalni, esemény- és érzelemdús pár hetecskén vagyunk túl, és messze még a hullámvasút vége. Kezdjük először is ott, ahol először tényleges valósággá…..
worldoffcb Xavi. 2021.12.07 10:04:20
Olyan régóta készül már ez a poszt, hogy azt egy vállalatnál már projektnek hívnák, de talán végre megvagyunk vele. Lényegében itt most valamivel több, mint öt hét eseményeit tervezem összefoglalni, vagyis jó tömör lesz. Jó szórakozást. Ismeretes ugye, hogy Ronald Koeman menesztését követően - egy…..
worldoffcb Baljóslat 2021.10.26 21:45:00
Az a helyzet, kedves Laporta, hogy ez már kezd nagyon unalmas lenni. Hétről hétre azt hallgatjuk, hogy Koeman pozíciója stabil, ugyanakkor hétről hétre egyre kevesebb kedvünk van leülni meccset nézni. Egyre kiábrándítóbb a játék, semmi előrelépésnek még csak jeles sem mutatkozik, és ez már kezd…..
Ez az elmúlt másfél hét meglehetősen hullámzó volt. A rossz teljesítménytől a teljes mértékig kiábrándítón át a már egész jóig mindent láthattunk. Amellett, hogy helyenként nézni is rossz volt, amit a csapat művelt, egykét tanulsággal is szolgált ez a három meccs. Az első, amivel foglalkozni…..
worldoffcb Szösszenet 2021.08.26 08:50:12
Mostanában gyakran eszembe jut egy régi történet, gondoltam, megosztom veletek ilyen kis szösszenet formájában. Aztán tessék mindenkinek levonni belőle a következtetéseket  Volt nekem egy barátnőm még évekkel ez előtt. Nagyon szerettük egymást, és jó hosszan voltunk együtt. Egy ponton mindketten…..
worldoffcb Hiányzó pontok 2021.05.11 09:35:20
Az a helyzet srácok, hogy ezt most megint elcsűrtük. Megint megvolt a lehetőség akár csak átmenetileg is, de az élre állni, saját kézbe ragadni a gyeplőt, és egy nagyon kényelmes pozícióból várni a Real-Sevillát. De elcsűrtük. És az elmúlt hónap nagyjából erről szólt, ez pedig a végén nem biztos,…..
worldoffcb Tedd vagy ne tedd... 2021.05.07 12:54:20
...de ne próbáld! Azt kellene eldöntenünk, hogy most tényleg bajnokok akarunk lenni, vagy csak úgy akarunk tenni, mintha bajnokok akarnánk lenni. Merthogy ez nem mindig körvonalazódik tisztán. Most átfogóan fogok beszélni mindenről, ami a Villarreal elleni meccs óta történt, történik, történni fog,…..
worldoffcb Kutyából szalonna 2021.04.19 19:45:41
Akár szarból vár is lehetne a cím, de az jelentősen több pejoratív tartalmat hordoz, ezért esett a választás a kutyából szalonnára. Mert tulajdonképpen ezt láthattuk a szezon során: ahogy Koeman a szedett vedett brigádból egységes csapatot, a tapasztalatlan fiatalokból alapembert, egyes fontos…..
Úgy látszik, hogy ez az idei szezon-hajrá egyre csak feszültebbé válik, és bár jelenleg mi állunk legrosszabbul, a dolgok könnyen fordulhatnak a következő 2 hónapban. Volt egy Valladolid elleni meccs, ami felért egy döntővel, hiszen az Atletico kikapott, a Real nyert, így kellett egy győzelem, hogy…..
worldoffcb A munka gyümölcse 2021.03.24 14:24:03
Ezzel már sokat foglalkoztunk a szezon során, de most a meccs megközelítése miatt fontos ismét előásni azt, honnan indultunk augusztusban. Koeman átvett egy megtépázott, a Bayern által épp nemrég megsemmisített, az útjáról nyilvánvalóan letért öregedő, egyre súlyosabb anyagi gondokkal küzdő csapatot…..
worldoffcb Megint mi akartuk jobban 2021.03.05 20:29:51
Az a nagyon érdekes ennek a meccsnek a kapcsán, hogy bár nem volt ez egy kifejezetten jó meccs, mégis egy kifejezetten jó meccsként gondolok vissza rá. Megvolt benne gyakorlatilag minden, amit egy ilyen kaliberű meccstől várhatunk: egymásnak feszülő csapatok, indulatok, sárgalapok, egy (pontosabban…..
