Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caramell blog

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Januárban kiderül, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE! Szavazatodat AZ ÉV HOTELE címért 2018. január 7-21. között adhatod le Az év hotele c. műsor weboldalára kattintva.  2017. májusa és decembere között minden hónapban 1-1 magyarországi régió legjobb szállodáját választotta meg a…..
Meg tudunk érteni, hiszen az esküvő a jegyespárok életének egyik legemlékezetesebb eseménye. Mi, a Caramellben mindannyian tudjuk, milyen óriási felelősséggel jár felejthetetlen élménnyé tenni, ezért mi a legfontosabb esemény szervezését csakis a legjobb szolgáltatókra bízzuk. Hogyan találtok…..
Az RTL Klub - Az év hotele című műsorában október 1-jén, vasárnap 12:30-kor mutatták be szállodánkat, a Caramell Premium Resort****superior-t. Az adás után most 1 hétig adhatod le voksod kedvenc hoteled mellett Az Év Hotele szavazás oldalán és szavazatoddal megnyerheted a két wellness hétvége…..
Az ősz az egyik legkarakteresebb hónap: a fák a karamell összes árnyalatába burkolóznak, szekrényünkből pedig előkerülnek a bársonyosan puha sálak, kötött pulóverek és kockás plédek. Az aranyló színek hatására a szív is megtelik melegséggel, akinek a szívéhez viszont a pocakján keresztül vezet az…..
Vajon az egészségünk szempontjából is ugyanolyan körültekintően járunk-e el, mint az olyan fontos kérdésekben, milyen autót vásároljunk, munkahelyet váltsunk-e vagy hová menjünk a családdal nyaralni?   Melyikünk nem szeretne egészségesen élni, jól érezni magát a bőrében, cselekvőképessége…..
Olaszrizling, borjúsült, ossobuco, pármai sonka, gaspacho, paella, flamenco, cevapcici, guacamole, country, szamba és szürkemarhapörkölt. Hány jellegzetességet tudsz országhoz kötni a felsoroltakból?Augusztus 14. és 20. között különböző nemzetek varázslatos hangulatait hozza el vendégeinek a…..
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 8. alkalommal hirdetik meg a Strandok/Fürdők Éjszakáját 2017. július 28-án, pénteken. Számos létesítmény, így a Caramell Prémium Resort wellnessbirodalma is éjszakai nyitva tartással és kedvezményekkel várja a vendégeket. Wellnessrészlegünk és wellnessbárunk…..
Általános iskolás gyermeked nyári szórakozásán töröd a fejed és a legszuperebb programot szeretnéd megtalálni számára? Válaszd a bükfürdői Kristály Torony népszerű napközis gyerektáborát, ahol az ezerrel pörgő gyermeked változatos aktív programokon vehet részt. Íme, 4+1 ok, amiért ne is gondolkodj…..
Eltöltenél egy aktív napot a családoddal kellemes környezetben? Szeretnétek kipróbálni minél több klassz edzésmódot egy helyen, miközben a gyerekek is jól érzik magukat? Látogassatok el a 4. Caramell Egészségnapra szombaton! A Caramell Premium Resort**** superior szombaton egy fergeteges…..
Igazán varázslatos hétvégét töltöttünk el a hétvégén a bükfürdői Caramell Premium Resort**** superiorban a nyári napfordulóra eső hétvégén. Szent Iván éjjele egy szuperpozitív ünnep, maga a nyári napforduló, hozzá pedig olyan ősi népszokások kapcsolódnak, amelyek hozzásegítenek a megújuláshoz, a…..
A Caramel Premium Resort**** Superior recepciójának sztárja egy fenségesen szép, fekete szőrű cicahercegnő, aki a korábban sajnálatos módon eltűnt, híresen szelíd cicájuk nyomdokaiba lépett. Gourangának hívják, mely azt jelenti: „Légy boldog!” A cica kalandjait blogon és…..
Még sehol sem lehetett látni egy zöld levelet, ám a szikrázó napsütésben gyönyörűen virágzó magnólia és aranyeső bokrok szegélyezték az első utunkat Bükfürdőre. A friss és ropogós, 2016 novemberében átadott Caramell Premium Resort**** Superior (térkép) a Nyugat-Dunántúl…..
Tavaszi megújulás? Készülő bikini alak? Nagytakarítás? Vizsgaidőszak? Mennyi stressz faktor! De mikor pihentél meg utoljára? A legtöbb testi és lelki elakadás gyógyításaként már évszázadokkal ezelőtt is javasolták a környezetváltozást. Kimozdulva a hétköznapokból, kellő távolságból rálátva a…..
Reggelente nem tudunk elég későn indulni a munkába, és nem tudunk elég korán hazatérni, hogy ne sötétben kelljen léteznünk, s ez a sötétség megspékelve a hideggel és a különféle csapadékokkal, több, mint lehangoló. Mit tehetünk a jobb közérzetért? Színek, színek, színek Néhány színpompás…..
Gőzfürdőbe a mínuszokban! Nem véletlen, hogy az északi országokban, gondolok itt elsősorban Finn-, és Svédországra, egész máshogy fest az egészségi állapotokra vonatkozó statisztika, mint kis hazánkban. Félre ne érts, most nem az egészségbiztosítási rendszert vesszük górcső alá, csak az északiak a…..
A Caramell Premium Resort**** Superior igazán különleges hely a pihenésre. Elhiheted nekem, a teljesség harmóniája nem puszta reklámszlogen, ez a színtiszta igazság. Nyugodt környezet, kényelmes szobák, szám szerint 142, finom falatok, segítőkész, ugrásra kész személyzet várja a látogatókat, s…..