Volt egy időszak, amikor már komolyan kezdtem azt hinni, hogy lassan összeáll Koeman Barcája. Egyre több játékos volt jó formában, a meccsek már-már kezdtek élvezhetőek lenni, és bár lehet, hogy csak a szürke és egysíkú hétköznapok miatt, de isten lássa lelkem, néha már vártam is egy-egy meccset.…..
worldoffcb Ez már kikívánkozott 2021.02.23 16:45:31
Basszátok meg! Ez volt az első gondolatom a meccs kapcsán. Basszátok meg! Komolyan. Tényleg. Basszátok meg! Adott a helyzet: hazai pályán nem akárhogy, 4-1-re elver minket a PSG (egyébként érdemes lenne precedenst keresni, mikor kapott a Barca utoljára 4 gólt a BL-ben a Camp Nouban). Majd utána a…..
worldoffcb Emésztgetjük 2021.02.20 11:25:14
Az egyik oka annak, hogy csak most készült el a cikk, az az, hogy többször is nekiláttam, de mindegyiket kukába dobtam. Mert itt egész egyszerűen egy folyamatot kell újra felvázolni. Egy folyamatot, amiről azt hittük, Róma után nem kell többet beszélni. Majd jött Liverpool, majd Lisszabon, és a…..
worldoffcb Főpróba 2021.02.15 20:30:04
A Sevilla elleni lelketlen foci egy elég rossz jelnek mutatkozott. Egy fontos meccs volt, ahol egy jó formában lévő ellenféllel kellett megmérkőzni, és a csapat mégsem éreztette azt, hogy ez maximális erőbedobással történik. Éppen ezért volt tökéletes ellenfél az Alaves a PSG elleni Bajnokok Ligája…..
  Az emberi agy leegyszerűsítve úgy működik, hogy éri egy inger, és az elindít egy folyamatot. Vagyis elkezdünk gondolkodni. Minden inger minden emberben más gondolatokat ébreszt. De erről sokkal többet ne is, nem vagyok neurobiológus - ha esetleg ezt egy neurobiológus olvassa, ne kövezzen hát meg,…..
Azt már korábban bizonyosan említettük, legalábbis szerettük volna, hogy cikk csak akkor készül, amikor tényleg van értelme, van miről írni. Úgy jó egy hónapja először adódott erre lehetőség, merthogy. Nem csak az történt, hogy a csapat megverte hazai pályán az első helyezettet, hanem emellett…..
worldoffcb Holland lecsó 2020.12.01 18:44:35
Elég ritka az, hogy egy vasárnap 14.00-s kezdéssel a Barca játszik egy olyan meccset, amit az ember vigyorogva néz. Most persze ehhez kellett az az Osasuna is, amely igazából nem tanúsított ellenállást, de ne vegyük el az érdemet nagyjából mindenkitől, aki játszott. Lucho Barcájánál volt legutoljára…..
Kifejezetten sokmindenről emlékezetes maradhat a meccs, sajnos ezek között egyáltalán nem szerepel az, hogy olyan hú de észveszejtően jól játszott volna a csapat. Lionel Messi a jóisten se tudja, mióta először maradt ki a keretből egy a spanyol kupánál komolyabban vehető meccsen, továbbá Frenkie de…..
Ez most nem lesz kifejezetten hosszú, mert teljesen felesleges a látottakról hosszasan beszélni, szóval kezdjünk is bele. Miért vert meg az az Atletico Madrid, akinek ellenünk soha nem ment olyan jól? 1. Labdabirtoklás Az ugye jó, hogy megpróbáljuk az Atleticot odanyomni a kapujához, de ez…..